Autoturisme în rate prin leasing operational

Autoturisme în rate prin leasing operationalProfită de ofertele Autoklass !

Descoperă ofertele

Imagine cu titlu de prezentare

Ofertă leasing operational

Profită de ofertele de finanțare prin leasing operational special gândite pentru următoarele autovehicule. Te așteptăm în oricare din sucursalele Autoklass pentru a afla toate detaliile sau folosește formularul de mai jos și te contactăm noi.


36 luni Perioadă de finanțare

5% Avans

20.000 km/an

Choose the best, choose MBFS. Mercedes-Benz Financial Services

Chiria lunară MBFS (înmatriculare, impozit, TM, Casco inclus), fără TVA, calculată la 5% avans pe o perioadă de 36 luni si un rulaj de 20.000 km/an. Oferta destinata persoanelor juridice.


Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:Chiria lunară MBSL (înmatriculare, impozit, TM, Casco inclus), fără TVA, calculată la 5% avans pe o perioadă de 36 luni și o valoare reziduală de 64% din prețul de vanzare, un rulaj de 20.000 km/an, taxă de management 1,6%. Pentru mașinile cu vechime de 2 ani, simulările s-au emis pe 30 luni, perioada maximă la leasing operațional cu prima plată majorată (avans) fiind 56 de luni.

Autoklass face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații sau prețul, pot fi modificate de către Autoklass fără preaviz sau pot conține erori de operare. Prețul ratei lunare conține TVA.

Sucursale ! Unde ne găsiți.

Autoklass București Sud Splaiul Unirii 166 A, 040042 București

Autoklass București Pipera București Nord nr.18, Voluntari

Autoklass București Chitila Strada Rudeni, nr. 103, Oraș Chitila, Judetul Ilfov

Autoklass Constanța Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanța

Autoklass Ploiești Str. Ștrandului, nr. 61 A, Ploiești

Autoklass Sibiu Șoseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

Autoklass Timișoara Str. Miresei nr. 5, Timișoara