Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

  • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
  • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
  • +40 317 133 333

Gold Level Recognition

 20 Decembrie 2023

Autoklass Center a participat la cea mai importantă evaluare a domeniului sustenabilității și responsabilității corporative din România. Raportul de Sustenabilitate Autoklass 2022 a obținut 86 de puncte (din 100 posibile), primind distincția GOLD LEVEL RECOGNITION.



Romania Corporate Sustainability & Transparency Index (CST INDEX) este un clasament independent si complex, care evaluează gradul de transparență și performanța activității companiei în atingerea țintelor și obiectivelor de sustenabilitate. Sistemul de evaluare are la baza un instrument de măsurare a informațiilor referitoare la guvernanța corporativă, la aspecte care reflectă schimbările climatice, impactul economic, de mediu și social al companiilor evaluate. Punctajul final al fiecărei companii se calculează în funcție de ponderi specifice industriei din care fac parte companiile respective.

Rapoartele de Sustenabilitate sunt evaluate de agenția The Azores Sustainability & CSR pe baza scorecard-ului Romania CST Index care cuprinde 11 categorii, 78 de indicatori de sustenabilitate și 201 de criterii.

Clasamentul a fost anunțat marți, 19 decembrie, la București, în cadrul celei de-a opta ediții a evenimentului Best Practices in Corporate Sustainability.

Puteți citi raportul nostru de sustenabilitate aici: Link

SUSTENABILITATEAUTOKLASSMERCEDES
Citeste si
Vezi oferta pe CEL.ro