Călătorește în siguranță !

La Autoklass te ajutăm să îți echipezi automobilul Mercedes-Benz cu anvelope de iarnă potrivite modelului pe care îl conduci !

Ofertă specială Set 4 anvelope Suplimentar, primiți 30% discount pentru montarea acestora
într-unul din service-urile Autoklass.

Alege setul de anvelope potrivit pentru automobilul tău, la un preț special !

Selectează automobilul tău din lista de mai jos pentru a vedea prețurile. Prețurile nu conțin TVA.

Oferta este valabilă în toate sucursalele Autoklass, în perioada 1 Octombrie 2019 - 28 Februarie 2020.

CARD AVANTAJ

6 rate fără dobândă

Puteți achiziționa orice produs folosind cardul dumneavoastră de credit
CARD AVANTAJ și beneficiați de până la 6 rate fără dobândă.

Metode de plată la îndemână

Recomandări de la experții noștri !

Anvelopele constituie singurul punct de contact al vehicului cu solul. Echipează-ți întotdeauna vehiculul în funcție de sezon. Autoklass recomandă folosirea anvelopelor cu marcaj 3PMSF și / sau M+S în perioada rece.

Verificarea gradului de uzură al anvelopelor

Pneurile de iarnă trebuie înlocuite atunci când ajung la o adâncime a suprafeței de rulare de 4 mm deoarece nu mai asigură o aderență adecvată. Aderența pneului scade rapid pe drumurile umede atunci ând adâncimea suprafeței de rulare scade sub 3 mm. Autoklass recomandă insitent să luați în considerare schimbarea anvelopelor înainte ca această limită să fie atinsă. Ele ar putea să nu mai furnizeze siguranța necesară, iar fiecare călătorie să fie mult mai periculoasă.

Cum alegem anvelopele potrivite ?

Eticheta europeana pentru anvelope

În Europa, fiecare producător sau importator are responsabilitatea de clasificare a anvelopelor proprii, în conformitate cu un sistem stric de testare. Această auto-ceritifcare își propune să ofere o clasificare coerentă de încredere astfel încât, în calitate de consumatori, să putem fi în măsură să comparăm cu încredere diferite anvelope și mărci. Fiecare stat european membru se angajează să asigure că sistemul de testare este respectat.

Rezistența la rulare


Atunci când avelopele rulează pe carosabil, există un grad de rezistență care are un impact asupra cantității de cobustibil consumat. Cu alte cuvinte, rezistența de rulare este energia pe care anvelopele o pierd pe orice distanță parcursă. În cazul în care anvelopele au o rezistență SCĂZUTĂ la rulare, vor oferi o eficiență MAI BUNĂ a consumului de combustibil.

Aderenta pe suprafată umedă


Acest test este realizat cu un vehicul în conformitate cu condițiile standard definite de lege: temperatură, starea suprafeței carosabile, stratul de apă și viteza.

Conform legislației europene, condițiile de testare sunt:

  • Anvelope de iarnă testate între 2° si 20° C
  • Anvelope de vară testate între 5° si 35° C
  • Statul de apă între 0.5 și 1.5 mm
  • Frânare desfașurată cu 4 anvelope cu ABS între 80 și 20 km/h

Nivelul de zgomot


Pentru nivelul de zgomot la exterior, performanța anvelopelor este măsurată în decibeli (dB). Cum se testează: un microfon este pozitionat la marginea pistei pentru a măsura nivelul zgomotului în timp ce rulează cu o viteză de 80 km/h.

Identificarea anvelopelor ideale cu marcaj de omologare „MO“ sau „MOE“

Anvelopele de origine sunt concepute special și testate pentru autovehiculele Mercedes-Benz și sunt adaptate în funcție de modelel, prin respectarea strictă a directivelor Daimler AG. Aceastea oferă confort, calitate și siguranță. plus un nivel scăzut al zgomotului. Totodată. în caz de pană. anvelopele de tip run-flat garantează deplasarea în siguranță până la 80 km, cu o viteză maximă de 80 km /h.

Asigură-te că autovehiculul tău e pregătit pentru orice provocare

Apelează la una din sucursalele noastre.
Vă vom contacta pentru a stabili toate detaliile.


Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel: