Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

Exprimă-ți stilul de a conduce.

Noul CLA Coupé: progresiv, expresiv, frumos – până la ultimul detaliu.

Exteriorul noului model Mercedes-Benz CLA Coupé.

 

Exteriorul.

 

 

Silueta unei design reprezentativ: de la capitonajul radiatorului cu model Mercedes-Benz până la spatele marcant al modelului GT.

Design frontal nou

Partea frontală a noului model Mercedes-Benz CLA Coupé cu Mercedes-Benz Pattern.
Chiar și în staționare, spoilerul față cu design nou, ușor înclinat în față, și proeminențele powerdome de pe capota motorului subliniază aspectul dinamic al autovehiculului. Un element esențial suplimentar este noul capitonaj al radiatorului cu emblema tridimensională Mercedes-Benz Pattern.

Trapă culisantă panoramică

Trapa culisantă panoramică a noului Mercedes-Benz CLA Coupé.
Indiferent dacă trapa este deschisă sau închisă: cu trapa culisantă panoramică [1]experimentezi o senzație fascinantă de libertate și te bucuri de un ambient luminos plăcut în habitaclu. Și văzută din afară, trapa culisantă generoasă are un efect unic, oferind exteriorului exclusivitate.

Design de Coupé

Designul Coupé al noului Mercedes-Benz CLA Coupé.
Design expresiv, care subliniază individualitatea ta – o linie de acoperiș a modelului Coupé proiectată cu pasiune, lățimi sportive ale ornamentelor pasajelor roților, rama pentru uși fără cadru și un spate fascinant al modelului GT.

Design nou al părții din spate

Spatele noului model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Forma atletică a modelului CLA Coupé se revarsă în partea din spate GT sportiv-elegantă. Bara de protecție din spate cu un aspect nou al difuzorului și noile lămpi spate full LED subliniază aspectul plin de încredere – în formă modernă, progresivă.

Roți noi din aliaj ușor

The alloy wheels of the new car Mercedes-Benz CLA Coupé.
Arată-ți stilul personal: în combinație, de exemplu, cu roțile optimizate aerodinamic AMG Line[1] din aliaj ușor de 48,3 cm (19 inch) cu design multispițe[1]. Sau cu roțile optimizate aerodinamic din aliaj ușor de 43,2 cm (17 inch) cu design în 5 spițe duble, care sunt deja incluse în echiparea standard.
[1] Echipare opțională în funcție de configurație
 

 

 

Interiorul noului model Mercedes-Benz CLA Coupé.

 

Interiorul.

 

 

Avangardismul întâlnește confortul. Experimentează interiorul de înaltă calitate: digital, practic și adaptat dorințelor tale.

Volan sport multifuncțional

Noul volan sport multifuncțional din noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Operează noul tău autovehicul la fel de intuitiv precum un smartphone. Volanul celei mai noi generații detectează atingerile și mai exact pentru o „navigație tactilă” îmbunătățită, prin gesturi de a trage cu degetul și apăsare. Noua detectare Hands-On înregistrează în plus atingerea volanului și poate transmite avertizări, la nevoie.

Cockpit cu ecran lat

Das Widescreen-Cockpit im neuen Mercedes-Benz CLA Coupé.
Display-ul Media central este acum executat standard la 26 cm (10,25 inch). Cockpit-ul se prezintă cu un aspect impresionant de ecran lat în combinație cu display-ul opțional complet digitalizat [1]de 26 cm (10,25 inch) și structurat sub o suprafață continuă de sticlă.

Burmester® Surround-Soundsystem mit Dolby® Atmos

Sistemul de sunet Surround Burmester® cu Dolby® Atmos din noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Cu 12 difuzoare, subwoofer de 60 W și o putere a sistemului de 590 W - experimentează mai multă performanță și exclusivitate și prin intermediul legendarului sistem de sunet Surround Burmester®. Difuzoarele cu inscripții elegante dezvoltă un sunet de primă clasă în interior, sunet pe care îl poți optimiza separat pentru scaunele din față și cele din spate. În plus, poți reda muzică la calitate Dolby® Atmos.[1] [1] Echipare opțională în funcție de configurație.

Scaune confort

Noile scaune rotative confort din noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Cel mai înalt confort reprezintă standardul în noul model CLA Coupé. În linia de echipare AMG Line[1] primești scaune sport cu suport lateral optimizat și tetiere integrate – opțional într-una dintre noile variante de tapițerie din imitație de piele ARTICO / microfibră MICROCUT Bahia maro[1] sau imitație de piele ARTICO gri-verzui[1]. În echiparea standard, te vei bucura de scaune confort de înaltă calitate cu huse din imitație de piele ARTICO / țesătură Bertrix neagră. Husa Bertrix este compusă 100 % din materiale reciclabile.
[1] Echipare opțională în funcție de configurație.

Consolă centrală reconfigurată

Noua consolă centrală din noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Totul rapid la îndemână și gata de utilizare - Noua consolă centrală oferă mai mult spațiu de depozitare, iar elementele de comandă au fost dispuse și mai intuitiv.

 

39.300 euro
Preț de pornire, cu TVA
Alege o sucursala

 

CLA 250 e Coupé | WLTP: consum de combustibil ponderat în regim mixt: 0.8 - 1.1 l/100 km; consum de curent ponderat în regim mixt: 14.9 - 16.8 kWh/100 km; emisii CO₂ ponderate în regim mixt: 18-24 g/km.[1]

 

[1] Valorile declarate sunt „valorile WLTP CO₂” determinate conform art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 2017/1151/UE.

[1] Echipare opțională în funcție de configurație.

Propulsii alternative

Modelul CLA 250 e Coupé.

Tehnologia plug-in hybrid, dezvoltată în continuare, convinge în mod sustenabil și în modelul CLA Coupé: autonomia electrică a fost mărită printr-o capacitate crescută a bateriei și puterea electrică a crescut.

Elemente esențiale ale echipării modelului CLA Coupé.

 

Află mai multe despre alte echipări disponibile pentru CLA Coupé din categoriile Multimedia, sisteme de asistență șofer, confort și siguranță.

 

Multimedia

MBUX de ultimă generație

Sistemul MBUX din noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Prin apariția celei mai noi generații a sistemului nostru Multimedia MBUX, habitaclul modelului CLA Coupé devine mai digital și mai inteligent. Prin intermediul ecranului LCD, pot fi controlate intuitiv funcții ale autovehiculului prin limbaj, atingere sau gesturi, timp în care sistemul învață ceva de fiecare dată. Aspectul display-ului poate fi personalizat cu trei stiluri de afișare, precum și trei moduri (navigație, asistență, service).

Integrare smartphone

Integrarea smartphone la noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Integrarea smartphone [1]conectează fără cablu telefonul mobil prin Apple CarPlay™ și Android Auto™ cu sistemul Multimedia. Astfel, ai acces comod la cele mai importante aplicații de pe smartphone. Poți utiliza rapid și simplu și aplicațiile furnizorilor terți, precum Spotify.
[1] Echipare opțională în funcție de configurație.

 

Divertisment MBUX

Echiparea pentru divertisment MBUX aduce diverse servicii de streaming muzical, cum ar fi Amazon Music, Apple Music, Spotify sau TIDAL, direct în autovehiculul tău. Serviciul TuneIn îți oferă, de asemenea, acces la numeroase posturi de radio pe internet și podcast-uri. În funcție de furnizor, ai nevoie de un cont de utilizator. Disponibilitatea ofertei depinde de modelul tău de autovehicul și poate varia în orice moment.[1][2][3]   [1] Echipare opțională în funcție de configurație.[2] Oferta este disponibilă numai în anumite țări. Te rugăm să verifici disponibilitatea furnizorilor din țara ta. Preinstalarea pentru MBUX Entertainment necesită o conexiune activă la internet. Aceasta poate fi creată prin activarea furnizorului terț de servicii volum de date confort* la un furnizor extern de servicii de telefonie mobilă (Mobile Network Operator, MNO).
[3] Acest Serviciu Mercedes me connect este disponibil pentru autovehicule cu sistem Multimedia MBUX. Pentru utilizare, este necesar un cont activ de utilizator Mercedes me connect. În plus, autovehiculul respectiv trebuie să fie asociat cu contul de utilizator, iar Serviciul „Muzică online” trebuie să fie activat. În plus, pentru utilizarea serviciului trebuie să existe un cont corespunzător la furnizorul respectiv de streaming. Furnizorii de streaming muzical pot varia în funcție de disponibilitatea locală.

Sisteme de asistență șofer

Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare

Asistentul pentru menținerea benzii de rulare din noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare este un observator atent: dacă părăsești neintenționat banda de circulație sau te aproprii periculos de alți participanți în trafic, sistemul te poate readuce înapoi pe banda ta de circulație printr-o intervenție la bracare. Dacă totuși părăsești banda de circulație, o vibrație de avertizare este transmisă suplimentar în volan.

Asistent activ la frânare

Asistentul activ la frânare în noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Acest asistent poate ajuta la evitarea coliziunilor cu ceilalți participanți din trafic, precum autovehicule, pietoni sau bicicliști. În acest scop, pe lângă avertizarea de păstrare a distanței și de coliziune, sistemul oferă înainte de toate amplificarea forței de frânare – până la frânarea autonomă de urgență.

Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC

Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC în noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Nu vei mai dori să îți lipsească confortul asistentului activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC[1] în trafic. Sistemul te degrevează prin adaptarea automată a vitezei la autovehiculele mai lente aflate în față. Distanța de activare dorită poate fi setată în mai multe trepte.

Asistent pentru unghiul mort

Asistentul pentru unghiul mort din noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Asistentul pentru unghi mort[1] este foarte util – în special când acționezi semnalizarea intermitentă pentru schimbarea direcției. Astfel, sistemul te poate avertiza vizual și acustic înaintea unei posibile coliziuni laterale cu alți participanți în trafic aflați în unghiul mort. Chiar și după terminarea călătoriei, sistemul rămâne vigilent și te avertizează dacă deschizi ușa la momentul nepotrivit.

Realitate augmentată MBUX pentru sistemul de navigație

Modul de funcționare al realității augmentate MBUX pentru navigare la noul Mercedes-Benz CLA Coupé.
Pentru a te orienta în situații complexe din trafic, realitatea augmentată MBUX pentru sistemul de navigație[1] interconectează lumea virtuală cu cea reală. Tehnologia inserează indicații grafice de navigație și de trafic în timp real. Poți ajunge la destinație rapid, sigur și fără stres.

Sisteme de parcare

Sistemele de parcare la noul modelul CLA Coupé de la Mercedes-Benz.
Sistemele de parcare de ultimă generație ajută la intrarea și ieșirea cu fața și cu spatele din locuri de parcare longitudinale și transversale. Începând de la imaginea de ansamblu a tuturor locurilor de parcare detectate în apropiere, la vizibilitatea de jur împrejur de 360° și până la selectarea diferitelor opțiuni de parcare. La parcarea cu spatele, sistemul poate avertiza suplimentar cu privire la traficul transversal din apropiere.[1]

 

Confort

Scaun șofer reglabil electric cu funcție Memory

Scaunul șoferului reglabil electric cu funcție Memory în noul Mercedes-Benz CLA Coupé.
Funcția Memory [1]te ajută să memorezi până la 3 poziții diferite ale scaunului și să le selectezi comod. În același timp, poți reajusta scaunul ulterior foarte simplu, electric și fără trepte de reglare. Dacă ai creat un profil de utilizator, trebuie să-l activezi în display-ul media central pentru a putea accesa setările personale.

Pachet confort KEYLESS-GO

Pachetul confort KEYLESS-GO în modelul Mercedes-Benz CLA Coupé.
Cheia ta pentru mai mult confort: cu pachetul confort KEYLESS-GO[1] poți deschide sau încuia autovehiculul tău printr-o simplă atingere a mânerului ușii. HANDS-FREE ACCESS deschide capota portbagajului printr-o deplasare a piciorului sub bara de protecție. Acest lucru este deosebit de util când vii încărcat de la cumpărături.

Climatizare automată THERMOTRONIC

Climatizare automată THERMOTRONIC din noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Climatizarea THERMOTRONIC[1] reglează temperatura individual în două zone. Astfel, tu și însoțitorii tăi puteți seta separat temperatura dorită. Nu trebuie ulterior să mai reglați deloc temperaturile, deoarece senzorii sensibili înregistrează și se adaptează condițiilor schimbătoare, de exemplu razele soarelui.

Pachet confort scaune

Pachetul confort scaune din noul model Mercedes-Benz CLA Coupé.
Pachetul confort scaune[1], cu numeroasele sale posibilități de reglare, îți oferă poziția optimă în scaun. Fiecare șofer își găsește setarea personalizată și ergonomică. Un plus de valoare în special pentru șoferii înalți: perna scaunului care poate fi extinsă. Aceasta prelungește suprafața de sprijin pentru coapse cu până la 6 centimetri.

[1] Echipare opțională în funcție de configurație.

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Constanta - Service comerciale

Autoklass Constanta - Service comerciale

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 186, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Romexpo

Autoklass Romexpo

Bulevardul Mărăști 65-67, București

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro