Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

  • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
  • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
  • +40 317 133 333

Parteneriate

 

Echipa Nationala de Fotbal

Performanță, profesionalism, integritate și efort susținut. Incepand cu anul 2019, Autoklass Grup si Federatia Romana de Fotbal au demarat un parteneriat strategic, cu o durată de patru ani, prin care compania a devenit Partener Oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României.



CSU Sibiu

BC CSU Sibiu este un club de baschet din Sibiu ce evoluează în Divizia A din România. Echipa este una cu tradiție în România, aceasta luând ființă în anul 1971, profesorul Flaviu Stoica fiind cel care a înființat Olimpia Sibiu.

Început în 2016, parteneriatul pentru mobilitate bazat pe valori comune dintre BC CSU Sibiu și Autoklass Sibiu a crescut treptat continuând la fel de entuziast în fiecare an.

Fiind conștienți de faptul că sportul a fost unul din cele mai afectate sectoare în toată această perioadă marcată de pandemia de COVID-19, suntem în continuare alături de echipă și de întreaga familie CSU având cu același scop: susținerea performanței.



Pavel Bartos

Autoklass a semnat un parteneriat pe termen lung cu actorul Pavel Bartos, prezentatorul emisunilor TV cu cel mai mare succes la public și actor al Teatrului Odeon. Acordul subliniază angajamentul asumat al Autoklass pentru sustinerea valorilor românești, in tandem cu profesionalismul, integritatea si efortul sustinut.

Prin acest parteneriat fondat pe valori comune, precum profesionalismul și pasiunea pentru continua dezvoltare, Pavel Bartos devine ambasador al Autoklass, alăturându-se seriei de parteneriate locale aliniate cu valorile brandului: Federatia Romana de Fotbal, Tasuleasa Social, OvidiuRo si Asociatia Pro Vita.

Nuba - Parteneriat pentru timp liber



Enayati - Parteneriat pentru excelenta

Enayati Medical City este ecosistemul medical care integreaza elita furnizorilor de servicii medicale, pentru a oferi cele mai bune solutii posibile in Romania, pentru oncologie integrate si ingrijirea varstnicilor. Este primul oras medical construit dupa 1989 in Romania, un complex desfasurat pe o suprafata de 35.000 metri patrati.



Teatrul National “Radu Stanca” Sibiu & FITS - Parteneriat pentru cultura

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și compania Autoklass, un parteneriat pentru comunitate.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) și compania Autoklass au anunțat încheierea unui parteneriat strategic, care are obiectivul de a susține desfășurarea evenimentelor culturale derulate de cele două instituții, în anul 2021. Autoklass devine, astfel, partenerul de mobilitate al FITS și al TNRS, grație preocupării companiei de a se implica în viața socială și culturală a comunităților în care își desfășoară activitatea.

Citeste si
Vezi oferta pe CEL.ro