Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

  • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
  • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
  • +40 317 133 333

Concert Andre Rieu

 17 Februarie 2023

Autoklass este partener de mobilitate pentru cele 5 concerte ale Maestrului André Rieu alături de Johann Strauss Orchestra, cea mai mare orchestră privată din lume. Concertul grandios face parte din cadrul turneului mondial al anului 2023 și va fi cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente concertistice din România și va avea loc la BT Arena, în Cluj-Napoca, în perioada 28 februarie - 4 martie.

Și de această dată, artistul care a făcut muzica clasică accesibilă milioanelor de oameni din întreaga lume și a transformat valsul într-o senzație internațională, le va oferi spectatorilor o nouă experiență muzicală de neuitat. Concertele romantice și vesele susținute de André Rieu includ compoziții de muzică clasică, valsuri, muzică de film și operă, dar și melodii pop care au cucerit publicul din întreaga lume. Pe muzica lui André Rieu zeci de mii de spectatori prezenți pe stadioane au vibrat și s-au legănat pe valsul lui Dmitri Shostakovich, în timpul pauzelor mai multor meciuri de fotbal jucate în Liga Campionilor, iar turneele sale mondiale ajung anual la peste jumătate de milion de oameni.

Videoclipurile lui André Rieu pe YouTube depășesc cu mult peste 1 miliard de vizualizări; aproape 9 milioane de fani din întreaga lume îl urmăresc pe Facebook. Între cele 40 de milioane de albume vândute, cel mai recent album, lansat în 2022, intitulat „Happy Together” i-a adus din nou succesul, acesta aflându-se în primele 10 poziții ale topurilor internaționale. 

Turneele lui André Rieu depășesc în mod regulat turneele mai multor vedete pop și rock din lume. Concertele sale garantează audienței o seară extraordinară pentru întreaga familie. Reîntâlnirea publicului cu muzica lui André Rieu reprezintă, de asemenea, un răsfăț vizual; începând cu intrarea celebrului violonist și a muzicienilor săi prin mulțime, la momentul urcării pe scenă și a începerii concertului, până la costumele fastuoase sau la ecranul impresionant din spatele orchestrei pe care sunt proiectate imagini speciale pentru fiecare melodie în parte.

André Rieu se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani din țara noastră. În 2015, artistul a susținut 7 concerte sold-out, în Piața Constituției din Capitală, loc numit de artist ca fiind „Centrul Universului". La concertele din Piața Constituției a fost aplaudat de peste 85.000 de spectatori și a scris o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat „cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015".

La numai un an distanță André Rieu a susținut alte două concerte sold-out în aceeași locație, cu peste 25.000 de spectatori, iar în 2019, cu puțin timp înainte de pandemie, publicul din Cluj-Napoca a luat cu asalt cunoscuta sală BT Arena, epuizând toate biletele. După seria de 4 concerte sold-out, susținute în acel an, la Cluj-Napoca, iată că André Rieu a inclus România în programul turneului mondial al anului 2023. 

Despre Grupul Autoklass

Grupul Autoklass este partener autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, smart, Honda și Hymer și deține o rețea de opt sucursale la nivel național, trei dintre acestea având sediul în București, iar celelalte cinci, în Cluj, Ploiești, Constanța, Sibiu și Timișoara. Compania a fost înființată în anul 1998, iar începând cu anul 2001 a primit denumirea Autoklass. Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experiență din Romania. În toate locațiile noastre, partenerii noștri vor fi plăcut surprinși să descopere o nouă imagine a showroom-urilor noastre, care sunt reamenajate cu rafinament și eleganță, conform standardelor corporate identity Mercedes-Benz, oferind astfel tuturor partenerilor noștri de afaceri o experiență orientată către valorile Autoklass și către valorile brandurilor pe care le reprezentam – Mercedes-Benz, smart, Honda și Hymer. 

 

Datorăm evoluția companiei noastre parteneriatului cu clienții noștri, pe care îi considerăm, în fapt, partenerii noștri de afaceri și cărora ne dorim ca în continuare să le oferim produse și servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism și de calitate.

Ceea ce ne diferențiază în fața competitorilor noștri este modul în care ne raportăm la clienții noștri, la furnizorii noștri, în fapt, la toți partenerii noștri de afaceri. Fiecare membru al echipei noastre acționează astfel încât clienții noștri să devină “Clienți pe Viață”.

Ne ghidăm în tot ceea ce facem după un principiu esențial,”respectul acordat partenerilor noștri” iar parteneriatul cu fiecare client-partener ne onorează și totodată, ne obligă să le depășim permanent nivelul așteptărilor.

AUTOKLASSANDRE RIEUMERCEDES
Citeste si
Vezi oferta pe CEL.ro