Coșul este gol.

Nici-o masina nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

  • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
  • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
  • +40 317 133 333

Serviciul de preluare & livrare autovehicule - Pick-up service

Părerea dumneavoastră este importanta pentru noi. Iar timpul alături de familie sau prieteni este important pentru dumneavoastră. Pornind de la aceste premise, Autoklass oferă Pick-up Service.

Preluăm autovehiculul dumneavoastră de acasă sau de la birou, îl verificăm, întocmim documentele aferente preluării, aducem autovehiculul în centrul nostru de service, executăm serviciile pe care le-ați solicitat, spălăm interior și exterior, dezinfectăm autovehiculul, și, la final, îl returnăm la domiciliu sau la birou. Puteți achita așa cum vă doriți - prin transfer bancar, imediat după finalizarea lucrărilor, sau cu cardul, la momentul returnării autovehiculului.

Pentru informații și programări, vă rugăm să ne contactați.

 

* Pick-up Service este disponibil în sucursala Autoklass Pipera, pe raza orașului în care își desfășoară activitatea. Solicitarea serviciului se face în momentul programării, cu minim 24 de ore înainte de intervenția în service, sub rezerva disponibilității. Anumiți factori, precum vremea și traficul, pot genera întârzieri față de programarea inițială, însă aceste situații vor fi comunicate telefonic.

Alege o sucursala

Sucursale

Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

Vezi oferta pe CEL.ro