Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

Angajament pentru mai mult spațiu: noul GLS convinge cu confortul și designul modern, precum și cu un habitaclu mare.

Descoperă noul model GLS.

Exteriorul impresionează prin dimensiunea sa și captivează prin designul modern: noul model GLS este un spectacol absolut, nu numai pe șosea. Farurile MULTIBEAM LED radiază eleganță pură, în timp ce noua parte frontală și lămpile spate, precum și roțile mari din aliaj ușor îi conferă o prezență puternică – atât onroad, cât și offroad. Află mai multe despre principalele sale elemente de design exterior și despre diferitele linii de dotări.

Aventura întâlnește confortul: în habitaclul modelului GLS, elementele de design ale SUV-urilor, cum ar fi mânerele de susținere impunătoare din consola centrală, sunt combinate cu elemente inovatoare, precum volanul nou proiectat. Cockpitul cu ecran lat cu sistem multimedia MBUX facilitează, la fiecare călătorie, cea mai bună experiență de operare posibilă: clar, rapid și eficient. Descoperă cum se simte exclusivitatea cu iluminatul ambiental modern.

7 locuri
capacitate maxima habitaclu
890 litri
capacitate maxima portbagaj
280 / 381 kW[1]/CP[1]
putere maxima
Alege o sucursala

Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ | valori WLTP preliminare: consum de carburant în regim mixt: 12,7 l/100 km; emisii CO2 în regim mixt: 288 g/km[2]
Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC | valori WLTP preliminare: consum de carburant în regim mixt: 13,1 l/100 km; emisii CO2 în regim mixt: 297 g/km[2]

Elemente esențiale de interior

Trapa culisantă panoramică a noului model GLS de la Mercedes-Benz.
Trapă culisantă panoramică - Cu trapa culisantă panoramicăa[3]modelului GLS, te simți puțin mai aproape de cer. Aceasta îți oferă nu doar posibilități suplimentare de aerisire în zilele calde, ci inundă în mod generos întregul interior cu lumina naturală a zilei și conferă habitaclului o atmosferă luminoasă.  
Roțile din aliaj ușor ale noului model GLS de la Mercedes-Benz.
Roți din aliaj ușor de până la 23 de inch - Oriunde te duce drumul, roțile din aliaj ușor de [4] până la 23 de inch ale modelului GLS sunt un magnet pentru priviri și un însoțitor plin de eleganță. În special roțile din aliaj ușor AMG cu aspect lucios, reprezentate aici, sunt un adevărat punct de atracție la nivel de design, care impresionează de patru ori la fiecare călătorie.
Lămpile spate ale noului model GLS de la Mercedes-Benz.
Design nou pentru lămpile spate - Lămpile spate nou proiectate sunt mai mult decât un element esențial strălucitor. Semnalizarea luminoasă cu cele trei blocuri orizontale subliniază caracterul SUV sublim și de primă clasă.
Partea frontală a noului model GLS de la Mercedes-Benz.
Design frontal nou - Cu noua parte frontală, modelul GLS convinge de la prima privire: spoilerul față modern, cu capitonajul radiatorului marcant, mărit, cu patru lamele, întruchipează caracterul puternic al unui SUV și eleganța estetică a acestuia.
 
MULTIBEAM LED pentru noul model GLS de la Mercedes-Benz.
MULTIBEAM LED - Putere radiantă remarcabilă: farurile cu tehnologie MULTIBEAM LED constituie nu doar o componentă a exteriorului luxos al modelului GLS, ci și luminează câmpul vizual în cel mai bun mod posibil. Cu LED-uri controlabile individual, farurile pot reacționa la diferite situații de trafic – fie că este vorba de viraje sau de rulare off-road.

Elemente esentiale de interior

 

Head-up display-ul al noului model GLS de la Mercedes-Benz.
Head-up display - Cu ajutorul Head-up-Display-ului[4] ai întotdeauna o privire de ansamblu: toate informațiile importante sunt proiectate virtual pe parbriz în câmpul tău vizual, astfel încât să nu fii distras de la evenimentele de pe drum și să știi ce trebuie făcut în situațiile de trafic relevante.
Elementele de design SUV ale noului model GLS de la Mercedes-Benz.
Elemente de design SUV - Prin elementele sale decorative din lemn cu pori deschisi, prin duzele de ventilație marcante, precum și prin mânerele robuste de susținere de pe consola centrală, modelul GLS impresionează prin valorile sale interioare offroad.[4]
Iluminat ambiental al noului model GLS de la Mercedes-Benz.
Iluminat ambiental - Simte-te pur și simplu bine – cu iluminatul ambiental totul strălucește în lumina corectă. În funcție de starea dorită, nuanțele creează un sentiment plăcut la condus. Pe timp de noapte, iluminatul discret poate îmbunătăți vizibilitatea pe șosea.
Volanul noului model GLS de la Mercedes-Benz.
Volan nou - Confortul inovator de operare întâlnește materialul nobil: noul volan[4] al modelului GLS este un adevărat talent multifuncțional. Butoanele Touch-Control dispuse ergonomic permit un control intuitiv al sistemelor de navigație, telefonie, viteză și divertisment. Ține astfel totul sub control – fără a lua mâinile de pe volan.
Cockpitul cu ecran lat cu sistem multimedia MBUX din noul model GLS de la Mercedes-Benz.
Cockpit cu ecran lat cu sistem multimedia MBUX - Alegere diversă: cu cockpitul cu ecran lat inovator și de înaltă calitate nu poți alege doar între patru stiluri diferite de afișare, dar ai și posibilitatea, datorită sistemului inteligent de infotainment MBUX, de a configura și poziționa individual conținuturile în funcție de dorințele tale.
Sistemul entertainment de înaltă fidelitate spate MBUX din habitaclul noului model GLS.
Sistem entertainment de înaltă fidelitate spate MBUX - Decide cu ușurință singur: cu sistemul entertainment spate MBUX,[4] poți configura programul în funcție de propriile preferințe în timpul fiecărei călătorii. Touchscreen-urile de înaltă rezoluție permit accesul direct și simplu la internet și telefonie, precum și la sistemul Multimedia și de navigație.
Habitaclul generos al noului model GLS de la Mercedes-Benz.
Flexibilitatea spațiului de încărcare - Mai mult spațiu pentru aventură: modelul GLS dispune de un spațiu de încărcare de până la 2400 de litri. Cu o singură apăsare de buton, spătarele celui de-al doilea și al treilea rând de scaune pot fi rabatate individual sau împreună. În plus, partea din spate poate fi coborâtă foarte ușor.
Al treilea rând de scaune al noului model Mercedes-Benz GLS.
Al treilea rând de scaune - Împărtășește experiența specială de conducere a modelului GLS cu până la șapte persoane. Datorită celui de-al treilea rând de scaune, există suficient spațiu pentru toată lumea. Fiecare scaun oferă confort de primă clasă. Spațiul liber pentru picioare pe al doilea rând de scaune poate fi extins flexibil cu ajutorul reglării electrice longitudinale.
Habitaclul modelului GLS de la Mercedes-Benz cu privire la scaunele individuale confort.
Scaune individuale Confort - Oferă însoțitorilor tăi din al doilea rând de scaune luxul de a-și adapta poziția scaunului la preferințele personale. Cu scaunele individuale confortale[4] Oferă însoțitorilor tăi din al doilea rând de scaune luxul de a-și adapta poziția scaunului la preferințele personale. 
Scaunele multicontur din spate ale modelului GLS de la Mercedes-Benz.
Scaune multicontur în partea din spate - Pur și simplu lasă-te pe spate: cu ajutorul scaunelor multicontur[4] pentru al doilea rând de scaune, inclusiv reglarea electrică și perna de aer integrată, alege poziția ta individuală de scaun. În plus, te poți bucura de numeroase programe de masaj, de setări de căldură variabile sau de avantajele suprafețelor de scaun ventilate.

Pentru mai multe detalii referitoare la Noul GLS SUV, va asteptam in showroom-urile Autoklass din data de 9 octombrie!

 

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Constanta - Service comerciale

Autoklass Constanta - Service comerciale

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 186, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro