Intrebari frecvente +40 317 133333

Toate showroom-urile Autoklass raman deschise. Pentru protecția dumneavoastră, în sucursalele noastre accesul este permis doar cu mască sau cu alte mijloace de protecție. Programul de funcționare al centrelor de vânzări și service Autoklass poate fi afectat în această perioadă de evoluția pandemiei. Avand in vedere prevederile H.G. nr. 1161/2021, cu actualizarile la zi, "Art.6, punctul 3. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor nealimentare este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2. ..." accesul tuturor clientilor in incinta sucursalelor Autoklass este permis doar in urma validarii prin scanare a certificatului verde sau prin prezentarea dovezii ce atesta trecerea prin boala.

Serviciul de preluare & livrare autovehicule - Pick-up serviceGRATUIT

Contactați-ne

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

Părerea dumneavoastră este importanta pentru noi. Iar timpul alături de familie sau prieteni este important pentru dumneavoastră. Pornind de la aceste premise, Autoklass oferă Pick-up Service, GRATUIT, pana la 30 noiembrie 2021.

Preluăm autovehiculul dumneavoastră de acasă sau de la birou, îl verificăm, întocmim documentele aferente preluării, aducem autovehiculul în centrul nostru de service, executăm serviciile pe care le-ați solicitat, spălăm interior și exterior, dezinfectăm autovehiculul, și, la final, îl returnăm la domiciliu sau la birou. Puteți achita așa cum vă doriți - prin transfer bancar, imediat după finalizarea lucrărilor, sau cu cardul, la momentul returnării autovehiculului.

Pentru informații și programări, vă rugăm să ne contactați.

* Pick-up Service este disponibil în sucursalele Autoklass Bucuresti, Pipera si Chitila, pe raza orașului în care își desfășoară activitatea. Solicitarea serviciului se face în momentul programării, cu minim 24 de ore înainte de intervenția în service, sub rezerva disponibilității. Anumiți factori, precum vremea și traficul, pot genera întârzieri față de programarea inițială, însă aceste situații vor fi comunicate telefonic.