Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

  • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
  • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
  • +40 317 133 333

Design exterior

Lux progresiv în formă sportivă.

Modelul EQA este atletul compact din familia Mercedes-EQ, recunoscut dintr-o singură privie prin grila radiatorului cu panou negru, tipică mărcii, cu stea amplasată central și bandă luminoasă în față și în spate. Un indiciu al caracterului său sportiv îl oferă și powerdome-urile accentuate de pe capota motorului.

Cu elemente noi și remarcabile de design, modelul EQA este un adevărat simbol al mobilității electrice.

 

429
kilometri parcurși cu autonomie pur electrică (WLTP)
0
grame emisii CO2
32
minute timp de încărcare la stațiile de încărcare rapidă*
Alege o sucursala

Model EQA 250: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,0 - 17,7; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1]

Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Valoarea autonomiei reale ține cont de factorii externi aleși de tine și reprezintă o estimare a autonomiilor posibile în cazul unei configurații standard a autovehiculului și a unei utilizări ponderate a consumatorilor auxiliari precum încălzirea în scaune și sistemele de asistență la rulare. Deasemenea, autonomia reală depinde de conditiile meteo, tipul drumului și de stilul tău individual de condus.

Echipări

Modelul tău EQA. Unic, la fel ca tine.

Pachete de dotări cu un efect impresionant.

De la Advanced până la Premium: pachetele de dotări se succed unele după altele și ridică modelul EQA la nivelul următor.

Echiparea standard extinsă oferă deja un confort sporit cu varianta Progressive, ce include volan din piele și scaune confort, cameră video pentru marșarier și hayon EASY-PACK.

Pachetul Advanced sporește valoarea habitaclului, printre altele, cu două display-uri strălucitoare de 10,25 inch ce formează un remarcabil Widescreen Cockpit.

Cu pachetul Advanced Plus sistemul de sunet de înaltă calitate te însoțește în fiecare călătorie, în timp ce smartphone-ul tău se încarcă fără cablu.

Pachetul Premium duce experiența cu noul EQA la cel mai înalt nivel. Acesta include dotări precum sistemul de sunet Surround Burmester® sau trapa culisantă panoramică. Astfel, nicio dorință nu rămâne neîndeplinită.

Mereu conectat, mereu în confort și în siguranță. Trăiește o experiență unică de condus la volanul noului EQA, grație inovației la cel mai înalt nivel.

MBUX[1] este acronimul pentru Mercedes-Benz User Experience și înseamnă un singur lucru: modelul tău EQA poate fi operat inteligent și intuitiv prin intermediul ecranelor mari, de înaltă rezoluție, al căror conținut poate fi personalizat după propriile preferințe. Operarea se realizează facil prin mișcări ale mâinii, atingeri sau comenzi vocale. E simplu: activează sistemul folosind cuvintele “Hey Mercedes” și spune-i ce-ți dorești. În plus, Interfața pentru smartphone și surse media digitale îți asigură o experiență de entertainment intuitivă, fără cusur.
 

Te aduce în siguranță la destinație.

Sistemele inteligente de asistență la rulare din modelul EQA lucrează împreună cu tine, monitorizând situația din trafic și pot avertiza șoferul cu privire la pericole în anumite situații. Pasagerii și alți participanți în trafic sunt de asemenea protejați eficient – de exemplu, prin funcția de avertizare la coborâre, atunci când ați ai ajuns la destinație.

Mai multe detalii

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

  •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

  •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

  •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

  •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

  •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

  •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

  •  
Vezi oferta pe CEL.ro