Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

Elemente esențiale de design

O senzație complet nouă a spațiului.

Lux fără colțuri și muchii. Stilul unic „Purpose Design” conferă modelului EQS SUV o estetică complet nouă, inovatoare. Aici, luxul unui model clasa S întâlnește spațiul generos al unui SUV și designul tipic modelelor Mercedes-EQ. EQS SUV setează noi standarde pentru limbajul formelor mobilității electrice.

 • Tipic Mercedes-EQ: silueta elegant-dinamică.
 • Nativ digital: MBUX Hyperscreen.
 • Loc pentru mai mult. Opțional cu al treilea rând de scaune.
 • O apariție: lămpi spate cu design 3D-Helix.
Până la 671 km
autonomie complet electrică (WLTP)[1]
În 31 minute
încărcare la 80%*
Până la 2100 litri
Volum portbagaj
Alege o sucursala

EQS SUV 450+ | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 18.2-22.9; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1]

Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE. Valoarea autonomiei reale ține cont de factorii externi aleși de tine și reprezintă o estimare a autonomiilor posibile în cazul unei configurații standard a autovehiculului și a unei utilizări ponderate a consumatorilor auxiliari precum încălzirea în scaune și sistemele de asistență la rulare. De asemenea, autonomia reală depinde de condițiile meteo, tipul drumului și de stilul tău individual de condus.

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80% la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A.

[1]

Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

Confort și siguranță

Bun venit în era mobilității electrice.

Orice, numai nu obișnuit: confortul de rulare din noul EQS SUV este unic chiar și pentru un autovehicul electric.

 

Noul EQS SUV combină avantajele unei limuzine luxoase cu sentimentul de spațiu oferit de un SUV. Indiferent pe care loc: în habitaclu stai atât de confortabil încât aproape că nu vei mai dori să cobori. Și din punct de vedere acustic vei savura o călătorie deosebit de plăcută și liniștită, la nivel de primă clasă.

 

În noul EQS SUV, totul se reunește. Designul progresist întâlnește tehnologia și funcționalitatea. Astfel, experiența de rulare nu este numai surprinzător de dinamică pentru un SUV de mari dimensiuni, ci și lină și aproape silențioasă în același timp.

 

Inovatoare: tehnologia inovatoare pentru faruri DIGITAL LIGHT din noul EQS SUV funcționează precum un proiector, dispune de peste 1,3 mil. de pixeli per far și calculează aproape în timp real valoarea luminozității pentru fiecare pixel în parte. Astfel, farurile DIGITAL LIGHT pot reacționa cu lumină adaptată permanent la condițiile de pe șosea și situațiile din trafic și pot asista de asemenea la conducerea autovehiculului.

Divertisment și informare de primă clasă: experimentează divertismentul palpitant cu elemente precum MBUX Hyperscreen cu suprafață de comandă Zero-Layer, head-up-Display-ul cu realitate augmentată MBUX, precum și cu sistemul entertainment spate MBUX. Mai rămâne să stabilești numai dacă dorești să iei loc în primul sau în al doilea rând de scaune.

Actualizări oricând și oriunde dorești.

Indiferent dacă este vorba despre actualizări software sau noi funcții digitale: cu actualizările Over-the-Air de la Mercedes-Benz nu mai este necesară o vizită la atelier. În schimb, îți poți actualiza modelul EQS SUV foarte comod, prin intermediul sistemului multimedia MBUX și al conexiunii LTE.

Această echipare este disponibilă ca funcție on-demand și pentru activare ulterioară în autovehicul. Pentru aceasta sunt necesare înregistrarea în Portalul Mercedes me, acceptarea condițiilor de utilizare pentru Serviciile Mercedes me connect și cel puțin o conexiune temporară între autovehicul și contul de utilizator. În plus, activarea presupune o conexiune de date la autovehicul și dotarea corespunzătoare în autovehicul. Apoi, funcția on-demand selectată este activată pentru utilizare pe termen nelimitat în au-tovehicul, chiar dacă reziliezi ulterior Serviciile Mercedes me connect și deconectezi autovehiculul de la contul de utilizator. Află toate detaliile despre premisele tehnice prin intermediul Mercedes me sau al partenerului tău autorizat Mercedes-Benz.

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Constanta - Service comerciale

Autoklass Constanta - Service comerciale

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 186, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro