Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

Iese în evidență fără a fi ieșit din comun. Noul model EQA se prezintă ca un SUV complet electric cu un design plin de caracter.

Pornește și fă-te remarcat.

Exterior.

 

Noul model EQA se prezintă cu proporții generale echilibrate, console scurte și un umăr atletic al autovehiculului cu o linie laterală tip coupé.

 

Interior.

Prima impresie a spațiului contează: designul interior al modelului EQA impresionează prin sinteza reușită de interior spațios, înaltă tehnologie și sportivitate.

 

Autonomie și încărcare.

Noul model EQA te invită să treci la condusul complet electric cu argumente electrizante.

 

 

 

553
km autonomie maximă complet electrică (WLTP)[1]
8,6 - 6,0
secunde de la 0 la 100 km/h
30
minute încărcat la 80%[2]
Alege o sucursala

[1] Se preconizează că EQA 250+ (WLTP: consum de curent în regim mixt: 16.8 - 15.3 kWh/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt: 0 g/km) va ajunge la o autonomie de 553 km în conformitate cu WLTP. Informațiile cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de curent și autonomie sunt preliminare și au fost determinate intern, în conformitate cu metoda de certificare „Procedură de verificare WLTP”. Deocamdată nu există nici valori confirmate de către o instituție oficială autorizată de control, nici omologare de tip CE, nici certificat de conformitate cu valori oficiale. Este posibil să existe diferențe între specificații și valorile oficiale.
[2] Timpul de încărcare corespunde unei încărcări complete de 10-80 % atunci când se utilizează o stație de încărcare rapidă de curent continuu cu o tensiune de alimentare de 400 V și un curent de minimum 500 A.
[3] Datele privind puterea nominală și cuplul motor nominal sunt conforme Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.
[4] Echipare opțională în funcție de configurație.
[5] Echipare specială în funcție de configurare.
[6] Imaginile pot prezenta echipări speciale suplimentare.
[7] Încărcarea cu 22 kW poate necesita, în funcție de autovehicul, o echipare specială corespunzătoare „Sistem de încărcare curent alternativ (încărcare AC 22 kW)”. Echipare specială în funcție de configurare.
[8] Pentru utilizarea funcțiilor de la distanță ale stației Mercedes-Benz Wallbox, sunt necesare aplicația Mercedes me, un Mercedes me ID personal, precum și acceptarea condițiilor de utilizare pentru serviciile Mercedes me connect.
[9] Pentru utilizarea serviciilor de extraopțiuni digitale, trebuie să îți creezi un Mercedes me ID și să accepți condițiile de utilizare pentru serviciile de extraopțiuni digitale. Serviciile prezentate și disponibilitățile și funcționalitățile lor depind, în special, de perioada contractuală, modelul autovehiculului, anul de fabricație, echiparea specială aleasă și țară.
[10] Pentru utilizarea serviciului digital „MBUX Entertainment”, este necesar un contract separat specific clientului cu un furnizor extern de streaming și volumul de date propriu al clientului. În plus, autovehiculul respectiv trebuie să fie asociat cu contul de utilizator. Datorită disponibilității furnizorilor de streaming, se aplică restricții de țară. Pentru utilizarea extraopțiunilor digitale și a funcțiilor On-Demand, este necesar un Mercedes me ID și acceptarea condițiilor de utilizare pentru extraopțiunile digitale.

Echipări

Modelul tău EQA. Unic, la fel ca tine.

Exteriorul noului model EQA.

Asigură o apariție remarcabilă. Noul model EQA se prezintă cu proporții generale echilibrate și un umăr puternic al autovehiculului cu o linie laterală tip coupé. Designul clar, care pune accentul pe eleganță, cu linii reduse și îmbinări precise, transmite un nivel superior de sportivitate și modernitate. Detaliile minuțioase subliniază calitatea înaltă și exclusivitatea. Aspectul puternic este completat de designul modern al jantelor și facilitează inițierea în condusul complet electric.

Partea frontală a noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Grilă radiator
O roată a noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Design nou al roților
Banda luminoasă LED a noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Bandă luminoasă LED
Noua grilă a radiatorului prezintă un panou negru cu Star Pattern negru lucios pentru Progressive Line[9] sau un panou negru cu Star Pattern cromat lucios pentru Electric Art[9] și AMG Line[9]. O roată care evoluează în ritmul timpurilor ei: roțile poziționate în exterior, cu un design nou, conferă modelului EQA, împreună cu umărul atletic al autovehiculului, un aspect încrezător.Strălucitoare de la un capăt la celălalt: partea spate impunătoare impresionează cu noile lămpi spate LED, care se integrează perfect cu banda luminoasă LED de înaltă calitate.
Lămpile spate LED ale noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Lămpi spate LED
Trapa culisantă panoramică a noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Trapă culisantă panoramică
 
Lămpile spate ale modelului EQA strălucesc complet în tehnologie LED ca echipare standard și se îmbină perfect cu banda luminoasă LED nou proiectată. Spoilerele integrate pe peretele lateral al lămpilor spate îmbunătățesc aerodinamica.Trapa culisantă panoramică de înaltă calitate[9] a noului model EQA lasă să pătrundă multă lumină în habitaclu prin suprafețele sale mari de sticlă și conferă autovehiculului o atmosferă luminoasă, plăcută și confortabilă. 

 

Interiorul noului model EQA.

Prima impresie a spațiului contează: designul interior al modelului EQA impresionează prin sinteza reușită de interior spațios, tehnologie și sportivitate. Astfel, trecerea la condusul complet electric poate fi extrem de încurajatoare. Nici individualizarea nu este de neglijat: transformă noul model EQA în modelul tău personal EQA, de exemplu cu iluminatul ambiental și diferite elemente decorative,[4] alese pe gustul tău. Scaunele rotative confort[4] și noul volan îți fac călătoria deosebit de confortabilă.

Noul volan al noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Volan nou
Cockpit-ul cu consolă centrală din noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Cockpit cu consolă centrală
Scaune rotative confort cu funcție Memory în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Scaune confort cu funcție Memory
Viitorul este sub control – noul volan te conectează cu autovehiculul și devine centrul de comandă. Cu ajutorul elementelor de comandă, pot fi controlate diverse funcții de navigație, telefonie sau divertisment. De asemenea, aici poți seta controlul vitezei sau reglarea distanței pentru a conduce confortabil în trafic.Elementul central al interiorului: cockpit-ul cu consola centrală optimizată se prezintă într-un design progresiv. Suprafața de depozitare mai mare și dispunerea intuitivă a elementelor de comandă îți permit accesul confortabil la toate funcțiile, fără a fi distras în timpul condusului.Funcția Memory[9] te ajută să memorezi diferite poziții ale scaunului și să le selectezi comod. Astfel, poți reajusta scaunul foarte simplu, electric
Iluminat ambiental în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Iluminat ambiental
Sistem de sunet Surround Burmester® în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Noul sistem de sunet Surround Burmester® cu Dolby Atmos®
Elementele decorative și Mercedes-Benz Pattern ale noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Elemente decorative și Mercedes-Benz Pattern 
Decorează-ți interiorul în întregime după preferință sau după starea ta de spirit. Din cele 64 de culori ale iluminatului ambiental se creează universuri fascinante de culori care se modifică dinamic sau iluminează diferite zone cu culori diferite.Călătorie într-o nouă lume a sunetului – Dolby Atmos® în combinație cu sistemul de sunet Surround Burmester®[9] îți atrage simțurile la cel mai înalt nivel și oferă o experiență de sunet fără precedent, care conferă muzicii mai mult spațiu, claritate și profunzime.Îndrăgostit de detalii: personalizează aspectul modelului tău EQA. Progressive Line se prezintă în trei culori diferite de echipare: negru, bej macchiato și sagegrey. Electric Art[9] și AMG Line[9] radiază prin panouri negre cu modelul Star cromat lucios.

 

Propulsia electrică a noului model EQA.

 

Noul model EQA te invită să treci la condusul complet electric cu argumente electrizante. Fie că ești acasă sau la drum, află cele mai importante date despre timpii de încărcare și opțiunile de încărcare, precum și despre autonomia complet electrică. Mai multe detalii despre autonomie puteți afla aici: https://www.mercedes-benz.ro/passengercars/models/suv/eqa/overview.html

 

Elemente esențiale ale echipării noului model EQA.

Află mai multe despre echipările disponibile ale modelului EQA, printre altele din categoriile Multimedia, Sisteme de asistență, precum și Confort și Siguranță.

 

Multimedia 

Zero-Layer în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Zero Layer
Realitate augmentată MBUX pentru sistemul de navigație în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Realitate augmentată MBUX pentru sistemul de navigație
Asistentul vocal MBUX în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Asistent vocal MBUX
Asistent pentru interior MBUX în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Asistent pentru interior MBUX
Interfața grafică proactivă Zero-Layer învață în baza deciziilor tale: în loc să trebuiască să comuți de la un submeniu la altul, ți se oferă informațiile corecte la momentul potrivit. Astfel se simplifică și mai mult manipularea sistemului multimedia MBUX. Pentru a te orienta în situații complexe din trafic, realitatea augmentată MBUX pentru sistemul de navigație[9] interconectează lumea virtuală cu cea reală. Tehnologia inserează indicații grafice de navigare și de trafic în imaginile live. Poți ajunge la destinație rapid, sigur și fără stres.Prin intermediul asistentului vocal MBUX[9], noul model EQA devine un partener care te ascultă în traficul rutier. Un "Hey Mercedes" este suficient și ai toată atenția sistemului. Astfel, poți controla, de exemplu, iluminatul ambiental sau reglarea temperaturii în habitaclu.[11]Bucură-te de confortul de operare fără atingere: acest sistem inovator sesizează și interpretează mișcările mâinilor și brațelor tale. Poți să activezi, la propriu, printr-un singur gest, funcțiile selectate. Sistemul poate face diferența între șofer și însoțitor – astfel încât să ai acces exact la meniurile pe care dorești să le operezi.[9]

Sisteme de asistență

Asistentul activ pentru parcare cu PARKTRONIC în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Asistent activ pentru parcare cu PARKTRONIC
Pachetul de parcare cu cameră video de 360° în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Pachet parcare cu cameră video de 360°
Protecția autovehicul GUARD 360° în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Protecție autovehicul GUARD 360°
Asistentul adaptiv pentru fază lungă în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Asistent adaptiv pentru fază lungă
Asistent activ la bracare al noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Asistent activ la bracare
Transformă stresul cauzat de locurile de parcare înguste în relaxare totală. Asistentul activ pentru parcare cu PARKTRONIC[9] găsește spații de parcare disponibile pentru tine și te asistă la parcare și la ieșirea din parcare. Acesta te asistă la direcție și, în plus, la acționarea și frânarea autovehiculului.Parcare și manevrare relaxate și confortabile: camera video de 360° îți oferă vizibilitate de jur împrejur, inclusiv o perspectivă aeriană. Astfel, te vei descurca cu ușurință și în spații de parcare înguste, oblice sau dificile. Asistentul activ pentru parcare cu PARKTRONIC te asistă la căutarea unui spațiu de parcare disponibil, precum și la procedurile de intrare și ieșire din parcare în cazul locurilor de parcare transversale adecvate.[9]Protecția autovehiculului GUARD 360°[9] oferă o monitorizare de jur împrejur a mediului ambiant al autovehiculului – de exemplu, cu ajutorul sistemului de alarmă anti-efracție și anti-furt și al protecției la tractare. Mișcările din habitaclu declanșează avertizări optice și acustice. Detectarea coliziunii de la Mercedes me te informează prin intermediul aplicației.Activează sistemul cu o singură procedură de comandă și beneficiază apoi de avantajul distanței extinse a farurilor. De fiecare dată când asistentul adaptiv pentru faza lungă[9] nu detectează autovehiculele care circulă în față sau din sens opus, acesta va comuta farurile pe faza lungă. Astfel, poți vedea mai bine carosabilul și poți identifica mai ușor potențialele pericole. În plus, nu mai trebuie să comuți manual înapoi pe faza scurtă.Asistentul activ la bracare[9] îți oferă o creștere considerabilă a confortului la volan: prin intervenții blânde asupra direcției, sistemul te poate ajuta să menții autovehiculul în centrul benzii de circulație. Aceasta contribuie la reducerea efortului depus de șofer, în special pe trasee monotone, drepte și cu curbe ușoare.

Confort

Scaune rotative confort cu funcție Memory în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Scaune confort cu funcție Memory
Noul volan al noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Volan nou
Iluminat ambiental în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Iluminat ambiental
Head-up display-ul din noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Head-up display
Funcția Memory[9] te ajută să memorezi diferite poziții ale scaunului și să le selectezi comod. Astfel, poți reajusta scaunul foarte simplu, electric.Viitorul este sub control – noul volan te conectează cu autovehiculul și devine centrul de comandă. Cu ajutorul elementelor de comandă, pot fi controlate diverse funcții de navigație, telefonie sau divertisment. Chiar și reglarea vitezei, respectiv a distanței pot fi setate de aiciDecorează-ți interiorul în întregime după preferință sau starea ta de spirit. Iluminatul ambiental oferă posibilități aproape nelimitate de proiecție. În plus, ambele ecrane pot fi afișate în diferite culori în funcție de lumina ambientală.Perspective excelente pentru plăcerea condusului sportiv și o experiență de rulare suverană: head-up display-ul[9] transformă parbrizul într-un cockpit digital fascinant. Astfel, ai întotdeauna informațiile importante direct în fața ochilor. Îți poți concentra întreaga atenție la drum și trafic.

Siguranta

Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC în modelul EQA de la Mercedes-Benz.
Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC
Asistentul de limitare a vitezei în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Asistent de limitare a vitezei
Asistentul activ la frânare al noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Asistent activ la frânare
Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare al noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare
Asistentul pentru unghiul mort al noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Asistent pentru unghiul mort
Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC[9] te degrevează considerabil de sarcini și reglează automat distanța față de autovehiculul din față. În plus, adaptarea vitezei raportată la rută extinde semnificativ spectrul de utilizare. Dacă autovehiculul se apropie de intrarea într-o curbă, sistemul reduce prevăzător viteza de rulare și accelerează automat până la viteza setată de tine, după ce autovehiculul a trecut de curbă și există o distanță suficientă față de autovehiculul din față.Asistentul de limitare a vitezei facilitează respectarea limitelor impuse și poți astfel evita amenzi inutile. Sistemul indică ceea ce este permis: acesta poate identifica viteza maximă admisă la momentul respectiv prin intermediul camerei video și o poate afișa pe panoul de bord. Se înregistrează și indicatoarele suplimentare de restricții în caz de situații meteorologice speciale, ca de exemplu umezeală.Acest asistent poate ajuta la evitarea coliziunilor cu autovehiculele din față sau staționare, cu traficul din sens invers la virare și cu pietonii și bicicliștii aflați în mișcare. În acest scop, pe lângă avertizarea de păstrare a distanței și de coliziune, sistemul oferă înainte de toate amplificarea forței de frânare – până la frânarea autonomă de urgență.Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare este un observator atent: dacă părăsești neintenționat banda de circulație sau te apropii periculos de alți participanți în trafic, sistemul te poate readuce înapoi pe banda ta de circulație printr-o intervenție la bracare. Dacă totuși părăsești banda de circulație, are loc suplimentar o vibrație de avertizare a volanului.Asistentul pentru unghiul mort[9] îți este foarte util – în special când acționezi lampa de semnalizare intermitentă pentru schimbarea direcției de mers. Astfel, sistemul te poate avertiza vizual și acustic înaintea unei posibile coliziuni laterale cu alți participanți la trafic aflați în unghiul mort. Chiar și după terminarea călătoriei, sistemul rămâne vigilent și te avertizează dacă deschizi ușa la momentul nepotrivit.

 

Tren de rulare

Dispozitivul de remorcare cu stabilizare a remorcii ESP® al noului model EQA de la Mercedes-Benz.
Dispozitiv de remorcare cu stabilizare remorcă ESP®
DYNAMIC SELECT în noul model EQA de la Mercedes-Benz.
DYNAMIC SELECT
Anvelope cu caracteristici de rulare în regim de urgență din noul model EQA de la Mercedes-Benz.
Anvelope cu caracteristici de rulare în regim de urgență
Extinde opțiunile de transport: cu această echipare practică poți atașa atât o remorcă, cât și o rulotă și poți monta și un suport de biciclete. Dispozitivul de remorcare[9] este pregătit de utilizare dintr-o singură mișcare – și poate fi pliat la fel de rapid și cu economie de spațiu în spatele barei de protecție spate, atunci când nu mai este necesar.Condu exact așa cum îți place. Cu DYNAMIC SELECT, poți activa programul de rulare „Eco”, eficient din punct de vedere energetic, prin simpla apăsare a unui buton, extinzând astfel autonomia. În plus, padelele de pe volan reglează recuperarea energiei de frânare. În schimb, modul SPORT mobilizează forța impresionantă a motoarelor electrice într-un mod și mai plin de temperament.Rămâi în mișcare chiar și cu pierderi de presiune dintr-una sau mai multe anvelope. Datorită pereților laterali ranforsați ai anvelopelor, poți parcurge în siguranță zonele de risc, cum ar fi tunelurile sau autostrăzile, ajungând la următorul atelier de service. În funcție de încărcătură, poți parcurge până la 80 km cu o viteză maximă de 80 km/h.[9] 

 

Mai multe detalii

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Constanta - Service comerciale

Autoklass Constanta - Service comerciale

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 186, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Romexpo

Autoklass Romexpo

Bulevardul Mărăști 65-67, București

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro