Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

Lasă-te impresionat de noul GLA

Noul model GLA impresionează de la prima vedere: în partea frontală optimizată cu grilaj în culoarea diamantului cu pini cromați și faruri MULTIBEAM LED[2] se reflectă exclusivitatea sa, în timp ce trapa panoramică[2] și roțile din aliaj ușor de 20 de inch[2] întruchipează un confort de rulare unic. Eleganța dinamică radiază de la noul spate, cu ornamentele de evacuare marcante și lămpile spate full LED. Impresia nobilă este completată de noua vopsire în albastru spectral extravagant .[2]

 

Elemente esențiale la exterior:

Trapa culisantă panoramică a modelului GLA de la Mercedes-Benz.
Trapă culisantă panoramică Condu sub cerul larg: trapa culisantă panoramică exterioară, din sticlă, din față, împreună cu trapa culisantă panoramică din sticlă, din spate, umplu habitaclul cu lumină naturală, creând o atmosferă luminoasă și primitoare la fiecare călătorie. În zilele calde, trapa culisantă din sticlă îți oferă o posibilitate suplimentară de aerisire.[2]
O roată din aliaj ușor de 20 inch a modelului Mercedes-Benz GLA.
Roți din aliaj ușor de 20 inch Roțile din aliaj ușor poziționate pe exterior în dimensiuni de la 17 inch până la 20 inch[2] conferă modelului GLA, împreună cu forma atletică a autovehiculului, un caracter SUV puternic și o stare de încredere pe șosea și pe terenuri ușoare.
Modelul Mercedes-Benz GLA în perspectivă frontal-laterală.
Partea frontală nouă cu MULTIBEAM LED Partea frontală a modelului GLA cu grilaj în culoarea diamantului cu pini cromați și faruri MULTIBEAM LED[2] accentuează nu numai orientarea sa sportivă, ci garantează și mai multă siguranță: LED-urile comandabile reacționează flexibil la diferite situații de trafic. În plus, luminile pentru viraje și curbe îți luminează câmpul vizual cât mai bine posibil.
Modelul Mercedes-Benz GLA dintr-o perspectivă laterală.
Vopsele impresionante Potrivită cu caracterul SUV dinamic, noua vopsire în albastru spectral[2]accentuează exteriorul modelului GLA.
Partea din spate a noului model GLA de la Mercedes-Benz.
Partea din spate nouă cu ornamente evacuare și lămpi spate full-LED Impresionează din toate unghiurile: spatele cu ornamente evacuare și lămpile spate full-LED marcante impresionează nu numai prin designul său dinamic, ci și prin designul interior precis și de înaltă calitate.

 

Habitaclul modelului Mercedes-Benz GLA impresionează cu un interior de înaltă calitate, o impresie de spațiu generos și un confort de rulare inovator. Fie că este vorba de volan, de consola centrală reconfigurată sau de iluminatul ambiant elegant[2]– fiecare detaliu convinge prin designul său estetic și prin funcția sa bine gândită. Astfel, noul sistem multimedia MBUX se adaptează în totalitate dorințelor tale, în timp ce noul sistem de sunet surround Burmester® cu Dolby Atmos®[2]promite o experiență sonoră intensă.

 

Elemente esentiale la interior:

Display-ul Media al modelului Mercedes-Benz GLA.
Noul sistem multimedia MBUX Configurează-ți Infotainment-ul personal cu noul sistem multimedia MBUX. Alege între mai multe stiluri de afișare de la „decent” până la „sportiv” și decide între introducerea de mesaje vocale sau funcția tactilă. Datorită inteligenței artificiale, postul preferat este memorat – la fel ca și cea mai rapidă cale spre locul de muncă.
Difuzoarele sistemului de sunet Surround Burmester® din modelul Mercedes-Benz GLA.
Noul sistem de sunet Surround Burmester® cu Dolby Atmos® Bucură-te de și mai multă performanță și exclusivism și prin legendarul sunet Burmester®. Cu legendarul sunet Burmester®, orice călătorie devine, la cerere, o experiență auditivă absolută. Difuzoarele cu inscripții nobile, pe care le poți optimiza în mod specific pentru locurile din față și din spate, dezvoltă un sunet stereofonic intens. În afară de asta, poți reda și muzică la calitate Dolby® Atmos. [2]
Iluminat ambiental în noul model Mercedes-Benz GLA.
Iluminat ambiental Creează-ți propria atmosferă de lumină pentru fiecare călătorie și configurează interiorul modelului GLA în funcție de starea ta de spirit actuală: din cele 64 de culori ale iluminatului ambiental[2], poți crea universuri de culori fascinante, de exemplu, în duzele de ventilație iluminate, în uși sau în panoul de instrumente.
Minigames în noul model Mercedes-Benz GLA.
Minigames pentru divertisment Ai la dispoziție o serie de minigames[3], dezvoltate special pentru touchscreen și butoanele Touch-Control de pe volanul autovehiculului tău. Joacă singur pe display-ul central și depășește-ți recordul sau concurează cu unul dintre pasageri, pe un ecran. Din motive de siguranță, jocul nu funcționează în timpul deplasării.
Display-ul Media al modelului Mercedes-Benz GLA.
Realitate augmentată MBUX pentru sistemul de navigație Mai digital, mai inteligent, mai sigur: realitatea augmentată MBUX pentru sistemul de navigație[2]conectează lumea virtuală cu lumea reală. Informațiile grafice de navigație și de trafic sunt suprapuse pe imagini live de înaltă rezoluție și te pot ajuta să te orientezi mai bine și mai rapid în situații de trafic complexe.
Noul volan al modelului Mercedes-Benz GLA.
Volan nou Dinamică pură în mâini: cu volanul sport multifuncțional al modelului GLA, experimentezi o nouă senzație de conducere. Câmpurile de comutatoare tactile îți permit să controlezi funcțiile autovehiculului fără a-ți lua mâinile de pe volan. Și nici nu-ți vei dori asta pentru că pielea Nappa de înaltă calitate este o experiență în sine. De asemenea, este disponibil volanul sport multifuncțional din imitație de piele ARTICO,[2] care subliniază caracterul progresiv al autovehiculului tău.
Noua consolă centrală a modelului Mercedes-Benz GLA.
Consolă centrală reconfigurată Ruloul de fereastră pentru compartimentul de depozitare din consola centrală îți oferă o protecție vizuală elegantă, din material de înaltă calitate. Aspectul este unul plăcut, interiorul are un aer ordonat și toate lucrurile importante sunt la îndemână. În compartimentul practic încap obiecte cotidiene uzuale precum smartphone-ul, portofelul sau diverse chei.
10 până la 6.8 s
de la 0 la 100 km/h
165 / 221 kW/CP [1]
putere nominala maxima
427 - 1422 litri
Volum spațiu de încărcare
Alege o sucursala

[1] Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (UE) nr. 715/2007 în vigoare.

[2] Echipare opțională în funcție de configurație.

[3] Condiția prealabilă pentru utilizarea conținutului produsului este deținerea unui cont de utilizator Mercedes me activ, precum și acordul privind condițiile de utilizare pentru Serviciile Mercedes me connect.

 

GLA 250 e | WLTP: consum de combustibil ponderat în regim mixt: 1.4 - 1.1 l/100 km; consum de energie electrică ponderat în regim mixt: 20.4 - 18.9 kWh/100 km; emisii CO₂ ponderate în regim mixt: 31.0 - 24.0 g/km.[1]
 


Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC | WLTP: consum de combustibil în regim mixt:  9.2 - 8.8 l/100 km, emisii CO₂ în regim mixt: 20.9 - 20.0 g/km[1]

 

[1] Valorile specificate sunt „valorile WLTP CO₂” determinate conform art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

 

Modelul GLA plug-in hybrid.

Impulsionat de viitor: cu modelul GLA 250 e plug-in hybrid, GLA își dovedește performanțele de conducere inteligentă cu putere electrică maximă, autonomie extinsă și consum redus. Acumulatorul poate fi încărcat atât prin motorul cu ardere internă, cât și prin rețeaua electrică. Astfel, poți călători în mod eficient oriunde dorești – cu emisii scăzute în oraș și autonomie independentă pe distanțe lungi.  

 

 

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, cu curent continuu cu tensiune de alimentare de 400 V, curent de minimum 500 A. 

 

GLA 250 e | WLTP: consum de combustibil ponderat în regim mixt: 1.4 - 1.1 l/100 km; consum de energie electrică ponderat în regim mixt: 20.4 - 18.9 kWh/100 km; emisii CO₂ ponderate în regim mixt:  31.0 - 24.0 g/km. [1]

 

[1] Informațiile cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică și autonomie sunt preliminare și au fost determinate intern, în conformitate cu metoda de certificare „Procedură de verificare WLTP”. Deocamdată nu există nici valori confirmate de către o instituție oficială autorizată de control, nici omologare de tip în Uniunea Europeană, nici certificat de conformitate cu valori oficiale. Este posibil să existe diferențe între specificații și valorile oficiale.

 

 

Elemente esențiale ale echipării noului model GLA.

 

Află mai multe despre echipările disponibile ale modelului GLA, printre altele din categoriile multimedia, sisteme de asistență șofer, precum și confort și siguranță.

 

Multimedia:

Display-ul Media al modelului Mercedes-Benz GLA.
Asistent pentru interior MBUX Bucură-te de confortul de operare fără atingere: acest sistem inovator sesizează și interpretează mișcările mâinilor și brațelor tale. Poți să activezi, la propriu, printr-un singur gest funcțiile selectate. Sistemul poate face diferența între șofer și însoțitor – astfel încât să ai acces exact la meniurile pe care dorești să le operezi.[2]
Un difuzor al sistemului de sunet Surround Burmester® al modelului Mercedes-Benz GLA.
Sistem de sunet Surround Burmester® cu Dolby® Atmos Bucură-te de mai multă performanță și exclusivism și prin legendarul sunet Burmester®[1]. Difuzoarele cu inscripții nobile dezvoltă un sunet spațial de primă clasă. Poți optimiza acest sunet pentru locurile din față și din spate și astfel poți intensifica experiența sonoră. În afară de asta, poți reda muzică la calitate Dolby® Atmos.
Display-ul Media al modelului Mercedes-Benz GLA.
Conceptul de operare tactilă MBUX îți oferă cea mai mare libertate, o multitudine de funcții pentru operare în cele mai confortabile condiții. În modelul tău Mercedes-Benz GLA, este disponibil un display tactil. În plus, display-urile pot fi controlate și prin butoanele Touch-Control de pe volan.
Integrarea smartphone în modelul Mercedes-Benz GLA.
Integrare smartphoneIntegrarea smartphone conectează fără cablu telefonul mobil prin Apple CarPlay™ și Android Auto™ cu sistemul Multimedia. Astfel, ai acces comod la cele mai importante aplicații de pe smartphone. Poți utiliza rapid și simplu și aplicațiile furnizorilor terți, precum Spotify.[2][3]
Interiorul unui autovehicul Mercedes-Benz cu ușa însoțitorului deschisă.
Extraopțiuni digitale Cu extraopțiunile digitale și aplicațiile Mercedes me corespunzătoare, experimentează un plus de confort, siguranță, plăcere de a conduce și asistență digitală, deoarece astfel sunt disponibile informații importante și funcții practice pentru modelul tău Mercedes-Benz, în autovehicul și pe smartphone.  [2][3]
Un cadru parțial din interiorul modelului GLA de la Mercedes-Benz.
Asistent vocal MBUX Experimentează și bucură-te cu asistentul vocal MBUX [2][3] pentru operare vocală la un nivel fascinant – comenzile prestabilite țin de trecut. Datorită înțelegerii naturale a limbajului, asistentul vocal MBUX ascultă în schimb aproape fiecare cuvânt. Acesta identifică și înțelege aproape toate propozițiile care țin de Infotainment și de operarea autovehiculului. Sistemul poate procesa și limbajul indirect – de exemplu, climatizarea reacționează deja la „Mi-e frig” și stabilește etapizat o temperatură mai ridicată.
Display-ul Media al modelului Mercedes-Benz GLA.
Realitate augmentată MBUX pentru sistemul de navigație Pentru a te orienta în situații complexe din trafic, realitatea augmentată MBUX pentru sistemul de navigație[1]interconectează lumea virtuală cu cea reală. Tehnologia inserează indicații grafice de navigație și de trafic în imaginile live. Poți ajunge la destinație rapid, sigur și fără stres.

 

Sisteme de asistență șofer

Pachetul sistem tehnic Offroad din noul model Mercedes-Benz GLA.
Pachet sistem tehnic Offroad Îți pregătește autovehiculul pentru terenuri dificile: programul Offroad[1] suplimentar optimizează tracțiunea, de exemplu pe zăpadă, noroi sau pe teren instabil. Acesta adaptează astfel dezvoltarea puterii motorului și reglarea ABS-ului pentru drumurile care nu sunt asfaltate.
Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC în noul model Mercedes-Benz GLA.
Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC[1]te degrevează considerabil de sarcini și reglează automat distanța față de autovehiculul din față. În combinație cu sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație, poți prelua simplu, printr-o apăsare de buton, limitele de viteză maximă admisă detectate.
Asistentul activ la frânare în noul model Mercedes-Benz GLA.
Asistent activ la frânare Acest asistent activ la frânare cu funcție de virare poate ajuta la evitarea coliziunilor cu autovehiculele din față sau staționare, cu traficul din sens invers la virare și cu pietonii și bicicliștii aflați în mișcare. În acest scop, pe lângă avertizarea de păstrare a distanței și de coliziune, sistemul oferă înainte de toate amplificarea puterii de frânare – până la frânarea autonomă de urgență.
Asistentul pentru menținerea benzii de rulare din noul model Mercedes-Benz GLA.
Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare este un observator atent: dacă părăsești neintenționat banda de circulație sau te apropii periculos de alți participanți în trafic, sistemul te poate readuce înapoi pe banda ta de circulație printr-o intervenție la bracare. Dacă totuși părăsești banda de circulație, are loc suplimentar o vibrație de avertizare a volanului.
Asistentul pentru manevrarea remorcii din noul model Mercedes-Benz GLA.
Asistent pentru manevrarea remorcii Economisește timp și fii mai relaxat în timpul manevrelor: cu asistentul pentru manevrarea remorcii [2], efectuezi manevrele cu spatele în siguranță și relaxat – chiar și în situații dificile. Conducerea asistată este un ajutor real, în special pentru șoferii mai puțin experimentați în conducerea cu remorcă.[3]
Sistemul PRE-SAFE din noul model Mercedes-Benz GLA.
Sistem PRE-SAFE® Sistemul PRE-SAFE®[2] folosește momentele anterioare unui accident iminent, în favoarea ta. Acesta cuprinde numeroase măsuri care pot reduce posibilele daune în cazul unui accident. Sistemul inovator PRE-SAFE® Sound generează un sunet în difuzoare și poate declanșa un reflex natural de protecție. Astfel, urechea internă este protejată prin atenuarea zgomotului accidentului.

Confort:

HANDS-FREE ACCESS în noul model Mercedes-Benz GLA.
HANDS-FREE ACCESS Încarcă și descarcă relaxat și fără griji cu funcția HANDS-FREE ACCESS[2]: capacul hayonului se deschide și se închide fără atingere. Pentru aceasta, zona de detectare de sub bara de protecție spate detectează mișcarea bruscă făcută de tine cu piciorul. Acest lucru este deosebit de util atunci când ești foarte încărcat cu bagaje de la cumpărături și nu ai nicio mână liberă pentru a închide hayonul.
Încălzirea scaunelor în noul model Mercedes-Benz GLA.
Încălzire scaune pentru șofer și însoțitor Căldură plăcută și implicit ședere și călătorie mai confortabile. Când vremea se răcește sau în funcție de preferințe, sistemul de încălzire al scaunelor, ca echipare standard, aduce rapid pernele și spătarele scaunelor la o temperatură plăcută. Intensitatea poate fi reglată în trei trepte. Inteligent și confortabil: încălzirea scaunului se deconectează automat.
Accesul confortabil în noul model Mercedes-Benz GLA.
Acces confortabil Confortul începe de la urcarea în autovehicul. Prin deschiderea largă, clasică a ușii, noul model GLA facilitează accesul în autovehicul și asigură astfel o călătorie comodă, încă din primele momente.
Scaunele din spate cu reglare longitudinală în noul model Mercedes-Benz GLA.
Scaune spate cu reglare longitudinală Un talent multilateral - cu reglarea pe lungime a scaunelor spate[2] îți transformi autovehiculul în câteva clipe dintr-un mic spațiu-minune pentru pasagerii din spate într-un autovehicul comercial compact premium. La nevoie, poți deplasa în față cu 140 milimetri întreaga banchetă din spate și astfel poți mări fie spațiul de încărcare, fie spațiul pentru picioare al pasagerilor din spate.

Siguranță

Protecția autovehiculului GUARD 360° în noul model Mercedes-Benz GLA.
Protecție autovehicul GUARD 360° [2] oferă o monitorizare de jur împrejur a mediului înconjurător al autovehiculului – de exemplu, cu ajutorul sistemului de alarmă anti-efracție și anti-furt și al protecției la tractare. Mișcările din habitaclu declanșează avertizări optice și acustice. Detectarea coliziunii de la Mercedes me te informează prin intermediul aplicației.
Pachetul parcare cu cameră video de 360° în noul model Mercedes-Benz GLA.
Pachet parcare cu cameră video de 360° Serviciu optim de parcare la bord. Asistentul activ la parcare cu cameră video de 360° [2][3]îți facilitează atât căutarea unui loc de parcare, cât și intrarea și ieșirea din parcare. Ai oportunitatea de a alege: datorită vizibilității de jur împrejur, poți parca neasistat – sau te poți elibera de stres, lăsându-ți autovehiculul să parcheze singur.
Pachetul oglinzi pentru modelul Mercedes-Benz GLA.
Pachet oglinzi Poți rabata electric oglinzile exterioare, iar autovehiculul tău devine mai flexibil printr-o apăsare de buton. În acest mod, și locurile de parcare înguste devin dintr-o dată suficient de mari. Ceea ce te protejează, printre altele, de avarii supărătoare. În plus, oglinda interioară poate detecta și camufla automat lumina deranjantă a farurilor din spate. [2]
Pachetul de asistență la rulare din noul model Mercedes-Benz GLA.
Pachet de asistență la rulare Pornește pe drumul spre conducerea autonomă: sistemele moderne te asistă, în funcție de situație, la adaptarea vitezei, la manevrele de conducere și în caz de pericol de coliziune. Scade riscul de accidente – pasagerii și participanții la trafic sunt protejați eficient. Astfel ajungi la destinație relaxat și în siguranță.[2][3]
Pachetul parcare cu cameră video marșarier în noul model Mercedes-Benz GLA.
Pachet parcare cu cameră video pentru marșarier Datorită acestui pachet, poți alege: fie parchezi tu – fie soliciți sistemului să parcheze singur. Asistența concretă începe deja de la căutarea și alegerea unui loc de parcare. Imediat ce este detectat un loc de parcare, poți efectua cu încredere manevrele datorită camerei video pentru marșarier sau te poți lăsa ajutat la parcarea cu spatele de către asistentul activ la parcare.  [2][3]

Tren de rulare:

DYNAMIC SELECT în noul model Mercedes-Benz GLA
DYNAMIC SELECT Conduci exact așa cum îți place. Printr-o simplă apăsare de buton, DYNAMIC SELECT îți oferă diferite programe de rulare, care predetermină comportamentul motorului, cutiei de viteze, trenului de rulare sau al direcției. În modul „Sport”, ai parte de un dinamism accentuat; cu programul de bază „Confort”, rulezi foarte echilibrat. „ECO” se concentrează pe eficiență și economisește combustibil și bani.
Trenul de rulare confort cu gardă la sol joasă al noului model Mercedes-Benz GLA.
Tren de rulare confort cu gardă la sol joasă Trenul de rulare confort[2] îți oferă un pachet dinamic complet. Iar stabilitatea pe șosea este și mai bună. Trenul de rulare coborât cu 15 milimetri lucrează cu arcuri și amortizoare special adaptate: intenționat mai sportiv decât în cazul trenului de rulare standard.
8G-DCT în noul model Mercedes-Benz GLA.
8G-DCT O cutie de viteze automată opțională, care se adaptează dorințelor tale: cu ajutorul programului de rulare, modifici și caracteristica cutiei de viteze cu ambreiaj dublu. Aceasta utilizează cele 8 trepte la alegere, fie pentru rularea eficientă cu turații joase, fie pentru dinamism impresionant. Deoarece următoarea treaptă este întotdeauna deja preselectată, accelerezi fără sincope.
Sistemul de 48 de volți al noului model Mercedes-Benz GLA.
Sistem de 48 volți Cu sistemul de 48 de volți, a fost stabilită o a doua rețea de bord în noul model GLA. Bateria de 48 de volți mărește capacitatea totală a bateriei. Aceasta înseamnă mai multă energie electrică pentru funcții inovatoare în staționare, cum ar fi climatizarea. Mai multă putere, mai multă flexibilitate, mai multă eficiență

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Constanta - Service comerciale

Autoklass Constanta - Service comerciale

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 186, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Romexpo

Autoklass Romexpo

Bulevardul Mărăști 65-67, București

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro