Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

  • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
  • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
  • +40 317 133 333

Shaped by Desire.

CLE Coupé

Experimentează modelul CLE Coupé. Cu design progresiv și sportiv, putere inovatoare și confort remarcabil.

 

Exteriorul: dinamic până la cel mai mic detaliu. Sportivitatea progresivă se face simțită într-o manieră aerodinamică de la partea frontală marcantă până la spatele puternic.

 

Interiorul: expresiv și relaxant. În interior, sportivitatea întâlnește confortul maxim. Relaxarea și individualizarea nu sunt neglijate nici aici.

 

Vezi aici mașinile disponibile. 

 

280 / 381 kW/CP
putere maximă
500 Nm
cuplu maxim
4.4 s
0-100 km/h
Alege o sucursala

CLE 200 4MATIC | WLTP: Consum mixt de combustibil: 7.3-6.6 l/100 km, Emisii mixte CO 2: 165-150 g/km.[2][3]
CLE 300 4MATIC | WLTP: Consum mixt de combustibil: 7.6-7.0 l/100 km, Emisii mixte CO 2: 173-159 g/km.[2][3]
CLE 450 4MATIC | WLTP:  Consum mixt de combustibil: 8.2-7.7 l/100 km, Emisii mixte CO 2: 187-174 g/km.[2][3]

 

[1]Informații despre puterea nominală și cuplul nominal conform Regulamentului (CE) nr. 595/2009 în versiunea aplicabilă în prezent.
[2]Valorile date sunt „valorile WLTP CO 2” determinate în conformitate cu art. 2 Nr. 3 Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Informațiile nu se referă la un vehicul individual și nu fac parte din ofertă, ci sunt folosite exclusiv în scopuri de comparare între diferite tipuri de vehicule. Valorile variază în funcție de echipamentul opțional selectat. Următoarele se aplică și vehiculelor hibride și electrice: Consumul de energie electrică a fost determinat pe baza Regulamentului 692/2008/CE. 


[1]În funcție de configurație, pot fi selectate echipamente opționale. 
[2]Sistemele noastre de asistență la conducere și de siguranță sunt ajutoare și nu vă eliberează de responsabilitatea dumneavoastră ca șofer. Vă rugăm să rețineți informațiile din instrucțiunile de operare și limitele de sistem descrise acolo.

[1] Prețurile menționate includ taxa legală de vânzare.

Exteriorul noului model CLE Coupé.

 

Sportivitatea progresivă se face simțită într-o manieră aerodinamică de la partea frontală marcantă cu „Shark Nose” coborât și proeminențele powerdome atletice, până la spatele puternic. Alte elemente esențiale sunt sistemul inteligent DIGITAL LIGHT[1] și ușile fără cadru. Aspectul sportiv este completat de o gamă largă de jante din aliaj ușor, perfect asortate, cu dimensiuni cuprinse între 45,7 cm (18 inch) și 50,8 cm (20 inch)[1].

Capota motorului noului autovehicul sport CLE Coupé
Expresiv: capota motorului cu proeminențe powerdome. Partea frontală expresivă impresionează prin proeminențele powerdome puternice pe capota motorului și asigură o imagine de ansamblu sportivă și plină de caracter.
Lămpile spate ale noului model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Atrăgătoare: ușile fără cadru. Combinația de uși fără cadru și geamuri laterale joase subliniază caracterul sportiv al modelului Coupé într-un mod atrăgător. Detalii estetice, cum ar fi barele ornamentale de înaltă calitate din crom și oglinzile exterioare modificate, completează perfect imaginea de ansamblu.
O roată din aliaj ușor la noul autovehicul CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
O apariție puternică. Lasă o impresie dinamică: aripile cu formă atletică subliniază aspectul sportiv tipic al modelului Coupé din vedere laterală, care poate fi individualizat în continuare cu o selecție exclusivă de jante din aliaj ușor de 45,7 cm (18 inch) până la 50,8 cm (20 inch)[1] ca echipare standard.
Noul model CLE Coupé în vedere frontală.
Designul frontal progresiv. Echilibrul perfect între prezența puternică și eleganța clasică fascinează încă de la început. „Shark Nose”-ul sportiv se înclină progresiv în față, însoțit de grila radiatorului poziționată în profunzime, cu contur în formă de A și Mercedes-Benz Pattern tridimensional cromat.
Faruri DIGITAL LIGHT ale noului autovehicul CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
DIGITAL LIGHT.Iluminat adaptat situației de deplasare pentru o conducere relaxată și sigură: DIGITAL LIGHT[1]adaptează în mod constant iluminarea carosabilului la condițiile de luminozitate, situația traficului, cursul drumului și la vreme. Sistemul HD funcționează ca un proiector și calculează iluminarea la nivel de pixel.
The rear design of the new CLE Coupé from Mercedes-Benz.
Finisaj complet al spatelui. Formele puternice se întâlnesc cu detalii strălucitoare – noul design spate atletic strălucește prin formă, cu lămpi spate divizate moderne, conectate de un element decorativ negru lucios.

Interiorul noului model CLE Coupé.

 

În interior, sportivitatea întâlnește confortul. Relaxează-te în scaunele multicontur cu un masaj în 7 zone[1] sau bucură-te de caracteristicile de primă clasă ale sistemului de sunet Burmester® 3D surround sound system[1]. Experimentează un cockpit revoluționar, cu cea mai recentă generație MBUX. Imaginea de ansamblu este completată de noul design al panoului de instrumente, de linia AVANTGARDE ca echipare standard sau de linia AMG Line[1], precum și de iluminatul ambiental[1].

Un difuzor în autovehiculul CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Burmester® 3D surround sound system Experimentează mai multă performanță și exclusivitate prin legendarul sunet Burmester®. Difuzoarele integrate în scaune dezvoltă un sunet spațial de primă clasă și asigură o experiență auditivă nouă, intensă.[1]
Scaunele noului autovehicul CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Scaune multicontur cu funcție opțională de masaj în 7 zone Aceste scaune multicontur[1] îmbină numeroase opțiuni de reglare cu elemente exclusive pentru o bunăstare sporită. Detaliile ergonomice permit o poziție a scaunelor care se potrivește perfect: pernuțele laterale gonflabile asigură un suport lateral consistent. Funcțiile de masaj plăcute[1] cu până la șase programe diferite transformă fiecare călătorie într-o plăcere.
 
Noul design al panoului de instrumente al noului autovehicul CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Design nou al panoului de instrumente Progresiv, sportiv și intuitiv. Cu display-ul digital pentru șofer de 31,2 cm (12,3 inch) și diferite stiluri de afișare, decizi singur ce informații sunt importante. Display-ul central de înaltă rezoluție de 30,2 cm (11,9 inch) înclinat la 6° convinge cu o comandă tactilă delicată.
Elementele decorative AMG carbon în noul model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Elemente decorative AMG carbon Elementele decorative oferă habitaclului o carismă personală. Se îmbină armonios și creează contraste captivante. Astfel, acestea amplifică și subliniază designul interiorului. [1]
Display-ul din modelul CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
MBUX de ultimă generație Noua generație de Infotainment MBUX[1]oferă numeroase funcții și servicii noi, precum și posibilități de interacțiune între tine și modelul tău CLE Coupé. Toate display-urile (display-ul însoțitorului la cerere) formează o experiență estetică holistică și pot fi individualizate prin stiluri de afișare, moduri și lumi de culori.  

Elementele esențiale ale echipării noului model CLE Coupé.

 

Află mai multe despre echipările disponibile ale noului model CLE Coupé, printre altele din categoriile multimedia, sisteme de asistență șofer, precum și confort și siguranță.

 

Multimedia

Head-up Display-ul din noul model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Head-up Display Perspective excelente pentru plăcerea condusului în stil sportiv și o experiență de conducere suverană: Head-up Display-ul transformă parbrizul într-un cockpit digital fascinant. Astfel, ai întotdeauna informațiile importante direct în fața ochilor.
Extraopțiuni digitale din noul autovehicul CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Extraopțiuni digitale Din primul moment, autovehiculul tău Mercedes-Benz are mai multe de oferit decât îți închipui. Pentru că, în funcție de modelul autovehiculului, echiparea specială aleasă, anul de fabricație și țara, pot fi incluse numeroase extra opțiuni digitale pentru temele Remote, Navigație, Încărcare, GUARD 360° și Entertainment, încă de la cumpărarea autovehiculului nou, pe o perioadă de până la 36 de luni[2]. Dacă după expirarea perioadei contractuale inițiale, dorești să beneficiezi în continuare de avantajele extra opțiunilor digitale, prelungește serviciile doar prin câteva clicuri în Mercedes me Store.
Realitate augmentată MBUX pentru navigație în noul autovehicul de lux CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Realitate augmentată MBUX pentru navigație Pentru a te orienta în situații complexe din trafic, realitatea augmentată MBUX pentru navigație[1]interconectează lumea virtuală cu cea reală. Tehnologia inserează indicații grafice de navigație și de trafic în imaginile live.[1]
Integrare smartphone în noul model CLE de la Mercedes-Benz.
Integrare smartphone Integrarea smartphone conectează fără cablu telefonul mobil prin Apple CarPlay™ și Android Auto™ cu sistemul Multimedia. Astfel, ai acces comod la cele mai importante aplicații de pe smartphone. Poți utiliza rapid și simplu și aplicațiile furnizorilor terți, precum Spotify.
Dashcam în noul autovehicul de lux CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Dashcam Camera de bord Dashcam[1] filmează și stochează ceea ce se întâmplă în trafic în fața autovehiculului tău – și înregistrează și ora și viteza. Astfel se poate documenta, de exemplu, derularea unui accident și, dacă este cazul, îți poate furniza argumente. Sau poți păstra peisaje și trasee interesante și să îți creezi astfel propriul jurnal de călătorii cu autovehiculul.

 

Sisteme de asistentă șofer

Pachetul de parcare cu cameră video de 360° în noul autovehicul de lux CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Pachet parcare cu cameră video de 360° Serviciu exclusiv de parcare cu vizibilitate de jur împrejur: asistentul de parcare activ PARKTRONIC și cameră video 360 grade[1] detectează în trecere locurile de parcare libere și spațiile de parcare marcate. După selectarea locului de parcare, poți parca fără probleme datorită vizualizării dinamice și feedbackului acustic – sau te poți lăsa asistat la parcare.
Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare al noului model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare[1]este un observator atent: dacă părăsești neintenționat banda de circulație sau te apropii periculos de alți participanți în trafic, sistemul te poate readuce înapoi pe banda ta de circulație printr-o intervenție la bracare. Dacă totuși părăsești banda de circulație, are loc suplimentar o vibrație de avertizare a volanului.
O reprezentare a asistentului activ la frânare în noul model Mercedes-Benz CLE Coupé.
Asistent activ la frânare Acest asistent poate ajuta la evitarea coliziunilor cu autovehiculele din față sau staționare, cu traficul din sens invers la virare și cu pietonii și bicicliștii aflați în mișcare. În acest scop, pe lângă avertizarea de păstrare a distanței și de coliziune, sistemul oferă înainte de toate amplificarea forței de frânare – până la frânarea autonomă de urgență.
O reprezentare a asistentului activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC în noul model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC Acest asistent nu reglează numai viteza și distanța. Acesta adaptează, în plus, viteza de deplasare la viteza maximă admisă și la evenimentele de pe traseu – și te poate degreva de condusul obositor în deplasarea prin trafic. Funcțiile inteligente te ajută să te relaxezi și pot avea efecte pozitive asupra autonomiei electrice. [1]
O ilustrare a pachetului Plus de asistență la rulare în noul model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Pachet Plus de asistență la rulare Te poate aduce relaxat la destinație: datorită sistemelor moderne de senzori, interconectate inteligent, te bucuri de nenumăratele avantaje ale conducerii parțial automatizate nivel SAE 2. Numeroase sisteme de asistență te pot ajuta în funcție de situație, te pot avertiza în cazul unui pericol de coliziune și pot interveni dacă este nevoie – în beneficiul tuturor participanților la trafic.[1] 

 

Confort

 

Cockpit-ul noului model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Rutine Confort individual, perfect adaptat nevoilor tale: ca răspuns la solicitările șoferului, modelul CLE Coupé memorează pentru prima dată modelele de comportament specifice șoferului în legătură cu funcțiile de divertisment și confort. De la temperatură până la funcția de masaj din scaun, totul poate fi reglat în mod optim și automat pentru tine.
O ilustrare a pachetului KEYLESS-GO în noul model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
KEYLESS-GO te scutește de căutarea enervantă a cheii de contact. Deoarece cheia este imediat detectată atunci când o porți asupra ta în apropierea autovehiculului și în habitaclu: toate ușile pot fi apoi deschise și blocate prin simpla atingere a mânerului ușii.
O ilustrare a climatizării automate THERMOTRONIC în modelul Mercedes-Benz CLE Coupé.
Climatizare automată THERMATIC Sistemul de climatizare automată THERMATIC cu 2 zone oferă un confort individual pentru locurile din față: atât șoferul, cât și însoțitorul își pot regla individual temperatura pe partea lor. Datorită climatizării automate și sistemului sensibil de senzori, temperatura este menținută constantă – fără niciun fel de reglare manuală ulterioară.
Pachetul confort scaune în noul model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Pachet Memory te ajută să memorezi și să selectezi simplu și rapid până la 3 poziții diferite ale scaunului. Suplimentar sunt memorate pozițiile coloanei de direcție, ale oglinzilor exterioare și ale Head-up Display-ului opțional. Dacă ai înregistrat un profil de utilizator, trebuie să îl activezi în display-ul central pentru a-ți accesa setările personale.
O ilustrare a modului de funcționare al pachetului ENERGIZING Plus în noul model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Pachet ENERGIZING Plus Confort pentru toate simțurile: acest pachet îmbină numeroase echipări premium cu inteligența inovatoare. Autovehiculul tău Mercedes-Benz te poate revitaliza și răsfăța în mod special – pentru o performanță mai îndelungată la volan și o călătorie deosebit de plăcută - cu șapte programe variate pentru confort și echipări suplimentare atrăgătoare, precum scaunele multicontur.[1]

 

Siguranță

O ilustrare a modului de funcționare al protecției autovehiculului GUARD 360° în modelul Mercedes-Benz CLE Coupé.
Protecție autovehicul GUARD 360° Protecția autovehiculului GUARD 360°[1] oferă o monitorizare de jur împrejur a mediului înconjurător al autovehiculului – de exemplu, cu ajutorul sistemului de alarmă anti-efracție și anti-furt și al protecției la tractare. Mișcările din habitaclu declanșează avertizări optice și acustice. Detectarea coliziunii de la Mercedes me te informează prin intermediul aplicației.
O ilustrare a airbagului central în noul model Mercedes-Benz CLE Coupé.
Airbag central În partea interioară a scaunului șoferului este integrat un airbag central. În cazul unui impact lateral puternic, acesta se poate deschide între șofer și însoțitor, protejându-i și reducând astfel riscul de rănire.
O reprezentare schematică a sistemului de echipare PRE-SAFE® Impuls lateral în noul model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Echipare PRE-SAFE® Impuls lateral[1]poate pregăti ocupanții autovehiculului pentru un impact lateral și reduce riscul de rănire. Aceasta deplasează șoferul sau însoțitorul înspre interior, departe de zona de risc, exact cum ar face un bodyguard.

 

Tren de rulare

 

O imagine a sistemului de rulare de confort cu poziție redusă în noul model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Tren de rulare confort cu gardă la sol joasă Reglarea specială a arcurilor și amortizoarelor susține conducerea sportivă – fără a fi nevoie să renunți la confortul obișnuit în altă parte. Prin coborârea cu 15 milimetri a gărzii la sol, stabilitatea autovehiculului tău pe șosea este vizibil îmbunătățită. Acest lucru întărește impresia de dinamism și forță.
O reprezentare a DYNAMIC BODY CONTROL în noul model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
DYNAMIC BODY CONTROL Bucură-te de un confort de rulare și de o agilitate semnificativ mai mare cu trenul de rulare DYNAMIC BODY CONTROL[1]cu suspensii reglabile și direcție punte spate. Astfel, direcția punte spate impresionează printr-o dinamică sportivă sau printr-un confort ridicat.
O ilustrare a modului de funcționare a sistemului DYNAMIC SELECT la modelul Mercedes-Benz CLE Coupé.
DYNAMIC SELECT modifică comportamentul la rulare la o atingere de deget. Folosește diferitele programe de rulare și schimbă caracteristici precum propulsia, trenul de rulare și direcția. Rulează dinamic în modul Sport, relaxat în programul Confort sau deosebit de economic în modul ECO - tu decizi ce este mai important în momentul respectiv.
Instalația de frânare a noului model CLE Coupé de la Mercedes-Benz.
Instalație de frânare tip sport are o forță puternică chiar și după mai multe manevre de frânare puternice, astfel încât te poți baza pe frâne stabile în multe situații de condus. Perforația discurilor de frână și inscripția Mercedes-Benz accentuează aspectul dinamic.

Pentru mai multe detalii, completați formularul din partea de sus a paginii si colegii noștri va vor oferi toate informațiile. 

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

  •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

  •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

  •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

  •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

  •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

  •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

  •  
Vezi oferta pe CEL.ro