Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

Designul inconfundabil al noului model Mercedes-AMG GT Coupé prezintă proporțiile caracteristice ale mașinilor sport, în timp ce interiorul îți trezește imediat dorința de a conduce dinamic.

Atât de AMG – Noul model Mercedes-AMG GT Coupé.

Exterior.Interior.Performanță.
Exteriorul noului model Mercedes-AMG GT Coupé.
Designul exterior al noului model Mercedes-AMG GT Coupé impresionează cu proporții caracteristice mașinilor sport. SO SLEEK. SO AMG.
Interiorul noului model Mercedes-AMG GT Coupé.
Interiorul noului model Mercedes-AMG GT Coupé îmbină sportivitatea cu luxul tipic mărcii, într-un mod unic și inspirat. SO THRILLING. SO AMG.
Grupul motopropulsor al noului model Mercedes-AMG GT Coupé.
Cu noul model Mercedes-AMG GT Coupé, performanța AMG poate fi experimentată în orice moment, cu toate simțurile. SO POWERFUL. SO AMG.
430/585 kW/CP
[1] Putere maxima
700 - 800 Nm
[1] Cuplu maxim
3,9 - 3,2 s
de la 0 la 100 km/h
Alege o sucursala

Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ Coupé | WLTP: consum combustibil în regim mixt: 14,5 - 14,1 l/100 km, emisii CO₂ în regim mixt: 319 - 332 g/km[2]

[1] Vei fi redirecționat spre pagina agenției de turism zet:motion. GmbH. Evenimentele AMG Experience sunt organizate și realizate de firma zet:motion. GmbH ca agenție de turism externă și independentă. Mercedes-AMG este o marcă a concernului Mercedes-Benz AG și este utilizată de către firma zet:motion. GmbH sub licență.

[2] Echipare opțională în funcție de configurație.

[3] Valorile indicate sunt „cifrele de CO₂ WLTP” determinate în conformitate cu articolul 2, nr. 3, din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Cifrele privind consumul de carburant au fost calculate pe această bază. Consumul de energie electrică și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului (UE) 2017/1151.

[4] Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.

Exteriorul: performanța se întâlnește cu luxul modern.
 

Stilul fascinant al noului Mercedes-AMG GT Coupé îmbină claritatea stilului, designul modern și proporțiile unei mașini sport într-o expresie de performanță tipică mărcii. ATÂT DE AMG – fiind un autovehicul dezvoltat în întregime de AMG, acesta evidențiază în mod inconfundabil pasiunea noastră pentru performanțe excepționale și o dinamică de rulare captivantă, chiar și în staționare.

GT43

Grila radiatorului și farurile specifice AMG ale noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Partea frontală specifică AMG
x
Jante AMG din aliaj ușor cu design în 5 spițe duble
Prezență dominantă: stilul măștii față specific GT 43, inclusiv aripa distinctivă și admisiile laterale de aer mari din față, plus grila radiatorului specifică AMG.Contraste pline de inspirație: jantele forjate AMG aero de 53,3 cm (21 inch) cu design în 5 spițe duble negru mat și etriere de frână galbene.[3]
x
Exterior cu echilibrul perfect între eleganță și caracter sportiv
x
Parte din spate specifică AMG
Siluetă Fastback cu umăr bine definit. Stilul precis și detaliat al ornamentului apărătorii roții creează un contrast accentuat față de suprafețele pline.Stil de performanță: difuzorul spate expresiv, cu ornamente de evacuare duble integrate ca formă completează stilul dinamic din spate.

GT 55 4MATIC+

Grila radiatorului specifică AMG și DIGITAL LIGHT ale noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Grila radiatorului specifică AMG și DIGITAL LIGHT
Jantele forjate AMG de 53,3 cm (21 inch) cu design în 5 spițe duble ale noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Jante AMG din aliaj ușor cu design în 5 spițe duble
Inconfundabil de expresiv: grila radiatorului specifică AMG cu bare verticale, precum și DIGITAL LIGHT cu funcție de proiectare.Inspirație vizuală: jantele forjate AMG expresive de 53,3 cm (21 inch) cu design în 5 spițe duble fac ca performanța să fie perceptibilă chiar și în staționare.
Lămpile spate LED ale noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Lămpi spate LED
Spatele specific AMG al noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Spatele specific AMG
Irezistibil de atractive: lămpile spate adaptive cu tehnologie LED lasă o impresie puternică.Dinamică din orice perspectivă: masca spate specifică AMG și ornamentele de evacuare duble, de formă trapezoidală, în crom ultralucios.

 

GT 63 4MATIC+

Grila radiatorului și farurile specifice AMG ale noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Partea frontală specifică AMG
Caroseria lată a noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Caroserie lată
O parte frontală ca afirmație fermă: grila radiatorului specifică AMG este simbolul experiențelor de rulare unice și extrem de dinamice.Aici totul devine personal: aripile expuse și partea din față mai lată a modelului cu opt cilindri caracterizează o prezență impunătoare.
Jantele forjate AMG ale noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Jante forjate AMG cu design în spițe încrucișate
Spatele specific AMG al noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Spatele specific AMG
Arată calea: jantele forjate AMG de 53,3 cm (21 inch), vopsite în negru mat, cu design în spițe încrucișate, accentuează aspectul dinamic.O afirmație fermă pentru cunoscători: clapetele spate specifice AMG și ornamentele de evacuare duble, de formă trapezoidală, în negru cromat.

Interiorul: performanța întâlnește inspirația.

 

Noul model Mercedes-AMG GT Coupé transmite încă de la urcare senzația captivantă de a conduce o mașină sport unică. Materialele, culorile și designul se îmbină cu ADN-ul tipic AMG, care impresionează prin sportivitate și exclusivitate. De la volanul AMG Performance, prin conceptul digital de comandă și afișare cu conținuturi specifice AMG, până la scaunele AMG Performance cu tapițerie nobilă din piele Nappa.

Volanul AMG Performance din fibră de carbon/microfibră MICROCUT al noului model Mercedes-AMG GT Coupé.
Volan AMG Performance
AMG TRACK PACE în noul Mercedes-AMG GT Coupé.
AMG TRACK PACE
Displayul digital al panoului de instrumente cu stiluri de afișare specifice AMG în noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Display digital al panoului de instrumente cu stiluri de afișare specifice AMG
Pentru reacții pline de încredere: volanul AMG Performance[4], aplatizat în partea inferioară, cu aspect de carbon și cu zona de prindere din microfibră MICROCUT neagră. Comutatoarele tactile stânga și dreapta, padelele din aluminiu de cuplare a vitezelor și tastele AMG de pe volan permit o legătură perfectă cu autovehiculul.AMG TRACK PACE îți echipează autovehiculul cu un tehnician virtual de curse. Cu ajutorul timpilor pe tur, sector și al timpilor de accelerare, precum și a datelor de telemetrie în timp real, îți poți analiza și îmbunătăți în mod precis performanțele la volan pe trasee închise.Individual: panoul digital de instrumente poate fi personalizat cu diferite stiluri de afișare și vizualizări principale, selectabile individual. Și sistemul MBUX Infotainment conține afișaje și funcții specifice AMG, cum ar fi configurarea tastelor de pe volan sau setarea programelor de rulare.
Trapa panoramică a noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Trapă panoramică
Elemente decorative AMG din fibră de carbon în noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Elemente decorative AMG din fibră de carbon
Scaunele spate cu spătare de scaun rabatabile în noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Scaune spate cu spătare de scaun rabatabile
Cu trapa panoramică[4] creezi o atmosferă deosebit de luminoasă și prietenoasă în habitaclu. Modulul de sticlă se extinde pe toată suprafața plafonului și astfel oferă impresia unei suprafețe de sticlă continuă de la începutul parbrizului și până la terminarea lunetei. Un parasolar mecanic te protejează de razele puternice ale soarelui.Subliniază-ți afinitatea pentru curse: elementele decorative AMG din carbon[4], disponibile la cerere, conferă habitaclului modelului tău Coupé o atmosferă sportivă și exclusivistă, cu un farmec individual și contraste interesante.Sportiv pe circuitul de curse, flexibil în viața de zi cu zi: cu cele două scaune spate, modelul tău Coupé are configurația practică a scaunelor 2+2[4]. Dacă ai nevoie de spațiu de depozitare suplimentar, spătarul scaunului rabatabil opțional poate fi deplasat confortabil printr-o tastă din portbagaj.

Atât de spectaculos. Atât de AMG.

 

Experimentează acum noul model Mercedes-AMG GT Coupé. Bucură-te de performanța plină de pasiune în viața de zi cu zi sau pe circuitul de curse – datorită motorizărilor puternice, suspensiei AMG ACTIVE RIDE  CONTROL[5], aerodinamicii active sau AMG Performance 4MATIC+.[5]

Performanta.

GT 43  
Pachetul AMG DYNAMIC PLUS din noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Pachet AMG DYNAMIC PLUS
AMG SPEEDSHIFT MCT 9G din noul Mercedes-AMG GT Coupé.
AMG SPEEDSHIFT MCT 9G
Eleronul spate rigid AMG al noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Eleron spate rigid AMG
Pachetul AMG DYNAMIC PLUS asigură plăcere maximă de rulare și agilitate maximă. Acesta combină numeroase componente High-Performance într-un pachet atractiv, care include cele mai importante echipări speciale pentru o dinamică de rulare și mai performantă. Astfel, experiența de rulare devine și mai captivantă. Diferențialul de blocare AMG la puntea spate cu reglare electronică asigură o tracțiune excelentă în aproape orice situație de rulare.AMG SPEEDSHIFT MCT 9G oferă suportul ideal pentru un stil de conducere deosebit de dinamic și contribuie cu o senzație autentică sportivă. Schimbare rapidă și sportivă a treptelor de viteză sau cuplare de-abia perceptibilă, în funcție de programul de rulare selectat: mulțumită celor 9 trepte, motorul se află aproape întotdeanua în intervalul de turație ideal.Eleronul spate rigid AMG, deosebit de sportiv[5], a fost dezvoltat în tunelul aerodinamic pentru a îmbunătăți manevrabilitatea dinamică la viteze mari, sporind plăcerea condusului. Eleronul spate rigid AMG mărește forța de apăsare aerodinamică, demonstrând un angajament ferm față de performanța fără compromisuri.
Motorul de 2,0 litri al noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Motor de 2,0 litri
Suspensia AMG RIDE CONTROL a noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Suspensie AMG RIDE CONTROL
 
Cel mai puternic motor de serie în 4 cilindri din lume oferă un pachet tehnologic premium. Turbocompresorul electric este acționat prin intermediul sistemului electric de 48 de volți, care alimentează, de asemenea, alternatorul-demaror cu curea (RSG), care contribuie la reacția rapidă a unității.Călătorie confortabilă sau condus sportiv: cu suspensia AMG RIDE CONTROL[5] coborâtă cu 10 mm, cu amortizare adaptabilă reglabilă, alegerea este a ta. În programul de rulare „Comfort” te bucuri de o caracteristică de amortizare echilibrată. Programele SPORT și SPORT+ te susțin cu o configurare mai fermă pentru un mod de condus deosebit de dinamic. 
GT 55 4MATIC+ & GT 63 4MATIC+  
Pachetul AMG DYNAMIC PLUS din noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Pachet AMG DYNAMIC PLUS
Puntea spate directoare AMG a noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Punte spate directoare AMG
Motorul V8 biturbo de 4,0 litri din noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Motor V8 biturbo de 4,0 litri
Pachetul AMG DYNAMIC PLUS înseamnă plăcere maximă la volan și agilitate superioară. Acesta combină numeroase componente High-Performance într-un pachet atractiv, care include cele mai importante echipări speciale pentru o dinamică de rulare și mai performantă. Astfel, experiența la condus devine și mai captivantă. Diferențialul autoblocant AMG pe puntea spate, cu reglare electronică, asigură o tracțiune excelentă în orice situație de rulare.Cu puntea spate directoare AMG, circuli mai repede în curbe și experimentezi și mai multă plăcere la volan. În funcție de viteza autovehiculului, ai parte de un comportament la virare deosebit de agil și spontan, precum într-un autovehicul cu ampatament scurt, sau poți conduce pe autostradă fără efort, cu superioritatea unei limuzine de lux cu ampatament lung.Acestea sunt ingredientele pentru explozia de endorfină zilnică la pornire: motorul V8 de 4,0 litri de la Mercedes-AMG impresionează prin dezvoltarea explozivă a puterii, dozată fin. Turbocompresoarele sunt amplasate între chiulase și trei circuite de răcire, reprezentând cea mai bună gestionare posibilă a temperaturii.
Tracțiunea integrală AMG Performance 4MATIC+ în noul Mercedes-AMG GT Coupé.
AMG Performance 4MATIC+
Spatele specific AMG al noului Mercedes-AMG GT Coupé.
AMG Real Performance Sound
 
Tracțiunea integrală complet variabilă AMG Performance 4MATIC+, extrem de modernă, aduce performanța pe șosea. Tracțiunea integrală conectează variabil puntea spate cu puntea față și asigură astfel o distribuție ideală a cuplului și o putere de tracțiune optimă.Încă din fabrică, modelul tău Mercedes-AMG va avea un sunet unic. Cu sistemul AMG Real Performance Sound, sunetul va fi și mai emoționant, iar tu vei putea stabili nivelul de zgomot al motorului în interior. Pe display-ul central poți alege între sportiv-discret (BALANCED) și emoționant (POWERFUL). 
AMG SPEEDSHIFT MCT 9G din noul Mercedes-AMG GT Coupé.
AMG SPEEDSHIFT MCT 9G
AMG ACTIVE RIDE CONTROL în noul Mercedes-AMG GT Coupé.
AMG ACTIVE RIDE CONTROL
Aerodinamica activă în noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Aerodinamică activă
AMG SPEEDSHIFT MCT 9G oferă suportul ideal pentru un stil de conducere deosebit de dinamic și contribuie cu o senzație autentică sportivă. Schimbare rapidă și sportivă a treptelor de viteză sau cuplare de-abia perceptibilă, în funcție de programul de rulare selectat: mulțumită celor 9 trepte, motorul se află aproape întotdeanua în intervalul de turație ideal.Stabilitatea se îmbină cu agilitatea: AMG ACTIVE RIDE CONTROL echilibrează în mod eficient mișcările de ruliu datorită unui sistem electronic ultramodern. Suspensia și direcția reacționează cu mare precizie la condițiile de trafic și de carosabil. Beneficiezi de o senzație intensă și dinamică de conducere AMG la volan, iar ocupanții se pot bucura de un confort extraordinar în timpul călătoriei.Elementele aerodinamice active sunt integrate în designul exterior: de la AIRPANEL format din două piese în masca față AMG, la apărătoarea spate reglabilă, până la profilul aerodinamic reglabil electric sub motor și apărătoarea spate. Măsurile urmăresc un raport echilibrat între o rezistență scăzută a aerului și o forță de apăsare aerodinamică redusă.

Siguranta.

Protecția autovehiculului GUARD 360° Plus din noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Protecție autovehicul GUARD 360° Plus
Sistemul PRE-SAFE® din noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Sistem PRE-SAFE®
Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare din Mercedes-AMG GT Coupé.
Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare
Protecția autovehiculului GUARD 360° Plus*[5][6] oferă o supraveghere perimetrală a mediului înconjurător al autovehiculului. Datorită sistemului de alarmă anti-furt, precum și dezactivării cheii în caz de urgență*[6], poți acționa rapid. Când te afli pe șosea, funcția de detectare a coliziunilor*[6] te notifică prin intermediul aplicației. În plus, funcția Asistență în caz de furt al autovehiculului*[6] crește șansa de a îți recupera proprietatea, în cazul în care autovehiculul este furat.Sistemul PRE-SAFE® folosește momentele anterioare unui impact iminent. Pot fi inițiate numeroase măsuri care să reducă solicitările apărute în timpul unui accident. Sistemul inovator PRE-SAFE® Sound generează un sunet în difuzoare și poate declanșa un reflex natural de protecție. Astfel, urechea internă este protejată prin atenuarea zgomotului produs de accident.Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare este un observator atent: dacă părăsești neintenționat banda de circulație sau te apropii periculos de alți participanți în trafic, sistemul te poate readuce înapoi pe banda ta de circulație printr-o intervenție la bracare. Dacă totuși părăsești banda de circulație, are loc suplimentar o vibrație de avertizare a volanului.
Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC în noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC
Camera video 360 grade în noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Cameră video 360 grade
 
Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC[5] preia greutatea de pe umerii șoferului și oferă sprijin atât în traficul fluid, cât și în aglomerație. Sistemul inteligent controlează distanța până la autovehiculul din față, adaptează viteza de deplasare la situația de pe șosea și preia activitatea solicitantă de a merge în coloană, în trafic aglomerat sau în ambuteiaje.Păstrezi o privire de ansamblu: vizibilitatea de jur împrejur a camerei video 360 grade, inclusiv o perspectivă aeriană virtuală, este impresionantă și te ajută la parcare și în timpul manevrelor[5]. Datorită interconectării inteligente în rețea a patru camere foto-video, poți vedea pe displayul Media și obstacolele care se află, de fapt, în afara câmpului vizual. 

Configurează-ți modelul Mercedes-AMG GT Coupé.

 

Descoperă echipările noastre opționale pentru modelul Mercedes-AMG GT Coupé.

Exterior.

Proiecție logo AMG pentru noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Proiecție logo AMG
Pachetul AMG Night pentru noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Pachet AMG Night
Pachetul AMG Night II pentru noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Pachet AMG Night II
Pachetul de elemente cromate AMG al noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Pachet elemente cromate AMG
Pachetul AMG Carbon exterior al noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Pachet AMG Carbon exterior
Pachetul aerodinamică AMG pentru noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Pachet aerodinamică AMG
Cu noul proiector de logouri, autovehiculul tău oferă fiecărei suprafețe un aspect veritabil sportiv. Proiectorul încorporat în pragul lateral afișează pe asfalt o inscripție „AMG” care te aduce pe tine și pe pasagerii tăi, încă dinaintea călătoriei, în starea de spirit potrivită - o atracție absolută, mai ales în timpul nopții și în împrejurimile întunecate.Pachetul AMG Night[4] cuprinde elemente exterioare selecte, executate în negru ultralucios. Astfel rezultă – în funcție de vopseaua dorită – fie contraste puternice, fie tranziții fluide. Indiferent dacă este vorba de accente incitante sau discreție suverană: în ambele cazuri, demonstrezi atracție față de un design dinamic, individualizat.Pachetul AMG Night II[4] este ideal pentru cei care știu să aprecieze detaliile unui design de înaltă clasă. Elementele suplimentare din crom negru, cum ar fi grila radiatorului sau steaua Mercedes-Benz din spate, transformă modelul tău Mercedes-AMG într-o adevărată atracție.Cu pachetul de elemente cromate AMG,[4] autovehiculul tău reflectă o imagine deosebit de elegantă și rafinată. Elementele suplimentare în crom strălucitor accentuează eleganța și conferă accente contrastante sau subtile, în funcție de culoarea autovehiculului.Accentuează dinamica autovehiculului tău cu materialul de înaltă tehnologie din sporturile motorizate: componentele din carbon, precum și cele cu design Carbon adaugă un plus de valoare exteriorului, indiferent de unghiul din care este privit și subliniază caracterul Performance al autovehiculului tău.[4]Profită la maximum de autovehiculul tău: cu pachetul aerodinamic AMG[4] rafinezi aspectul optic și profiți în plus de proprietățile îmbunătățite la condus. Toate elementele pachetului măresc puterea atât la puntea față, cât și la puntea spate.

Interior.

Volanul AMG Performance îmbrăcat în piele Nappa/microfibră MICROCUT din noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Volan AMG Performance îmbrăcat în piele Nappa/microfibră MICROCUT
Elementele decorative MANUFAKTUR în negru cromat ale noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Elemente decorative MANUFAKTUR în negru cromat
Pachetul de scaune multicontur din noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Pachet de scaune multicontur
Head-up Display-ul din noul Mercedes-AMG GT Coupé.
Head-up Display
Difuzoarele sistemului de sunet Surround de înaltă fidelitate Burmester® 3D ale noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Sistem de sunet Surround de înaltă fidelitate Burmester® 3D
În cazul acestui volan AMG, pielea Nappa este combinată cu microfibră aderentă MICROCUT – pentru o manevrare optimă și precisă a volanului. Forma aplatizată tipică AMG accentuează caracterul sportiv al cockpit-ului. Comutatoarele tactile poziționate ergonomic oferă confortul unei operări intuitive și contribuie la menținerea concentrării la condus. [4]Elementele decorative MANUFAKTUR în negru cromat conferă habitaclului tău o strălucire individuală. Se îmbină armonios și creează contraste captivante. Astfel, acestea amplifică și subliniază designul interiorului. În același timp, elementele decorative reprezintă o caracteristică a calității, oricând identificabilă, a unui produs premium realizat cu atenție.Pachetul scaune multicontur[4] ajustează scaunele AMG Performance cu mai mult sau mai puțin aer în suporturile laterale, adaptându-le precum un costum croit la comandă. Atunci când apropii foarte mult spătarele, beneficiezi de o susținere laterală mai bună pentru manevrele de șofat sportive.Perspective excelente pentru plăcerea condusului sportiv și o experiență de rulare suverană: Head-up Display-ul[4] transformă parbrizul într-un cockpit digital fascinant. Astfel, ai întotdeauna informațiile importante direct în fața ochilor și îți poți concentra întreaga atenție la drum și trafic.Sunetul unei instalații Home Entertainment de top, optimizat pentru interiorul modelului tău Mercedes-AMG. Tehnologia inovatoare cu actuatori generează un sunet tridimensional prin intermediul căptușelii plafonului. Cu ajutorul setărilor VIP găsești poziția perfectă pentru ascultat, la fel ca într-o sufragerie, și poți selecta diferite caracteristici ale sunetului – în funcție de preferințele tale și stilul muzical.

 

Performanta. 

Sistemul de ridicare a punții față al noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Sistem de ridicare punte față
Etrierele de frână vopsite în negru ale noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Etriere de frână vopsite în negru
Pachetul de asistență la rulare al noului Mercedes-AMG GT Coupé.
Pachet de asistență la rulare
Datorită funcției de ridicare, poți ridica puntea față cu până la 30 mm și, astfel, poți proteja împotriva deteriorării piesele demontabile ale barei de protecție frontale. Aceasta poate fi utilă, de exemplu, la trecerea peste rampe, la ieșiri sau intrări abrupte sau la parcare.[6]Etrierele de frână vopsite în negru[6] subliniază puterea sistemului de frânare. Acestea au un aspect deosebit de calitativ, evidențiind aspirațiile sportive ale autovehiculului de la prima vedere.Te poate aduce relaxat la destinație: datorită sistemelor moderne de senzori, interconectate inteligent, te bucuri de nenumăratele avantaje ale conducerii parțial automatizate nivel SAE 2. Numeroase sisteme de asistență te ajută în funcție de situație, te avertizează în cazul unui pericol de coliziune și intervin, dacă este nevoie – în beneficiul tuturor participanților din trafic.[6][4]

 

Mai multe detalii

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Constanta - Service comerciale

Autoklass Constanta - Service comerciale

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 186, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro