Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

  • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
  • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
  • +40 317 133 333

Primul teren de fotbal pentru copiii din Valea Plopului

 11 Decembrie 2023

București, 11 decembrie 2023. Autoklass, cu sprijinul partenerilor săi, a inaugurat un teren de fotbal pentru copiii din Valea Plopului. Investiția se ridică la aproximativ 85.000 euro și reprezintă singurul teren de fotbal amenajat pentru copiii ocrotiți de Asociația ProVita Sfântul Brâncoveanu.

5 decembrie 2023 a fost o zi specială pentru comunitatea din Valea Plopului, odată cu inaugurarea unei baze sportive de mini-fotbal, dotată cu vestiare, toalete și dușuri, destinată copiilor dornici să participe la campionate județene, regionale și naționale. Această inițiativă a fost posibilă datorită implicării active a Grupului Autoklass, alături de Romstal, Valrom, Casa Rusu și cu sprijinul Federației Române de Fotbal, reprezentată de domnii Răzvan Burleanu și Gabriel Bodescu. În cadrul evenimentului de inaugurare, au participat atât reprezentanți ai Asociației Pro Vita, ai companiilor care au susținut inițiativa, cât și foști jucători de fotbal, Vlad Munteanu, Mihai Stoichiță și Lucian Sânmărtean, spre bucuria copiilor prezenți.

 

Asociația ProVita – Sfântul Brâncoveanu are acum un teren de sport modern, construit in conformitate cu standardele Federației Naționale de Fotbal a României, cu o suprafața de joc de 20 x 40 de metri, realizată din gazon sintetic, care permite practicarea minifotbalului. De asemenea, terenul este dotat cu o instalație de iluminat, astfel încât să poată fi utilizat și seara. Astfel, copiii din Valea Plopului vor putea participa la competiții sportive locale, județene și naționale, fiind încurajați și susținuți în direcția dezvoltării personale și spre alegerea unui stil de viață sănătos, în care sportul de echipă are o componentă relevantă și consistentă.

 

”Împreună cu partenerii noștri am putut contribui la îndeplinirea visului acestor copii, acela de a juca fotbal pe un teren dedicat. Cu determinare și multă muncă, aceștia vor avea o șansă în plus de a purta tricoul Echipei Naționale de Fotbal a României. Le mulțumim partenerilor noștri pentru susținerea acestui proiect, în special Casa Rusu, Romstal și Valrom” a declarat Daniel Grecu, Director General Autoklass.

 

Construirea acestui teren de fotbal face parte din angajamentul Autoklass și al companiilor partenere de a investi în comunitate, prin sprijinirea unor asociații dedicate bunăstării copiilor și a familiilor, așa cum este Asociația Pro Vita.

 

Autoklass, împreună cu toate companiile din grupul Romstal, continuă să susțină comunitățile locale și să investească în viitorul copiilor României și în mediile defavorizate.

 Despre Autoklass

Grupul Autoklass este partener autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, smart, Honda și Hymer și deține o rețea de opt sucursale la nivel național, trei dintre acestea având sediul în București, iar celelalte cinci în Cluj, Ploiești, Constanța, Sibiu și Timișoara. Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experiență din Romania. În toate locațiile noastre, partenerii noștri vor fi plăcut surprinși să descopere o nouă imagine a showroom-urilor noastre, care sunt reamenajate cu rafinament și eleganță, conform standardelor corporate identity Mercedes-Benz, oferind astfel tuturor partenerilor noștri de afaceri o experiență orientată către valorile Autoklass și către valorile brandurilor pe care le reprezentăm – Mercedes-Benz, smart, Honda și Hymer. 

Începând cu 2019, Autoklass este Partener Oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României. Prin acest parteneriat, Autoklass își reînnoiește angajamentul de a susține valorile românești, profesionalismul și integritatea prin intermediul sportului de performanță, încurajând oamenii în direcția dezvoltării personale și a alegerii unui mod de viață sănătos, în care sportul să fie o componentă importantă.

AUTOKLASSVALEA PLOPULUIPROVITA
Citeste si
Vezi oferta pe CEL.ro