Cars can be good. 10.000 km gratis cu Free Charge Card.

Autoklass Bucuresti Pipera Şos. Bucureşti Nord nr. 18, Voluntari
Telefon: +40734 30273

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

Campania se adresează modelelor selecționate smart și nu se cumulează cu alte oferte și promoții.
Cardul "Free Charge Credit" acoperă un consum de aproximativ 2.000 kw, aferenți unui rulaj de aproximativ 10.000 km.
Imaginile prezintă echipări speciale. Cablurile de încărcare colorate din imagini nu sunt disponibile pentru modelele smart EQ fortwo și forfour. Toate modelele se livrează cu cabluri de încărcare negre.
smart EQ fortwo cabrio - consum de curent (în regim mixt): 16.1 – 17.3 kWh/100 km (WLTP), emisii CO2 (în regim mixt): 0 g/km. [1] MISC/wltp/efficiency/small-label-A+

100% electric.

[1] Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza VO 2017/1151 / UE. Consumul de curent și autonomia depind de configurația vehiculului [în special de selectarea limitei de viteză maximă]. Mai multe informații despre consumul oficial de combustibil și despre emisiile de CO2 specifice oficiale ale autoturismelor noi pot fi găsite în „Ghidul cu privire la consumul de combustibil și emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi“, disponibil gratuit în toate punctele de vânzare și la Deutschen Automobil Treuhand GmbH pe pagina www.dat.de.

[2] Măsurată pe baza Noului ciclu european de conducere (NEDC, ECE R101). În funcție de stilul individual de condus, condițiile de carosabil și trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare/încălzire etc., autonomia poate să scadă.