Intrebari frecvente +40 317 133333

Toate showroom-urile Autoklass raman deschise. Pentru protecția dumneavoastră, în sucursalele noastre accesul este permis doar cu mască sau cu alte mijloace de protecție. Programul de funcționare al centrelor de vânzări și service Autoklass poate fi afectat în această perioadă de evoluția pandemiei. Avand in vedere prevederile H.G. nr. 1161/2021, cu actualizarile la zi, "Art.6, punctul 3. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor nealimentare este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2. ..." accesul tuturor clientilor in incinta sucursalelor Autoklass este permis doar in urma validarii prin scanare a certificatului verde sau prin prezentarea dovezii ce atesta trecerea prin boala.

Informatii contact

Adresa
Strada Clujului 25, Sânnicoară 407042, Cluj Napoca
Telefon
+40 731 036 541
Fax
N/A
Email
Gabriel.morosan@autoklass.ro

Program

Vanzari
Luni - Vineri 09:00 – 18:00
Sambata 09:00 – 14:00
Duminica Inchis

Localizare

Servicii

 • Vânzări Autoturisme Rulate

Service autovehicule

  Departamente si angajati

  Gabriel Morosan

  Coordonator Punct de Lucru

  Andrei Pop

  Consultant Vânzări Autovehicule Rulate

  Contact Introduceti comentariile dumneavoastra folosind formularul de mai jos, si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

  Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass pentru oferte, reclame, publicitate, campanii de marketing si promovare, cercetari de piata, sondaje de opinie si colectare informatii statistice si feedback pentru produsele si serviciile Autoklass, astfel:

  AUTOKLASS se obliga sa respecte confidentialitatea.
  SC Autoklass Center SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 3213, avand posibilitatea sa prelucreze si sa utilizeze datele dvs. cu caracter personal pentru a raspunde solicitarilor dvs.