Intrebari frecvente +40 317 133333

Toate showroom-urile Autoklass raman deschise. Pentru protecția dumneavoastră, în sucursalele noastre accesul este permis doar cu mască sau cu alte mijloace de protecție. Programul de funcționare al centrelor de vânzări și service Autoklass poate fi afectat în această perioadă de evoluția pandemiei. Avand in vedere prevederile H.G. nr. 1161/2021, cu actualizarile la zi, "Art.6, punctul 3. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor nealimentare este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2. ..." accesul tuturor clientilor in incinta sucursalelor Autoklass este permis doar in urma validarii prin scanare a certificatului verde sau prin prezentarea dovezii ce atesta trecerea prin boala.

Verificare generala gratuitaPentru autovehiculele Mercedes-Benz mai vechi de 8 ani

Contactați-ne

Oferta nu mai este de actualitate.

Verificarea gratuita a stării de sănătate a vehiculului este o procedură efectuată de tehnicienii noștri pentru a asigura siguranța și integritatea vehiculului dumnevoastră Mercedes-Benz, mai vechi de 8 ani, care intră în atelierul nostru.

Verificarea este concepută pentru a viza în mod specific acele componente care sunt predispuse la uzură. Prin urmare, acesta evidențiază nu numai domeniile care ar putea duce la o defecțiune, ci și defecțiuni minore, care ar putea afecta performanța și plăcerea condusului autovehiculului dumneavoastra Mercedes-Benz.

> Ce include o verificare a stării de sănătate a vehiculului?
Tehnicianul va verifica mai întâi dacă toate luminile funcționează corect și dacă parbrizul se șterge corespunzător atunci când se utilizează ștergătoarele.

Sub capotă se verifică nivelurile lichidelor vehiculului, precum și motorul în sine; se monitorizează eventualele scurgeri sau deplasări. Motorul este monitorizat de asemenea pentru zgomot și fum în timpul funcționării. Sistemul de ambreiaj și transmisie sunt testate pentru o funcționare optimă, la fel ca și starea bateriei și a curelei alternatorului.

Odată ce vehiculul este ridicat pe rampă, sunt verificate starea discurilor și plăcuțelor de frână, precum și suspensia, rulmenții roților și starea tuturor pneurilor. Dedesubt, tehnicianul va privi peste capacele de sub tavă, evidențiind orice scurgeri sau rupturi. El  va examina apoi sistemul de evacuare și să se asigure că acesta este fixat în siguranță.

Ulterior verificarii mecanice, urmeaza testarea electronica a autovehiculului (short test), care poate diagnostica erorile stocate in diferite module ca motor, ABS, Airbag, transmisie etc. Cu ajutorul lui se pot diagnostica cu usurinta defectiuni complexe si astfel se poate reduce timpul de reparatie.

> Găsiți o problemă, înainte de a deveni o problemă.
Rezultatele unei verificări a stării de sănătate a vehiculului sunt detaliate într-un raport care este emis proprietarului atunci când acesta colectează vehiculul. Fisa de evaluare va evidenția defectele, dacă există, si va vor fi recomandate reparațiile. Culoarea roșie va arăta componentele care necesită atenție urgentă, culoarea galben va indica acele zone care trebuie monitorizate și culoarea verde va fi utilizată pentru componentele care sunt în stare bună.

> Îngrijire între revizii
Deși verificarile sunt efectuate in mod uzual in cadrul oricarei revizii, proprietarii Mercedes-Benz pot solicita în orice moment un control gratuit asupra sănătății vehiculului. Fie că există ceva de îngrijorare, fie că doriți doar liniște sufletească, echipa noastra va fi încântata să ofere sfatul sau de specialitate.

Rezervați verificarea dumneavoastra gratuita completand formularul de contact. 

Campania se adreseaza tuturor autovehiculelor Mercedes-Benz mai vechi de 8 ani, pana la 30 iunie 2021. Pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactati.

Sucursale Centre participante