Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

O comandă intuitivă și caracteristicile inovatoare fac din această limuzină business modelul tău Clasa E absolut personal. Echipare opțională în funcție de configurare.

Evolves with you.

Exterior.

Liniile clare, cu detalii expresive, conduc limuzina emblematică într-o nouă eră a luxului modern.

 

Interior.

Designul nu a fost niciodată mai în ton cu spiritul timpului – interiorul noului model Clasa E îmbină luxul digital cu cel mobil.

 

Plug-in Hybrid.
Modelul Clasa E Plug-in Hybrid impresionează atât în varianta diesel, cât și în cea pe benzină, cu o autonomie pur electrică de până la 106 km.

 

 

250 - 440 Nm [1]
Cuplu
8.9 - 7.6 s
de la 0 la 100 km/h
145/197 kW/CP[1]
Putere
Alege o sucursala
 1. [1] Pentru utilizarea serviciilor, este necesar un Mercedes me ID personal, precum și acordul privind condițiile de utilizare pentru serviciile Mercedes me connect. În plus, autovehiculul respectiv trebuie să fie asociat cu contul de utilizator. După expirarea perioadei inițiale de valabilitate, serviciile pot fi prelungite contra cost, în măsura în care acestea mai sunt oferite în acel moment pentru autovehiculul respectiv. Prima activare a serviciilor este posibilă în termen de 1 an de la prima înmatriculare sau punere în funcțiune de către client, în funcție de situația care survine mai întâi.
 2. [2] Pentru utilizarea cheii digitale a autovehiculului, este necesar un Mercedes me ID personal, precum și acordul privind condițiile de utilizare pentru serviciile Mercedes me connect. În plus, autovehiculul respectiv trebuie să fie asociat cu contul de utilizator. La lansarea pe piață, cheia digitală a autovehiculului este compatibilă cu iPhone 11 și versiunile ulterioare (excluzând iPhone SE), precum și cu Apple Watch 6 și versiunile ulterioare (excluzând Apple Watch SE). Condiția este compatibilitatea pentru banda ultra-largă (UWB). Mercedes-Benz lucrează la extinderea continuă a compatibilității cu alte dispozitive.
 3. [3] Echipare opțională în funcție de configurație.
 4. [4] Consumul electric certificat este determinat, de regulă, la puterea maximă de încărcare CA cu un cablu mod 3. De aceea, se recomandă încărcarea autovehiculelor cu baterie de înaltă tensiune preferabil la o stație Wallbox sau o stație de încărcare CA cu un cablu mod 3, pentru a obține perioade de încărcare mai scurte și o eficiență a încărcării mai bună.
 5. [5] Valorile declarate sunt „valorile WLTP CO₂” determinate conform art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Consumul de curent și raza de acțiune au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.
 6. [6] Datele privind puterea nominală și cuplul motor nominal sunt conforme Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.

Modelul Clasa E 300 e | WLTP: consum de combustibil în regim mixt: 0.5 - 0.8 l/100 km; emisii CO2 în regim mixt ponderat: 12 - 18 g/km; consum de energie electrică în regim mixt: 18.4 - 20.7 kWh/100 km.[2][3]

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, cu curent continuu cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de minimum 300 A.

Efectul exterior dinamic.

 

De la grila iluminată a radiatorului până la spatele elegant-dinamic, cu detalii fascinante ale lămpilor: noul model Clasa E limuzină are un design fascinant și, cu elementele de design progresive, urmează o dinamică inovatoare. Lămpile spate divizate conving printr-un contur nou și un interior inconfundabil cu aspect de stea.

Grila iluminată a radiatorului noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Noul limbaj al designului cu grila iluminată a radiatorului Noul model Clasa E combină într-un mod elegant tradiția și modernitatea în designul său: formele fluide, proporțiile dinamice și elementele esențiale inovatoare, cum ar fi grila iluminată a radiatorului,[4]caracterizează aspectul nou, fără a pierde caracterul unic al legendarei limuzine.
Spatele noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Spatele dinamic Spatele elegant al modelului Clasa E este de admirat. Lampa cu LED divizată impresionează prin conturul său inovator, în special în întuneric. Conectată în mijloc pentru a forma o unitate, aceasta subliniază în plus lățimea părții din spate și fascinează în designul de zi și de noapte cu un aspect de stea impresionant de luminos. Un model Mercedes-Benz Clasa E inconfundabil.
Cockpit-ul noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Pachet Plus de asistență la rulare Experimentează siguranța la un nou nivel: cu pachetul de asistență la rulare,[6] modelul Clasa E îți oferă cel mai bun confort posibil la fiecare deplasare. Prin intermediul celor mai moderne sisteme de asistență la rulare, poți fi asistat în mod optim, în funcție de situație, la adaptarea vitezei, la direcție, la schimbarea benzii de rulare sau în cazul unui pericol de coliziune.
Noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz în vedere frontală.
DIGITAL LIGHT cu funcție de proiectare Vizibilitate optimă pentru siguranța ta: cu DIGITAL LIGHT cu funcție de proiectare,[6] modelul Clasa E îți oferă cel mai înalt confort la nivel de iluminare. Lumina reacționează la schimbarea condițiilor de trafic, a carosabilului sau a vremii și oferă o reglare optimizată a conului luminos pentru a asigura o vizibilitate de lungă durată în orice moment. Funcția de proiectare îmbogățește în plus iluminatul cu animații.
Ușa șoferului noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Pachet confort KEYLESS-GO Cheia ta pentru mai mult confort: cu pachetul confort KEYLESS-GO,[6]poți porni și încuia autovehiculul, purtând pur și simplu cheia sau un smartphone adecvat asupra ta. Mânerele încastrate ale ușilor incluse în pachetul KEYLESS-GO se extind automat imediat ce te afli în imediata apropiere a autovehiculului și se retrag din nou imediat ce îl încui.
Partea spate a noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Pachet tehnic inclusiv AIRMATIC și direcție punte spate Bucură-te de un confort de rulare și de agilitate semnificativ mai mare cu suspensia pneumatică AIRMATIC și direcția punte spate[6]. Suspensia pneumatică impresionează printr-o dinamică sportivă sau printr-un confort ridicat. Datorită direcției punții spate, beneficiezi, în funcție de viteză, de un comportament de rulare deosebit de agil și de un cerc de bracare mai redus.

Valori interioare care încântă la prima vedere.

 

Noul model Clasa E limuzină stabilește noi standarde nu doar în materie de design. Sistemul multimedia MBUX de ultimă generație asigură o experiență și mai personală la bord. Funcțiile de confort, de divertisment și funcțiile pentru activitățile de zi cu zi sunt combinate intuitiv și fără probleme. Astfel, noul model Clasa E îți oferă o atmosferă de bunăstare și mai plăcută — de la momentul de wellness dimineața, în scaunul multicontur, până la playlist-ul de la finalul zilei de lucru în DOLBY ATMOS.

MBUX Superscreen cu cameră foto-video și selfie în noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
MBUX Superscreen cu cameră foto-video și selfie Un aspect digital care impresionează: Superscreen-ul[6]cu un aspect estetic de înaltă tehnologie este un element esențial în habitaclu. Datorită camerei foto-video integrate, a conceptului sofisticat de afișare și operare și a display-ului pentru însoțitor cu mod de confidențialitate, modelul Clasa E devine spațiul tău mobil de divertisment și videoconferință.
Noua generație MBUX în noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Noua generație MBUX[6] oferă numeroase funcții și servicii noi, precum și posibilități de interacțiune între tine și modelul tău Clasa E. Toate display-urile (display-ul însoțitorului la cerere) formează o experiență estetică holistică și pot fi individualizate prin stiluri de afișare, moduri și lumi de culori.
Sistemul de sunet Surround 4D Burmester® cu Dolby® Atmos în noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Sistem de sunet Surround 4D Burmester® cu Dolby® Atmos Experimentează modelul Clasa E cu toate simțurile: sistemul de sunet Surround 4D Burmester®[6]cu 17 difuzoare garantează o experiență sonoră premium unică, la standardele de calitate Dolby® Atmos. Cei patru transductori tactili suplimentari constau în câte două transductoare de sunet integrate în spătarele fiecăruia dintre scaunele din față, care îți permit să percepi muzica prin auz, dar și prin întregul corp.
Scaune multicontur active în noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Scaune multicontur active Luxul pe care îl poți simți: pachetul de scaune multicontur[6]cu funcție de memorie și de masaj are reglări separate pentru șofer și însoțitor. Cu ajutorul acționării confort ENERGIZING[6], poți selecta diferite programe de masaj pentru un efect de profunzime îmbunătățit.
Consola centrală a noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Pachet Confort Acustic Cu pachetul Confort Acustic, modelul Clasa E se bazează pe o izolare fonică optimizată. Geamul acustic și măsurile suplimentare de izolare a caroseriei asigură un interior extrem de silențios – astfel rezultând un fundal sonor impunător în toate călătoriile, care îți poate permite să te relaxezi în orice moment.
Consola centrală a noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Rutine Confort individual, perfect adaptat nevoilor tale: ca răspuns la solicitările șoferului, modelul Clasa E memorează pentru prima dată modelele de comportament specifice șoferului în legătură cu funcțiile de divertisment și confort. De la temperatură până la funcția de masaj din scaun, totul poate fi reglat în mod optim și automat pentru tine.

MANUFAKTUR

Dorințele tale exclusive. Artizanatul nostru de primă clasă.

 

Noul model Clasa E limuzină demonstrează în fiecare detaliu că Mercedes-Benz înțelege ce înseamnă artizanatul. Nu numai în ceea ce privește designul, tehnologia și eficiența, ci și personalizarea de înaltă calitate și rafinament. Cu eticheta MANUFAKTUR, descoperi o gamă de opțiuni pentru o apariție individuală. Experimentează farmecul și luxul cu vopsiri exclusive, o căptușeală plafon specială și un element decorativ de înaltă calitate.

Vopsirile MANUFAKTUR îmbină exclusivitatea și fascinația. Executate cu cea mai mare precizie, vopsirile MANUFAKTUR conferă autovehiculului finisajul perfect.

Căptușeala plafon MANUFAKTUR din microfibră MICROCUT neagră asigură o armonie perfectă în habitaclu, pe care o vei simți.

Elementul decorativ MANUFAKTUR lac de pian negru flowing lines conferă habitaclului tău o strălucire individuală. Acesta se integrează armonios în designul interior al noului model Clasa E limuzină și asigură o impresie de înaltă calitate.

 

Modele Plug-in Hybrid

O propulsie din două lumi.

 

Clasa E se adaptează în întregime la nevoile tale – inclusiv în ceea ce privește propulsia. Cu modelul Plug-in Hybrid, experimentezi o dinamică de rulare flexibilă și luxul de a nu mai fi nevoit să iei decizii. Profită, pe de o parte, de acționarea electrică silențioasă și cu emisii reduse în mediul local și, pe de altă parte, te bucuri de independența absolută, prin faptul că te poți baza oricând pe puterea motorului cu ardere internă (diesel sau benzină).

Sistemul Plug-in Hybrid din noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Modele Plug-in Hybrid sunt mai mult decât eficiente – management-ul de antrenare inteligent al modelului Clasa E selectează în mod independent combinația ideală a motorului cu ardere internă și a motorului electric pentru a utiliza în mod optim producția de energie și pentru a obține cea mai bună autonomie posibilă.
Sistemul hibrid plug-in din noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Tehnologia 48 V susține puterea totală a funcțiilor hibride, cum ar fi Boost, recuperare și oprire/pornire.
Stația Mercedes-Benz Wallbox.
Opțiuni de încărcare pentru modelele Plug-in HybridÎn principiu, un model Plug-in Hybrid se poate încărca la o priză casnică corespunzătoare. O alternativă evident mai rapidă o constituie stația Wallbox (nu este inclusă în pachetul de livrare) de la Mercedes-Benz. Cu aceasta, autovehiculul își recapătă în scurt timp autonomia electrică totală. Dacă nu ești acasă, stațiile publice de încărcare constituie, de asemenea, o posibilitate de a-ți „alimenta” autovehiculul cu curent.

 

Echipări

Elementele esențiale de echipare ale noului model Clasa E limuzină.

 

Află mai multe despre alte echipări disponibile ale noului model Clasa E limuzină, printre altele din categoriile Multimedia, sisteme de asistență șofer, precum și confort și siguranță.

 

Multimedia

Recunoașterea facială în noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Recunoaștere facială Clasa E te recunoaște: cu ajutorul recunoașterii faciale: camera de monitorizare sprijină identificarea șoferului, precum și setările sistemelor de informare, multimedia și de comunicare.
Display-ul șofer 3D în modelul Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Display șofer 3D Ai sub observație cele mai importante aspecte pe display-ul 3D al șoferului[6]. Indicațiile tridimensionale de avertizare și funcțiile sistemului de asistență șofer îți atrag imediat atenția prin efecte marcante de adâncime și umbră. În funcție de configurare, este posibilă chiar redarea 3D a autovehiculelor, camioanelor, autobuzelor sau motocicletelor care se află în fața autovehiculului tău.
Jurnalul de parcurs electronic al noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Jurnal de parcurs electronic[6] preia documentația automată a călătoriilor tale – acestea putând fi clasificate în aplicația Jurnal de parcurs electronic. Cu un singur clic, sunt puse la dispoziție datele din jurnalul de parcurs electronic.
Extraopțiuni digitale în noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Extraopțiuni digitale Din primul moment, autovehiculul tău Mercedes-Benz are mai multe de oferit decât îți închipui. În funcție de modelul autovehiculului, echiparea specială aleasă, anul de fabricație și țara, sunt incluse numeroase extraopțiuni digitale pentru temele Remote, navigație, încărcare, protecția autovehiculului GUARD 360° și Entertainment, încă de la cumpărarea autovehiculului nou, pe o perioadă de până la 36 de luni. Dacă după expirarea perioadei contractuale inițiale, dorești să beneficiezi în continuare de avantajele extraopțiunilor digitale, prelungește serviciile doar prin câteva clicuri în Mercedes me Store.
Head-up display-ul noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Head-up display Perspective excelente pentru plăcerea condusului sportiv și o experiență de conducere suverană: head-up display-ul[6]transformă parbrizul într-un cockpit digital. Cu imaginea virtuală, color, ai întotdeauna la vedere informațiile importante. Îți poți concentra întreaga atenție la drum și trafic.

 

Sisteme de asistenta șofer

Sistemele de asistență la parcare din noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Sisteme de asistență la parcare conving cu senzorii fini de mediu. Asistentul de parcare Memory[6] poate parca automat în locurile învățate și, cu serviciul automat de parcare cu valet,[6]parcarea se realizează pentru prima dată chiar complet automatizat.
Asistentul activ la oprire în regim de urgență al modelului Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Asistent activ la oprire în regim de urgență Asistență de primă clasă: asistentul activ la oprire în regim de urgență detectează lipsa prelungită de activitate a șoferului și te poate proteja pe tine și pe ceilalți participanți la trafic prin frânare controlată până la oprire și prin trimiterea automată a unui apel de urgență.
Asistența la bracare pentru manevre de evitare a modelului Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Asistență la bracare pentru manevre de evitare Ținem cont de siguranță: asistența la bracare pentru manevre de evitare[6]te poate sprijini cu o acțiune de evitare în situațiile în care este detectat un risc de coliziune cu un pieton, un biciclist sau un autovehicul și poate contribui la evitarea accidentelor.
Asistentul activ la frânare al modelului Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Asistent activ la frânare cu funcție de virare și funcție de intersecție, prevăzut ca echipare standard, te poate ajuta să eviți coliziunile din spate și coliziunile cu participanții din trafic, cum ar fi pietonii, bicicliștii sau autovehiculele, sau cel puțin să atenuezi impactul.
Asistentul activ Stop-and-Go al noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Asistent activ Stop-and-GoAsistentul activ Stop-and-Go[6]te poate degreva de sarcini în traficul în ambuteiaje prin pornirea automată în interval de până la 60 de secunde și prin ghidarea moderată pe banda de rulare. În acest mod, distanța față de autovehiculele din față și cele din spate este păstrată automat.

 

Confort

Cheia digitală a autovehiculului modelului Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Cheie digitală autovehicul Cheia digitală a autovehiculului îți permite să deblochezi, să pornești și să blochezi modelul Clasa E cu ajutorul smartphone-ului tău compatibil[4], fără a fi nevoie să ai cu tine o cheie fizică a autovehiculului.
Controlul digital al ventilației în noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Control digital al ventilației Pentru duzele de ventilație automate, șoferul și însoțitorii au la dispoziție diferite setări predefinite, cum ar fi „cap”, „corp” sau „distribuit uniform”. Autovehiculul tău Mercedes-Benz redirecționează fluxul de aer în mod corespunzător. De asemenea, poți salva setări individuale ale climatizării în profilurile de utilizator. Poți regla în continuare manual duzele de ventilație. Motorul pas cu pas trece automat într-o funcție de rulare liberă dacă efectuezi o reglare manuală.
Trapa culisantă panoramică din noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Trapă culisantă panoramică Indiferent dacă este deschisă sau închisă: cu trapa culisantă panoramică,[6]experimentezi o senzație fascinantă de libertate și te bucuri de un ambient luminos și plăcut în habitaclu. Și, văzută din afară, trapa culisantă generoasă are un efect unic, oferind exteriorului lejeritate și exclusivitate.

 

Siguranță

Echiparea PRE-SAFE® Impuls lateral a noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Echipare PRE-SAFE® Impuls lateral[6] extinde conceptul de protecție pasivă. Coliziunile laterale iminente din partea altor participanți la trafic pot fi sesizate prin intermediul sistemului extins de senzori. Detectarea este urmată de o ușoară deplasare a poziției ocupanților din față a autovehiculului, din partea care este afectată de impact, prin intermediul unor perne activate pirotehnic în spătarul scaunului spre centrul autovehiculului.
PRE-SAFE® PLUS în noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
PRE-SAFE® PLUS Îngerul păzitor mobil: în caz de pericol de coliziune din spate, sistemul PRE-SAFE® PLUS[6]avertizează direct traficul din spate cu ajutorul lămpilor de avertizare intermitente cu aprindere rapidă. În plus, prin activarea întinzătorului de centură reversibil, ocupanții autovehiculului pot fi pregătiți pentru coliziunea iminentă și astfel pot fi atenuate consecințele unui accident.
Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC al noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC Nu vei mai dori să îți lipsească confortul asistentului activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC în traficul fluent și discontinuu, cu staționări și opriri frecvente. Sistemul te degrevează prin adaptarea automată a vitezei la autovehiculele mai lente aflate în față. Distanța prescrisă dorită poate fi setată în mai multe trepte.
GUARD 360° din noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Protecția autovehiculului GUARD 360°[6] oferă o monitorizare de jur împrejur a mediului ambiant al autovehiculului – de exemplu, cu ajutorul sistemului de alarmă anti-efracție și anti-furt și al protecției la tractare. Mișcările din habitaclu declanșează avertizări optice și acustice. Detectarea coliziunii de la Mercedes me te informează prin intermediul aplicației.[5] 
Protecția acustică de proximitate din noul model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz.
Protecție acustică de proximitate Pentru ca autovehiculul tău să nu devină un pericol pentru pietoni și bicicliști nici atunci când te deplasezi aproape fără niciun sunet, protecția acustică de proximitate generează până la o viteză de 30 km/h un sunet specific Mercedes-Benz în exteriorul autovehiculului. Acesta face diferența între mersul înainte și mersul înapoi.

 

Tren de rulare

Trenul de rulare al noului model Clasa E limuzină de la Mercedes-Benz cu pachet AGILITY CONTROL.
Pachet AGILITY CONTROL cu coborârea gărzii la sol îți oferă o ținută de drum optimă fără compromiterea confortului la rulare. Sistemul de amortizare selectiv pasiv asigură o experiență de conducere suverană pe orice suprafață de carosabil deoarece optimizează automat comportamentul de rulare, efectul de amortizare și stabilizarea.

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Constanta - Service comerciale

Autoklass Constanta - Service comerciale

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 186, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Romexpo

Autoklass Romexpo

Bulevardul Mărăști 65-67, București

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro