Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

Elemente esențiale

Descoperă noul model GLE SUV.

 

Experimentează apariția impozantă a modelului GLE și descoperă alte elemente esențiale de design.

 

Exteriorul noului model GLE SUV.
Modelul Mercedes-Benz GLE SUV din față dreapta.

Noul model GLE SUV impresionează nu doar prin elementele esențiale de design exterior: designul frontal cu noul capitonaj al radiatorului accentuează caracterul dinamic de SUV. Roțile din aliaj ușor de 22 inch disponibile opțional și trapa culisantă panoramică luminoasă întruchipează de la prima interacțiune cu modelul confortul ridicat la rulare. Lasă-te impresionat de detaliile rafinate: la deschiderea ușilor, emblema animată Mercedes-Benz se proiectează pe podea.

Noul model GLE SUV de la Mercedes-Benz de sus.
Trapă culisantă panoramică - Senzație neprețuită de aer liber: la cerere, trapa culisantă panoramică electrică și cu reglare fără trepte asigură aer proaspăt la călătoria sub cerul liber. Înălțimea deschiderii poate fi adaptată automat la viteza curentă de rulare. Chiar și în stare închisă, aceasta asigură un ambient luminos și plăcut în habitaclu.
Noul model GLE SUV de la Mercedes-Benz într-o vedere laterală.
Iluminatul împrejurimilor cu Mercedes-Benz Pattern - Urcă-te la bord și rămâi marcat: la noul model GLE urcarea și coborârea din autovehicul sunt memorabile. Iluminatul împrejurimilor disponibil opțional proiectează pe podea emblema animată Mercedes-Benz la deschiderea ușilor prin intermediul tehnologiei sofisticate LCD.
Noul model GLE SUV de la Mercedes-Benz din spate.
Lămpi spate - Impresionant la maxim: simbolul luminos reconfigurat cu două blocuri optice orizontale în partea din spate subliniază caracterul marcant de SUV al modelului GLE.
Modelul GLE SUV de la Mercedes-Benz într-o vedere frontală.
Faruri MULTIBEAM LED - Farurile adaptive MULTIBEAM LED ale modelului GLE strălucesc într-un design nou și asigură, datorită LED-urilor cu comandă separată, o vizibilitate extraordinară. Pe lângă calitatea luminii alb-caldă plăcută ochiului, sistemul impresionează printr-o mare varietate de funcții inteligente de iluminare.
Noul model GLE SUV de la Mercedes-Benz într-o vedere frontală.
Design frontal nou - O apariție impunătoare: partea frontală a modelului GLE SUV impresionează cu un design nou. Capitonajul radiatorului nou-configurat al liniei AMG cu Mercedes-Benz Pattern cromat cizelează designul remarcabil, tipic SUV, al modelului GLE SUV. Evacuările aerului reconfigurate asigură o prezență și mai puternică.
O roată din aliaj ușor a noului model GLE SUV de la Mercedes-Benz.
Roți din aliaj ușor de până la 22 inch - Te aduce confortabil la destinație: o multitudine de roți din aliaj ușor cu design-uri noi de la 48,3 cm (19 inch) până la 55,8 cm (22 inch) completează designul sportiv-elegant al modelului GLE SUV.

Interiorul noului model GLE SUV.
Interiorul modelului Mercedes-Benz GLE SUV.

Interiorul noului model GLE SUV impresionează prin confort premium și materiale de înaltă calitate pentru o atmosferă exclusivistă. Echipat cu noul volan multifuncțional cu trei spițe și sistem MBUX de ultimă generație, modelul GLE oferă confort excelent de operare la fiecare călătorie.

Volanul multifuncțional din noul model GLE SUV de la Mercedes-Benz.
Noul volan multifuncțional - Cu noul volan multifuncțional din piele poți controla o multitudine de funcții ale autovehiculului precum sistemul de navigație, telefonia sau Entertainment, fără a trebui să-ți iei mâinile de pe volan. Noul concept de operare și câmpurile de operare tactilă cu activitate capacitivă impresionează nu doar funcțional, ci reprezintă și un element optic esențial.
Consola centrală în modelul GLE SUV de la Mercedes-Benz.
Consola centrală - Întotdeauna totul sub control: consola centrală plasată mai sus reprezintă elementul jucăuș al experienței off-road cu cele două mânere de susținere. Pe lângă o ergonomie perfectă, suprafețele fluente din piele creează o impresie prestigioasă. Funcțiile Multimedia pot fi controlate intuitiv prin intermediul touchpad-ului integrat. 
Habitaclul noului model GLE SUV de la Mercedes-Benz.
Noi culori de tapițerie - Habitaclul noului model GLE SUV strălucește în noile combinații bicolore bej catalan/negru și maro bahia/negru. Datorită tapițeriei de înaltă calitate, toți pasagerii savurează confortul exclusivist la fiecare călătorie.
Habitaclul noului model GLE SUV de la Mercedes-Benz.
Elemente decorative - În habitaclul modelului GLE SUV, estetica luxoasă se îmbină cu caracterul progresiv de SUV: de exemplu cu noul element decorativ opțional MANUFAKTUR negru lucios. Un alt element esențial de design îl reprezintă noile duze dreptunghiulare de ventilație cu lamele cromate.
Displayul de instrumente cu MBUX în noul model GLE SUV de la Mercedes-Benz.
Sistem Multimedia MBUX - Infotainment de ultimă generație: sistemul Multimedia MBUX vine cu o nouă interfață grafică cu utilizatorul și face habitaclul modelului GLE SUV mai digitalizat și mai inteligent. Bucură-te de și mai mult confort și de o comandă intuitivă prin voce, atingere sau gesturi.
360 kW
putere maximă
7 locuri
opțional
630 litri
volum maxim portbagaj
Alege o sucursala

[1] Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 cu modificările ulterioare.

Modele GLE SUV Plug-in Hybrid.

Autonomie ridicată, timp de încărcare redus – modelul GLE, ca cel mai mare SUV din prezent cu propulsie PLug-in Hybrid de la Mercedes-Benz, este disponibil cu un motor diesel sau pe benzină. Modelele GLE SUV Plug-n Hybrid impresionează datorită unei baterii mai mari cu o autonomie pur electrică de până la 100 km. Astfel circuli fără emisii locale de CO2 în oraș și pe distanțe scurte și profiți de independența și autonomia motorului cu ardere internă pe distanțe lungi.

 

Modelul GLE 400 e | WLTP | consum de combustibil în regim mixt: 0.8 -1.1 l/100 km; emisii CO₂ în regim mixt: 24.7 - 27.3 g/km[1]

Modelul GLE 350 de 4MATIC | WLTP | consum de combustibil în regim mixt: 0.9-0.6 l/100 km; emisii CO₂ în regim mixt: 23-16 g/km[1]

 

*Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80% la utilizarea unei stații de încărcare rapidă cu curent continuu cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de minim 300 A.

 

[1] Valorile declarate sunt „valorile WLTP CO₂” determinate conform art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

Elementele esențiale de echipare ale modelului GLE SUV.

Află mai multe despre echipările disponibile ale modelului GLE SUV, printre altele din categoriile Multimedia, sisteme de asistență, precum și confort și siguranță.

Multimedia:

Head-up-Display

Funcția Head-up-Display-ului modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Perspective excelente pentru plăcerea condusului sportiv și o experiență desăvârșită la volan: Head-up-Display-ul transformă parbrizul într-un cockpit digital fascinant. Astfel, ai întotdeauna informațiile importante direct în fața ochilor. Te poți concentra cu întreaga atenție la drum și trafic. Poți regla înălțimea și luminozitatea displayului după preferințele tale.

Extraopțiuni digitale

Integrarea Smart Home pe displayul modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Cu extraopțiunile digitale și aplicațiile Mercedes me corespunzătoare, experimentezi un plus de confort, siguranță, plăcere de a conduce și asistență digitală, deoarece astfel sunt disponibile informații importante și funcții practice pentru modelul tău Mercedes, în autovehicul și pe smartphone.[1][1] Pentru utilizarea acestor servicii este necesar un cont Mercedes me personal, precum și acordul privind condițiile de utilizare pentru Serviciile Mercedes me connect. În plus, autovehiculul respectiv trebuie să fie asociat cu contul de utilizator. După expirarea perioadei inițiale de derulare, serviciile pot fi prelungite contra cost, în măsura în care acestea mai sunt oferite în acel moment pentru respectivul autovehicul. Prima activare a serviciilor este posibilă în termen de 1 an de la prima înmatriculare sau punere în funcțiune de către client, în funcție de situația care survine mai întâi.
 

Realitate augmentată MBUX pentru sistemul de navigație

Realitatea augmentată MBUX pentru sistemul de navigație în habitaclul modelului Mercedes-Benz GLE.
Realitatea augmentată MBUX combină lumea reală cu cea virtuală și te navighează în siguranță chiar și prin situațiile confuze din trafic. Indicațiile grafice de navigație și trafic apar pe imagini live din camera video frontală și ușurează astfel orientarea și determinarea locației.

Integrare smartphone și sistem de încărcare wireless

Integrarea smartphone-ului, disponibilă opțional, din displayul Media al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Integrarea smartphone contopește smartphone-ul tău cu sistemul Infotainment prin intermediul Apple CarPlay™ și Android Auto. Astfel ai acces comod la cele mai importante aplicații de pe smartphone. Poți utiliza rapid și simplu și aplicațiile furnizorilor terți, precum Spotify. Cu sistemul de încărcare wireless din compartimentul de depozitare față poți, în plus, să-ți încarci comod smartphone-ul compatibil în timpul călătoriei.

Porturi USB

Porturile USB din consola centrală din partea din spate a modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Încărcarea rapidă a smartphone-ului sau tabletei – cu cele în total cinci interfețe USB-C, tu și pasagerii tăi puteți alimenta terminale mobile cu curent pe durata călătoriei. După dorință sunt disponibile alte două porturi USB în partea din spate cu o putere generoasă de încărcare de 100 W.

Sistem de sunet Surround Burmester®

Difuzoarele sistemului de sunet Surround Burmester® din modelul Mercedes-Benz GLE SUV.
O experiență auditivă într-o nouă dimensiune. Experimentează sunet premium cu sistemul de sunet Surround Burmester® 3D de înaltă calitate. 13 difuzoare de mare putere și o putere a sistemului de 590 W produc o atmosferă auditivă impozantă, inclusiv asistență în format multi-channel pentru un sunet Surround veritabil cu Dolby Atmos®. Poți optimiza acest sunet pentru locurile din față și din spate și astfel poți intensifica experiența sonoră. 

Sisteme de asistență șofer:

Asistent pentru semne de circulație

O reprezentare a asistentului pentru semne de circulație în displayul Media al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Menține direcția pentru tine: datorită combinației inteligente a datelor de la camera video și a celor cartografice, asistentul pentru semne de circulație poate identifica nu doar limitele de viteză, dar și interdicțiile de depășire și anularea acestora. Acesta afișează, de asemenea, interdicțiile de acces și te avertizează asupra accesului pe sensul incorect.[1]

Pachet parcare cu cameră video de 360°

O reprezentare a pachetului de parcare cu cameră video de 360° în displayul Media al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Lasă-te ajutat la căutarea locului de parcare. Combinația de asistent activ la parcare și cameră video de 360° te poate ajuta deja la intrarea și ieșirea din locul de parcare și la manevrare. Acesta poate detecta locuri de parcare chiar și trecând pe lângă acestea. Impresionează mai ales cu vizibilitatea de jur împrejur asigurată de camera video de 360°, inclusiv imaginea virtuală de sus.[1]

Pachet Plus de asistență la rulare

O reprezentare a pachetului Plus de asistență la rulare a modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
În siguranță pe drumul către condusul autonom: pachetul Plus de asistență la rulare te sprijină în funcție de situație la adaptarea vitezei, virare și pericol de coliziune. Pachetul include nenumărate sisteme de asistență, precum asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC sau asistentul activ stop-and-go. În acest mod, riscul de accident poate fi redus, iar pasagerii precum și participanții în trafic pot fi protejați eficient. Astfel poți să ajungi relaxat și în siguranță la destinație.[1]

Asistent pentru manevrarea remorcii

O reprezentare a asistentului pentru manevrarea remorcii al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Economisește timp și scapă de nervi în timpul manevrelor: cu asistentul pentru manevrarea remorcii chiar și șoferi mai puțin experimentați de atelaje, care călătoresc rareori cu remorci, pot să efectueze manevrele cu spatele în - chiar și în situații dificile.[1]

Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC

O reprezentare a asistentului activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Nu vei mai dori să-ți lipsească comoditatea asistentului activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC în traficul bară la bară. Acesta adaptează automat viteza la autovehiculul care circulă în față. Distanța prescrisă dorită poate fi setată în mai multe trepte. În regim normal de condus nu mai trebuie să intervii în mod activ prin frânări și accelerări permanente, în funcție de traficul din față. Astfel, poți fi mult mai relaxat la drum.[1]

Asistent activ la frânare

O reprezentare a asistentului activ la frânare în displayul Media al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Conduce preventiv și inteligent: asistentul activ la frânare te poate ajuta la evitarea coliziunilor cu autovehiculele din față, care se deplasează sau staționează, precum și cu pietonii sau bicicliștii aflați în mișcare. În acest scop, pe lângă avertizarea de păstrare a distanței și de coliziune, sistemul oferă înainte de toate amplificarea puterii de frânare – până la frânarea autonomă de urgență.[1]

Confort

Pachet ENERGIZING Plus

O reprezentare a pachetului ENERGIZING Plus al modelului Mercedes-Benz GLE.
Relaxat și vioi: cu pachetul ENERGIZING Plus disponibil opțional, siguranța ta condiționată și starea ta de bine pot fi sporite. Pentru aceasta sunt conectate inteligent diferite echipări de confort și sunt salvate diferite programe de confort. Astfel pot fi conectate, printre altele, climatizarea, sistemul audio, lumina ambientală, parfumarea și confortul scaunului, inclusiv funcția de masaj pentru scaunele multicontur, pentru a forma programe combinate inteligent.

ENERGIZING AIR CONTROL

O reprezentare a pachetului ENERGIZING AIR CONTROL al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Inspiră profund: ENERGIZING AIR CONTROL monitorizează pentru tine calitatea aerului cu ajutorul senzorilor pentru calitatea aerului și pentru particule de praf fin. Un concept de filtrare în două trepte reduce într-un mod excepțional praful fin și o mare parte a altor particule dăunătoare ce pot fi inhalate. În funcție de valoarea măsurată, modelul tău Mercedes-Benz comută inteligent între modul aer proaspăt și regimul de recirculare a aerului.

Pachet AIR-BALANCE

O reprezentare a pachetului AIR-BALANCE al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Pachetul AIR-BALANCE oferă o experiență fascinantă a simțurilor și poate susține starea ta de bine. Bucură-te de un parfum care se potrivește perfect cu caracterul autovehiculului tău și poate contribui la îmbunătățirea calității aerului la bord. Poți echipa generatorul de parfum din compartimentul torpedou cu parfumuri de interior din gama Mercedes-Benz Customer Solutions după dorințele tale. În dotarea standard te așteaptă parfumul Mercedes-Benz SUV „Forest Mood”.

Pachet termic tip confort

O reprezentare a pachetului termic tip confort al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
O atmosferă plăcută la bord: pachetul termic tip confort controlează temperatura elementelor de interior selectate, în cel mai scurt timp. Căldura plăcută te înconjoară din toate părțile – scaunele, cotierele consolei centrale și ale ușilor față, precum și panourile centrale ale ușilor, sunt toate încălzite.

Pachet confort Plus pentru partea din spate

Partea din spate în modelul Mercedes-Benz GLE SUV cu pachet confort Plus pentru partea din spate.
Cu acest pachet, al doilea rând de scaune intră în clasa premium. Pasagerii tăi din spate călătoresc deosebit de comod datorită opțiunilor suplimentare de confort, precum cotiera extinsă și consola centrală. Atingi diverse rafturi, racorduri și tableta spate MBUX retractabilă cu ușurință. Datorită cotierei confort cu suporturile tapițate de înaltă calitate pentru brațe, pasagerii tăi din spate se pot sprijini relaxați. În plus, tetierele confort extrem de moi, cu pernă suplimentară, stimulează în plus o poziție relaxată a capului, cefei și zonei umerilor. 

Siguranță

Echipare PRE-SAFE® Impuls lateral

O ilustrare a modului de funcționare a echipării PRE-SAFE® Impuls lateral în modelul Mercedes-Benz GLE SUV.
Cu siguranță de partea ta: echiparea PRE-SAFE® Impuls lateral te poate pregăti pe tine și însoțitorii tăi cu un impuls lateral pentru un impact lateral, reducând riscul de rănire. Sistemul te poate mișca în direcția centrului autovehiculului dinspre partea orientată spre accident. Acest lucru poate avea efecte pozitive în cazul unui impact lateral.

Protecție autovehicul GUARD 360° Plus

O ilustrare a modului de funcționare al protecției autovehiculului GUARD 360° Plus în modelul Mercedes-Benz GLE SUV.
Protecția autovehiculului GUARD 360° Plus oferă o supraveghere a zonei din jurul autovehiculului. Datorită sistemului de alarmă anti-efracție și anti-furt, precum și a dezactivării de urgență a cheii autovehiculului, poți acționa rapid. Detectarea coliziunii în parcare de la Mercedes me te informează în timpul călătoriei prin intermediul aplicației. În plus, serviciul asistență în caz de furt al autovehiculului crește șansa de a-ți recupera proprietatea.[1]

Sidebag-uri în spate

O ilustrare a modului de funcționare a sidebag-urilor în partea din spate a modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Airbagurile laterale din spate protejează zona pieptului pentru scaunele spate laterale în cazul unui impact lateral grav. Astfel, împreună cu airbagurile pentru geamuri prezente ca echipare standard, dispui de cel mai bun potențial de protecție pentru a reduce, respectiv a diminua rănirile. Pentru aceasta, airbagurile alunecă între panoul ușii și pasager.

Tren de rulare

Pachet sistem tehnic Off-road

Reprezentarea pachetului sistem tehnic Off-road în panoul de bord al modelului Mercedes-Benz GLE SUV.
Cu ajutorul pachetului sistem tehnic Off-road poți adapta, pe lângă caracteristicile tracțiunii integrale, și setările geometriei sistemului de rulare exact la situația de rulare actuală. Datorită componentelor tipice autovehiculelor de teren, precum nivelul reglabil al autovehiculului, primești asistență activă în situații off-road complexe. Astfel, te descurci fără probleme, de exemplu în rampe și pante abrupte, precum și la deplasările pe teren afânat sau alunecos.

E-ACTIVE BODY CONTROL

O ilustrare a modului de funcționare al trenului de rulare E-ACTIVE BODY CONTROL în modelul Mercedes-Benz GLE SUV.
Trenul de rulare inteligent E-ACTIVE BODY CONTROL poate evalua viteza, încărcătura și situația de rulare și poate adapta corespunzător amortizarea și sistemul de reglare a nivelului separat pe fiecare roată. Pentru confort de rulare excelent și stabilitate excepțională – pe șosea și off-road, pe carosabil uscat, ud și acoperit de polei, în aceeași măsură.

Sistemul DYNAMIC SELECT

Comutatorul DYNAMIC SELECT pentru schimbarea programelor de rulare.
Autovehiculul tău, stilul tău de condus. Cu DYNAMIC SELECT poți determina foarte simplu comportamentul la rulare al modelului tău GLE SUV printr-o apăsare a butonului. Cu ajutorul programelor de rulare controlezi caracteristica motorului, cutiei de viteze, trenului de rulare sau direcției în funcție de situația de rulare. În modelul GLE SUV sunt disponibile programele de condus „Eco”, „Confort”, „Sport”, „Off-road” și „Individual”.

Tracțiune integrală 4MATIC

Grupul motopropulsor al modelului Mercedes-Benz GLE SUV cu tracțiunea integrală 4MATIC.
Fii împotriva vântului și a vremii. Tracțiunea integrală 4MATIC implementează în forță impulsurile provenite de la motoarele puternice. Mereu activ, sistemul îmbunătățește tracțiunea și stabilitatea la condus mai ales în condiții de carosabil dificile. Un adevărat plus de siguranță pe ploaie, zăpadă și gheață. Și o bază fiabilă pentru plăcerea unui șofat sportiv.

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Constanta - Service comerciale

Autoklass Constanta - Service comerciale

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 186, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro