Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

  • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
  • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
  • +40 317 133 333

Noua locatie din Baneasa

 18 Octombrie 2023

București, 16 octombrie 2023. Autoklass și Axis Rent au deschis în zona exterioara a centrului comercial Băneasa Shopping City o noua locație in cadrul căreia oferă servicii de testare, vânzare si închiriere, a celor mai exclusiviste modele de autovehicule rulate.

In cadrul noului hub, situat strategic pentru a oferi acces facil tuturor clienților, sunt expuse mai mult de 40 de autovehicule care sunt disponibile pentru testare, vânzare, închiriere pe termen scurt și mediu, oferind astfel o experiență exclusivista completa clienților noștri.

Mai mult, Autoklass și Axis aduc o nouă selecție de autovehicule rulate premium mai aproape de pasionații auto, printre care și cele mai noi modele Mercedes-Benz, BMW, Audi și Porsche. Astfel, iubitorii mărcilor de autoturisme premium au ocazia de a le explora, testa și de a afla totul despre tehnologiile inovatoare aduse de aceste noi modele de autovehicule.

„Ne bucurăm să aducem experiența Autoklass într-o zonă atât de accesibila, reușind sa fim astfel si mai aproape de clienții noștri, oferind alături de echipa Axis oportunitatea de a putea prezenta întregul portofoliu de servicii de vânzare si închiriere autovehicule exclusiviste. Îi invităm pe toți clienții si partenerii noștri să aibă parte de o experiența memorabila și să descopere rafinamentul, eleganța, inovația, exclusivitatea și luxul oferite de fiecare model în parte”, a declarat Daniel Grecu, director general Autoklass.

Odată cu deschiderea acestei noi locații din proximitatea Băneasa Shopping City, echipele Autoklass și Axis va așteaptă zilnic să testați modele exclusiviste de autovehicule Mercedes-Benz, printre care: G 63 AMG, EQE SUV, EQS, Clasa S.  

Companiile Autoklass și Axis Premium Mobility sunt prezente în mai multe orașe din România, iar prin această nouă locație deschisă aduc experiența autovehiculelor premium într-o zonă comercială foarte frecventată din București. Indiferent de serviciile alese, clienții au ocazia de a experimenta luxul, rafinamentul, eleganta și performanța celor mai noi generații de autovehicule din gama Premium, precum și oportunitatea de a beneficia de consultanță pentru identificarea modelului ideal de autovehicul.

 

Despre Autoklass

Grupul Autoklass este partener autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, smart, Honda și Hymer și deține o rețea de opt sucursale la nivel național, trei dintre acestea având sediul în București, iar celelalte cinci în Cluj, Ploiești, Constanța, Sibiu și Timișoara. Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experiență din Romania. În toate locațiile noastre, partenerii noștri vor fi plăcut surprinși să descopere o nouă imagine a showroom-urilor noastre, care sunt reamenajate cu rafinament și eleganță, conform standardelor corporate identity Mercedes-Benz, oferind astfel tuturor partenerilor noștri de afaceri o experiență orientată către valorile Autoklass și către valorile brandurilor pe care le reprezentăm – Mercedes-Benz, smart, Honda și Hymer. 

 

Despre Axis

Axis Premium Mobility este o companie de închirieri autovehicule premium, cum ar fi Mercedes-Benz, Audi, BMW, Porsche si Range Rover. De asemenea exista si posibilitatea de închiriere de autorulote Hymer si Carado. Cu o rețea de hub-uri operaționale în Aeroportul Otopeni, București, Constanța, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, Axis asigură clienților săi același nivel de satisfacție indiferent de serviciul ales: închiriere pe termen scurt sau închiriere pe termen lung. Axis – Premium Mobility oferă clienților săi mașini excepționale, printr-un serviciu dedicat și atenție la detalii, construind relații de parteneriat cu cei mai fideli clienți ai săi.

Citeste si
Vezi oferta pe CEL.ro