Curajul de a merge mai departe.
Costuri 0 pentru primele 4 luni.

Primele 4 rate oferite gratuit prin oferta de finanțare cu 10% avans minim.
 

În avantaj și în siguranță

Suntem alături de tine cu o ofertă financiară excelentă, gândită astfel încât să îți susțină afacerea, indiferent de obstacole: alegi modelul dorit, primești oferta în format digital, iar tu nu trebuie să plătești nimic în primele 4 luni, valoarea acestor rate fiind suportată de Mercedes-Benz.

Campania este valabilă pentru perioada 21.05.2020 – 30.09.2020 inclusiv, pentru autovehiculele Mercedes-Benz Vans (Vito Furgon, Vito Tourer, Sprinter 3.5t, Sprinter 5t, Clasa X, Clasa V), în limita stocului disponibil. Avans min de 10%, durata de leasing de 5 sau 6 ani și încheierea și menținerea asigurării Casco pe toată durata finanțării (5 sau 6 ani). Oferta include primele 4 rate gratuite – 0 (zero) de plată în primele 4 luni pentru Capital și Dobândă (capitalul este oferit cadou prin diminuarea corespondentă a prețului auto, iar dobânda este suportată de Mercedes-Benz Vans) și respectiv primele 6 rate Casco gratuite – 0 (zero) de plată în primele 6 luni pentru Casco (polița se activează pe durata finanțării). Oferta este valabilă pentru finanțare tip Leasing Financiar prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA și cu asigurările auto încheiate prin Mercedes-Benz Insurance Broker.

Cere mai multe detalii

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

Oferta financiară
 

  Primele 4 rate

gratuit

Avans 10%

Perioadă de finanţare 60/72

luni

Asigurare CASCO Primele 6 rate

gratuit

Dobândă 4,9%

Comision lunar administrare 0 €

Descoperă modelele
 

Mercedes-Benz Vito Furgon

Ești mereu gata de acţiune? Atunci vei face o pereche excelentă cu Vito Furgon, care te duce mai departe – pe șosea și spre succesul afacerii tale. Fiabil și exemplar la capitolele siguranţă și flexibilitate, Vito Furgon este pregătit oricând de lucru.

Mercedes-Benz Vito Tourer

Economic, flexibil și foarte sigur, acest model este un specialist autentic în transportul confortabil de persoane. Un lucru e sigur: când alegi Vito Tourer, alegi un partener de nădejde în orice situaţie.

Mercedes-Benz Sprinter 3.5T

Inovator, eficient, fiabil. Mercedes-Benz Sprinter 3.5T este soluţia perfectă pentru transportul mărfurilor. Conceptul său inteligent de operare și conceptul modular de stocare îl transformă în partenerul perfect pentru afacerea ta.

Mercedes-Benz Sprinter 5T

Dacă printre nevoile afacerii tale se numără o soluţie eficientă, sigură și extrem de flexibilă pentru transportul mărfurilor, atunci varianta de 5T a modelului Sprinter este răspunsul. Descoperă un autovehicul complet orientat spre nevoile afacerii tale.

Mercedes-Benz Clasa X

Un pick-up care ţine pasul cu spiritul tău aventurier, care se simte bine atât pe șosea, cât și pe traseele denivelate din inima naturii. Flexibilitatea și design-ul său impunător îl transformă într-un partener ideal pentru orice aventură.

Mercedes-Benz Clasa V

Perfect atât pentru transportul angajaţilor sau clienţilor tăi, cât și pentru familie, Mercedes-Benz Clasa V va asigura tot confortul și siguranţa de care pasagerii tăi au nevoie. Design-ul său impunător, cu linii puternice îl transformă într-o adevărată atracţie vizuală.

25% discount la pachetul ServiceCare
 

Atunci când cumperi unul dintre autovehiculele incluse în ofertă ai opţiunea de a achiziţiona și pachetul ServiceCare cu 25% discount. Acest pachet cuprinde 6 revizii periodice consecutive, executate la intervalul indicat de calculatorul Assyst al noului tău autovehicul.

Întrebări frecvente
 

Ai întrebări despre autoturism sau oferta prezentată? Caută răspunsul aici sau contactează una din sucursalele noastre, completând formularul de mai sus.

 
Oferta financiară include primele 4 rate oferite gratuit (capital și dobândă) și respectiv primele 6 rate Casco gratuite (poliţa se activează pe durata finanţării) la achiziția unui autovehicul din gama Mercedes-Benz Vans. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, cu un avans de minimum 10%, pe o durată de finanţare de 5 sau 6 ani și încheierea și menţinerea asigurării Casco pe toată durata finanţării.
Modelele incluse în ofertă sunt Vito Furgon, Vito Tourer, Sprinter 3.5T, Sprinter 5T, Clasa X, Clasa V, în limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii, completează formularul de mai sus, iar un partener autorizat Mercedes-Benz te va contacta.
Oferta prezentată se aplică doar pentru modelele/configuraţiile aflate deja pe stoc.
Pentru siguranţa dvs. în această perioadă, oferta poate fi accesată fără a fi necesară deplasarea. Consultanţii noștrii vă vor asista telefonic și online, iar oferta o vei primi în format digital.

Sucursale

Autoklass București Sud Splaiul Unirii 166 A, 040042 București

Autoklass București Pipera București Nord nr.18, Voluntari

Autoklass București Chitila Strada Rudeni, nr. 103, Oraș Chitila, Judetul Ilfov

  Autoklass Constanța Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanța

  Autoklass Ploiești Str. Ștrandului, nr. 61 A, Ploiești

  Autoklass Sibiu Șoseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

  Autoklass Timișoara Str. Miresei nr. 5, Timișoara