Autoklass, Partener al echipei nationale de fotbal a Romaniei Autoklass, Partener al echipei nationale de fotbal a Romaniei
Autoklass, Partener al echipei nationale de fotbal a Romaniei

București, 21 februarie 2019.

Autoklass Grup și Federația Română de Fotbal au anunțat, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sucursala Autoklass Chitila, debutul unui parteneriat strategic, cu o durată de patru ani, prin care compania devine Partener Oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României.

Parteneriatul se bazează pe valorile împartășite de ambele entități: investiția în performanță, profesionalism, integritate și efortul susținut.

”Avem ca obiectiv comun performanța, care trebuie să fie susținută; iar alături de acest obiectiv avem și datoria de a investi în sprijinirea tinerilor, de care va depinde, în mod sigur, viitorul țării noastre.

Ne dorim ca, împreună, să încurajăm copiii în direcția dezvoltării personale și spre alegerea unui mod de viață sănătos, în care sportul să aibă o componentă relevantă. Echipa condusă de Răzvan Burleanu a demonstrat cu succes că este posibil să trecem împreună de la declarații la fapte, schimbând destine și creând modele de viață pentru copiii noștri.”, a declarat Daniel Grecu, Director General Autoklass.

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a precizat: “Sunt foarte bucuros că strategia comercială de succes a FRF parcurge noi etape, prin care putem furniza un sprijin tot mai consistent pentru configurarea performanței sportive. O companie românească de prestigiu se alătură echipei naționale și proiectelor Federației, un brand important care a înțeles să investească în strategia și viziunea FRF pentru a bucura milioane de români.

Sunt convins că acest parteneriat va deveni un fundament pentru consolidarea premiselor performanței, pentru că echipa națională constituie atât un vector pentru celelalte reprezentative și competiții pe care le-am creat la nivel de copii și juniori, cât și o sursă de inspirație și suport financiar prin intermediul căreia putem pregăti rezultatele de mâine.”

Despre Grupul Autoklass

Grupul Autoklass este Partener autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, smart și Honda, și detine o rețea de șapte sucursale la nivel național, trei dintre acestea având sediul în București, iar celelalte patru, în Ploiești, Constanța, Sibiu și Timișoara. Compania a fost înființată în anul 1998, iar începand cu anul 2001 a primit denumirea Autoklass. Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experiență din Romania.

Autoklass Chitila este unul dintre cele mai mari centre autorizate Mercedes-Benz din sud-estul Europei. Este cel mai mare și mai modern centru auto Mercedes-Benz din Romania, cu o suprafață totală de peste 50.000 mp., din care 15.000 mp acoperiți. Autoklass Chitila oferă cea mai complexă gamă de servicii de reparații și întreținere auto, începând de la autoturisme până la camioane de mare tonaj și semiremorci. În anul 2018, Autoklass Chitila a devenit primul centru autorizat Mercedes-Benz din România care a primit certificarea „Centru de Excelență Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie”, după un proces de atestare care a durat aproximativ 12 luni.

Datorăm evoluția companiei noastre parteneriatului cu clienții noștri și ne dorim să le oferim în continuare cele mai bune produse și servicii, la cele mai înalte standarde de profesionalism și de calitate. Respectând valorile companiei noastre (profesionalism, excelență, respect, proactivitate, implicare), construim un brand sănătos, bazat pe principii corecte, iar standardele impuse de producătorul Mercedes-Benz ne inspiră în a le urma cu celeritate.