Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

Solicită oferta

This is for you, World!

Garanție extinsă

Începând cu 1 Ianurie 2022, oferim o garanție extinsa de 24 luni în limita a 200.000 km rulaj total, care vine în plus față de garanția comercială de 2 ani oferită.

 

Avantaj client: 10.000 € 

Pentru autovehiculele Mercedes-EQ EQS din stocul Autoklass, oferim un avantaj client de 10.000 €. Reducerea este valabilă doar pentru modelul EQS și nu se cumulează cu alte oferte și promoții.

 

Campania este valabilă începând cu data de 01.06.2023 pănă la data de 31.08.2023  inclusiv, pentru autovehicule noi Mercedes-EQ, în limita stocului disponibil, achiziționate de la partenerii autorizați Autoklass. Oferta include cadou stația de încărcare Engie și instalarea inclusă. 

 

 

785 km
autonomie complet electrică (WLTP)
385 kW (523 CP)
Putere
31 min
timp de încărcare la stațiile de încărcare rapidă
Alege o sucursala

EQS 450+: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,8 - 15,6; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

EQS 580 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 21,1 - 18,4; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1]Consumul de curent a fost determinat pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Consumul de curent depinde de configurarea autovehiculului

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A.

[1] Autonomia a fost determinată pe baza Regulamentului 2017/1151/UE. Autonomia depinde de configurația autovehiculului.

[2] Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.

 

Oferta este valabilă pentru finanțare în sistem de Leasing Financiar, furnizat de Mercedes-Benz Leasing IFN SA, iar Asigurările sunt oferite prin Mercedes-Benz Insurance Broker SRL. 

 

Elemente esențiale

Lansarea într-o nouă eră a luxului.

Modelul EQS îmbină luxul și mobilitatea electrică: de exemplu, o autonomie de până la 785 km (conform WLTP[1]), un Hyperscreen MBUX impresionant sau închiderea ușilor fără atingere. Toate acestea sub o linie a plafonului tipică unui Coupé, care se întinde pe întreaga lungime a autovehiculului.

 

Un automobil de lux cu design emblematic Mercedes-EQ.

La baza designului impresionant stă propulsorul electric. Linia siluetei îi oferă autovehiculului o eleganță specifică unei limuzine de mari dimensiuni, dar și o atitudine dinamică, specifică unui Coupé.

 

 • Blocuri optice spate cu LED-uri cu design elicoidal 3D - Un element unic în partea din spate a noului EQS îl reprezintă blocurile optice cu LED-uri cu design inovator: acestea sunt dispuse pe interior intr-o formă 3D curbată și iluminată. La fel ca în partea din față, modelul EQS dispune și în partea din spate de o bandă luminoasă continuă – o caracteristică elegantă a autovehiculelor Mercedes-EQ.
 • Design Purpose - Designul exterior uimeste prin detaliile exclusiviste precum linia plafonului tipică unui Coupé sau stâlpul A amplasat mult în față, reprezentând limbajul specific Mercedes-EQ, care setează standarde în materie de aerodinamică și generozitate a spațiului. Acest lucru este posibil datorită noii arhitecturi a autovehiculului, dezvoltată special pentru propulsoarele electrice.
 • Parte frontală cu panou negru - Panoul negru ce capitonează grila radiatorului poate fi prevăzut, opțional, cu mici steluțe discrete. Privite de aproape, acestea denotă modernitate și eleganță.
 • Mânere încastrate ale ușilor - Toate elementele de design ale noului EQS se îmbină în mod unitar. Rosturile au dispărut aproape complet, chiar și mânerele ușilor fiind încastrate. Acest lucru sporește aerodinamica și contribuie la caracterul progresist al celui mai aerodinamic autovehicul din lume: noul model EQS.

Bucura-te de liniște și un interior spațios, care se afirmă încă din primul moment. Aceasta nu este o limuzină de lux obișnuită, ci una dintre primele limuzine dezvoltate pur electrică.

 

 • Direcție punte spate - Direcția standard punte spate cu unghi de bracaj de până la 4,5° asigură o ținută de drum superioară și o stabilitate de rulare mai ridicată la viteze mari. Pe de altă parte, la deplasarea cu viteză mai mică de 60 km/h, ampatamentul se reduce virtual, iar modelul EQS devine astfel mai manevrabil. Pentru și mai mult confort la intrarea și ieșirea din parcare, este disponibilă, la cerere, și direcția pe puntea spate cu unghi de bracare de până la 10°.
 • ENERGIZING AIR CONTROL Plus - O calitate îmbunătățită a aerului pentru o climă ce asigură un nivel optim de confort: un nou filtru de particule fine de praf HEPA (High Efficiency Particulate Air) ce poate atât să purifice aerul admis cu o capacitate de filtrare de până la 99,65 %, eliminând cele mai mici particule precum polen și particule de praf fin, cât și să neutralizeze mirosurile neplăcute. Totodată, ENERGIZING AIR CONTROL Plus monitorizează calitatea aerului în interior și în exterior, afișând rezultatul în sistemul MBUX. În funcție de valoarea măsurată, autovehiculul comută automat între modul aer proaspăt și regimul de recirculare a aerului.
 • Uși automate tip confort în față și în spate - La cerere, sunt disponibile uși tip confort în față și în spate, care se deschid și se închid automat. Datorită funcției de servo-închidere, ușile sunt trase în încuietoare într-un mod subtil și silențios. Închiderea poate fi controlată și prin gesturi, prin intermediul asistentului de interior opțional MBUX. În plus, la acționarea pedalei de frână, ușa șoferului se închide automat.
 • MBUX Hyperscreen - Un element fascinant în interiorul modelului EQS este MBUX Hyperscreen. Acest display de mari dimensiuni este plasat pe toată lățimea bordului, lucru care îți oferă un sentiment de control fără precedent. Display-up pentru șofer, Display-ul OLED central și Display-ul OLED pentru pasager sunt amplasate sub un panou din sticlă, reunindu-se într-un singur Display. Pe lângă așa numitul Zero-Layer, MBUX Hyperscreen oferă operare tactilă intuitivă cu feedback haptic.
 • Scaune multicontur cu program de masaj „Hot Stone” - Scaunele multicontur îmbină numeroase opțiuni de reglare un funcții suplimentare exclusiviste pentru un grad înalt de confort. Detaliile garantează o poziție optimă. Pernele laterale inovatoare asigură un suport lateral sporit. Masajul de tip Hot Stone are efecte plăcute și benefice, transformând fiecare călătorie într-un moment de relaxare.
 • Materiale exclusiviste - Pentru materialele textile și elementele decorative din EQS se utilizează un amestec stilat de materiale, ce definește luxul modern. Structura modernă fină „NEOTEX“ – componentă a liniei de echipare Electric Art – amintește de pielea întoarsă naturală și de neoprenul high-tech. Alte elemente relevante sunt elementele decorative din lemn cu pori deschiși sau cu aspect 3D în relief. Acestea se modifică subtil în funcție de diferitele scenarii luminoase din autovehicul, aducând un plus de valoare datorită jocului pigmenților metalici fini.

 

 • Ești interesat de o ofertă pentru modelul EQS? Completează formularul și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.
   
Mai multe detalii

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Constanta - Service comerciale

Autoklass Constanta - Service comerciale

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 186, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro