Noua Clasă C Limuzină. C vine de la Confort.

Progres continuu.
Descoperă o zonă de confort pregătită să te ducă și mai departe.

Noua Clasă C Limuzină este construită în așa fel încât să simți că a fost concepută special pentru tine. Descoperă cel mai înalt nivel de confort care îți permite să cobori de fiecare dată mai relaxat la destinație, conectivitate intuitivă care vine deja din viitor sau tehnologii unice de siguranță și funcții de asistență pe care poți conta.

Cere mai multe detalii

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

Design Dinamic, din orice perspectivă.

Noul model Clasa C Limuzină întruchipează luxul sportiv în cea mai modernă formă a sa. Proporțiile dinamice, un ampatament extins și amprenta lată pe șosea îi oferă un avans clar. Interiorul impresionează prin elemente esențiale inovatoare de la noul model Clasa S și un design exclusivist.


Personalizare O zonă de confort orientată spre progres.

Noul model Clasa C Limuzină este mai inovator și mai confortabil ca niciodată. Farurile transformă noaptea în zi, cel mai înalt confort face fiecare loc pe care te așezi să fie cel mai bun, iar sistemul Multimedia MBUX și asistenții inteligenți dau startul unei noi ere a conducerii intuitive.

Confortul este prezent peste tot.

Urcă la bord și relaxează-te. Scaunele din față cu pachetul Memory pot memora poziția scaunului tău, iar partea din spate oferă cel mai înalt confort: pasagerii de pe scaunele din spate au acum mai multă libertate de mișcare a picioarelor. Acestea și multe alte elemente esențiale de confort transformă noul model Clasa C Limuzină în zona ta de confort.

Mai multe despre confort

Cele mai bune perspective pentru o experiență plăcută la volan.

Generația actuală a sistemului Multimedia MBUX îți transformă experiența de conducere într-una digitală și intuitivă în noul model Clasa C Limuzină. Aici sunt incluse elemente esențiale inteligente precum realitatea augmentată pentru sistemul de navigație: tehnologia de afișare de cea mai nouă generație este adusă în câmpul tău vizual pe display-ul central astfel încât să te poți orienta mai ușor.

Mai multe despre connect

Experiența de la volan reprezintă mai mult decât suma tuturor componentelor.

Direcția punții spate oferă, pe lângă poziția sigură pe șosea, o agilitate sporită semnificativ și o mai bună manevrabilitate, de exemplu la parcare, în timp ce Head-up-Display-ul ajută cu cele mai bune perspective pentru o senzație plăcută la volan prin transformarea parbrizului într-un cockpit digital.

Mai multe despre control

Film de design Noul model Clasa C Limuzină. În cea mai bună formă, de la un capăt la celălalt.

Noul model Clasa C Limuzină impresionează prin linii elegante și proporții dinamice. Intră într-o zonă de confort, caracterizată printr-un lux modern și echipată cu materiale elegante care invită la relaxare.

Sucursale

Call center

+40 317 133333

Autoklass București Sud Splaiul Unirii 166 A, 040042 București

Autoklass București Pipera București Nord nr.18, Voluntari

Autoklass București Chitila Strada Rudeni, nr. 103, Oraș Chitila, Judetul Ilfov

Autoklass Constanța Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanța

Autoklass Ploiești Str. Ștrandului, nr. 61 A, Ploiești

Autoklass Sibiu Șoseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

Autoklass Timișoara Str. Miresei nr. 5, Timișoara