Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

EQE SUV

Pentru o experienta la un alt nivel

Noul EQE SUV complet electric îmbină cele mai înalte standarde de funcționalitate și aerodinamică cu elemente de design sofisticate, cum ar fi luminile din spate cu design tridimensional în formă de helix și multe alte detalii elegante care așteaptă să fie descoperite.

462 - 596 km
autonomie complet electrică (WLTP)[2]
32 minute
incarcare pana la 80%[2]
223 km[1]
autonomie pur electrică după încărcare în 15 minute[2]
Alege o sucursala

[1] Autonomia a fost determinată pe baza Regulamentului 2017/1151/UE. Autonomia depinde de configurarea autovehiculului.

[2] Timpul de încărcare corespunde unei încărcări complete de 10-80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă de curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 500 A pe baza autonomiei WLTP.

Design

Exteriorul si interiorul modelului EQE SUV

Noul EQE SUV: confort inovator, spațiu pentru până la cinci persoane și flexibilitate ridicată. Performerul elegant încântă prin silueta sa dinamică și designul pur.

 

 • Design purpose: Din consolele scurte, ampatamentul lung și roțile standard din aliaj ușor de 48,3 cm (19 inch), au rezultat proporțiile sportive ale acestui model SUV. Designul optimizat, cu suprafețele sale generoase, combină spațiul larg cu eficiența aerodinamică, estetica inovatoare și detaliile de înaltă calitate.
 • Capitonaj radiator Black-Panel cu Mercedes-Benz Pattern: Farurile conectate prin bandă luminoasă, partea frontală sportivă cu capitonajul radiatorului Black-Panel generos și steaua Mercedes-Benz centrală formează fața inovatoare a noului model EQE SUV.
 • Roti din aliaj ușor de 22.5 inch: Modelul EQE SUV este deja furnizat în dotarea de serie cu roți mari din aliaj ușor, de 48,3 cm (19 inch), cu design în 5 spițe duble. Ca opțiune sau componentă a pachetului, te poți bucura și de o mare varietate de roți din aliaj ușor de până la 55,9 cm (22 inch), de exemplu roțile AMG din aliaj ușor cu design multi-spițe atractiv.
 • DIGITAL LIGHT: Cu peste 1,3 milioane de pixeli per far, sistemul opțional DIGITAL LIGHT asigură condiții de iluminare strălucitoare – adaptat permanent la condițiile schimbătoare de trafic, mediu sau vreme.
 • Elemente de iluminat din spate cu design de spirala 3D: O încheiere elegantă: elementele iluminatului din spate sub forma unei spirale 3D și banda luminoasă se adaugă la semnătura inconfundabilă a luminii Mercedes-EQ.

 

Bazează-te pe conectivitate în habitaclu cu MBUX Hyperscreen și universurile cromatice digitale. Elementele decorative de înaltă calitate accentuează o atmosferă cu o impresie de spațiu generos. Pentru personalizarea scaunelor, tapițeriei și altor caracteristici de echipare, îți stau la dispoziție liniile de echipare Electric Art sau AMG Line.

 • Head-up-Display-ul -  disponibil opțional face experiența de conducere mai confortabilă și în același timp mai sigură: informații despre stare și indicații sunt proiectate pe parbriz și, astfel, direct în raza vizuală a șoferului. Astfel, rămâi în întregime concentrat în orice moment pe situația din trafic, fără să omiți informații esențiale.
 • MBUX Hyperscreen-ul disponibil opțional transformă interiorul într-o centrală de comandă high-tech impresionantă. Trei displayuri strălucitoare se contopesc optic sub un singur capac din sticlă într-o interfață grafică cu utilizatorul unică, de înaltă rezoluție, care se extinde pe toată lățimea panoului de instrumente.
 • Eliminarea tunelului cardanic: Pe baza arhitecturii inovatoare a autovehiculului, modelul EQE SUV utilizează consecvent avantajele conceptului de propulsie complet electrică: datorită ampatamentului lung și prin eliminarea condiționată constructiv a tunelului cardanic, pasagerii savurează o senzație de spațiu deosebit de generos într-un ambient accentuat progresiv.
 • Elemente decorative de înalta calitate: Amestecul de materiale și culori moderne și tradiționale conferă interiorului o atmosferă deosebită. Acest lucru este valabil în special pentru elementele decorative caracterizate printr-o estetică inovatoare, ca în lemnul imprimat, optica 3D în relief cu pigmenți metalici fini sau iluminarea din spate lasercut cu Mercedes-Benz Pattern.
 • Sistem de sunet Surround Burmester® 3D: Performanță audio cu sunetul rafinat Burmester®. Difuzoarele de înaltă calitate creează un sunet impresionant și pot fi optimizate special pentru locurile din față și din spate, intensificând experiența sonoră. Sistemul Sound Experience proiectat special amplifică în habitaclu senzația de rulare în regim electric.
 • Scaunele multicontur pentru șofer și însoțitor oferă confort ergonomic extraordinar. Pernele active gonflabile din suporturile laterale asigură cel mai bun confort posibil la ședere și suport lateral intensiv. Funcția de masaj ENERGIZING cu diferite programe și trepte de intensitate face din fiecare călătorie o plăcere.

Propulsia electrică a modelului EQE SUV în cotidian.

În noul model EQE SUV, se combină performanțele unice cu propulsia complet electrică. Mai multe variante de recuperare a energiei cu ajutorul sistemului de recuperare sunt incluse, precum constanta de putere și managementul de putere. Asistentul ECO stabilește cel mai eficient mod de conducere, asistă prin conceptul termic sofisticat. Pompa de căldură standard utilizează căldura recuperată a propulsiei electrice și bateriei de înaltă tensiune pentru încălzirea habitaclului. Și la încărcare, Mercedes-Benz promovează utilizarea curentului din energii regenerabile.

 

 • Sistemul bateriei: În modelul EQE SUV este montată o generație nouă de baterii, care stabilește standardele în ceea ce privește performanța, eficiența și puterea de încărcare. Bateria litiu-ion constă din zece blocuri de celule cu un conținut de energie utilizabil de până la 90 kWh.
 • Recuperare inteligenta: Pentru a crește autonomia electrică, motoarele electrice ale modelului EQE SUV pot converti energia de mișcare în energie electrică (recuperare). Prin intermediul padelelor de cuplare de viteze la volan, se poate selecta între diferite niveluri de recuperare și programe de rulare care definesc puterea de recuperare a energiei.
 • Programe de rulare: Caracteristicile de propulsie sunt adaptate la dorințele tale prin patru programe de rulare selectabile prin DYNAMIC SELECT. Programul COMFORT ca standard susține condusul confortabil, în timp ce SPORT reprezintă dinamismul. ECO accentuează un stil de conducere deosebit de eficient, în timp ce OFFROAD îți aduce beneficii pe drumuri neasfaltate, înclinate și off-road.
 • Management termic: Managementul termic inteligent cuprinde mai multe circuite: circuitul de răcire al propulsiei servește la răcirea grupului motopropulsor electric, convertizorului CC/CC, precum și componentelor de încărcare și este cuplat cu un circuit de încălzire pentru habitaclu, în timp ce bateria de înaltă tensiune dispune de un circuit separat de răcire.
 • Arhitectura platformei EVA2: Arhitectura autovehiculului electric de la Mercedes-EQ permite un spectru larg al puterilor totale maxime de propulsie de la 215 până la 300 kW[1]. Toate modelele EQE SUV posedă un grup motopropulsor electric (eATS) pe puntea spate, iar versiunile cu 4MATIC dețin suplimentar și unul pe puntea față. La modelele 4MATIC, funcția Torque Shift asigură o distribuție inteligentă liniară a cuplului de acționare între motorul electric din spate și cel din față.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.

Mai multe detalii

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Constanta - Service comerciale

Autoklass Constanta - Service comerciale

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 186, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Romexpo

Autoklass Romexpo

Bulevardul Mărăști 65-67, București

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro