Mercedes-Benz Clasa X First of a new kind.

Contactați-ne

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

Ofertă X Edition

Progressive Edition - 32.200 €

Power Edition - 37.150 €

Până la sfârșitul lunii Octombrie 2019 puteți beneficia de prețuri speciale pentru Clasa X Edition. Am pregătit pentru dumneavoastră două pachete de dotări speciale, astfel încât să fiți în avantaj! Ambele pachete includ vopsea metalizată, diferențial blocabil, sistem de navigație, cameră pentru mers înapoi, scaune încălzite, cutie de viteze automată cu 7 trepte (pentru mers înainte) și pachetul “Style” (bare plafon, sistem de iluminat LED Performance, lămpi spate cu tehnologie LED și geamuri spate fumurii).

Pachetul Power Edition include și alte dotări suplimentare, pe care vă invităm să le descoperiți la centrele autorizate!

Prețurile nu conțin TVA.

Servicii financiare și oferte de service.

Contracte de service

Contracte de service Bucurați-vă de viață. Noi suntem aici pentru autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz.

 • Sigur: autovehiculul dumneavoastră Mercedes se află pe mâini bune la noi – și este întotdeauna întreținut perfect.
 • Simplu de planificat: beneficiați de un mai bun control al costurilor prin rate lunare fixe și transparența costurilor.
 • Relaxat: puteți să vă bazați întotdeauna pe autovehiculul dumneavoastră – și porniți la drum cu un sentiment plăcut.

Indiferent că este vorba despre prelungirea garanției sau despre un contract de service complet: contractele de service Mercedes-Benz oferă varianta potrivită pentru orice nevoi și orice buget. Astfel eliminați cheltuielile suplimentare legate de service, deoarece reparațiile neașteptate, reviziile sau consumabilele sunt deja acoperite, în funcție de contractul de service. În cazul unui contract de service beneficiați întotdeauna de calitate Mercedes-Benz – datorită serviciilor specialiștilor noștri calificați și pieselor originale Mercedes-Benz.

Finanțare și leasing

Servicii financiare oferite de Mercedes-Benz Financial Services Aveți libertatea de a alege.

Leasing financiar

Doriți să conduceți cel mai recent model Mercedes-Benz și să beneficiați de o finanțare transparentă fără costuri ascunse? Mercedes-Benz Financial Services România vă susține eficient în acest demers și veți obține flexibilitatea financiară de care aveți nevoie.

Pas cu pas spre mașina mult visată.

Finanțare transparentă. Aveți libertatea de a alege durata optimă, precum și valoarea avansului, adaptate necesităților dumneavoastră.

Fără costuri ascunse.

Costurile stabilite în contract sunt și cele pe care le veți avea de plătit. Finanțarea Mercedes-Benz Financial Services România nu are costuri ascunse.

Întregirea pachetului cu o protecție completă a mașinii.

În cazul unui accident sau a unei daune suferite de către autovehicul, Mercedes-Benz Financial Services România vă propune cea mai bună protecție a mașinii dumneavoastră, special concepută pentru marca Mercedes-Benz.

Avantaje

 • Avans flexibil
 • Fără limită de kilometri parcurși
 • Costuri transparente
 • La finalul contractului, veți fi posesorul mașinii.

Opțiunile dumneavoastră la expirarea contractului, în detaliu.

Păstrare: achitați pur și simplu rata finală convenită și autovehiculul intră în posesia dumneavoastră. Desigur, puteți foarte bine să finanțați în continuare rata finală.

Vânzare: puteți vinde singur autovehiculul, iar din suma obținută să acoperiți rata finală, după care să vă decideți de îndată pentru un nou model.

Returnare: puteți pur și simplu returna autovehiculul la valoarea reziduală garantată contractual și să treceți imediat la noul autovehicul dorit.

Spre calculatorul de rate

Leasing operațional

Aveți nevoie de un cost unic și fix pentru utilizarea unui autoturism Mercedes-Benz? Dacă alegeți serviciul de leasing operațional, veți plăti cu exactitate doar cât stabiliți ca rulaj și durată. Totodată, vă puteți previziona și eficientiza costurile unei flote de autovehicule.

Prin leasing, obțineți independența financiară dorită.

Libertate financiară.

Ratele avantajoase de leasing operațional asigură libertate financiară. Pentru că de fapt nu cumpărați autovehiculul, ci plătiți doar pentru folosirea sa. La finalul perioadei de leasing operațional, returnați pur și simplu autovehiculul către distribuitorul autorizat Mercedes-Benz.

Trăiți experiența unor modele și tehnici noi.

În caz de furt sau daună totală, unii asiguratori auto oferă doar suma de înlocuire a autovehiculului. Deoarece această sumă se află de regulă sub valoarea reziduală de leasing, se produce o diferență financiară. Asigurarea de despăgubire insuficientă RTI[1] acoperă această diferență, astfel încât nu veți fi supus la nicio plată suplimentară și este prezentă în toate modelele noastre de leasing.

 

Siguranță fără costuri suplimentare.

În caz de furt sau daună totală, unii asiguratori auto oferă doar suma de înlocuire a autovehiculului. Deoarece această sumă se află de regulă sub valoarea reziduală de leasing, se produce o diferență financiară. Asigurarea de despăgubire insuficientă RTI[1] acoperă această diferență, astfel încât nu veți fi supus la nicio plată suplimentară și este prezentă în toate modelele noastre de leasing.

Facturarea corectă a kilometrilor.

Kilometrii parcurși în plus sau în minus se vor factura corect – cu o valoare convenită în Euro/km.

 

Avantaje

Îndepliniți-vă visul.

Profitați de ratele lunare avantajoase, prin achiziționarea autovehiculului în leasing operațional, fără a-l achita cash. Astfel, veți plăti doar pentru folosirea sa, cu returnarea autovehiculului la final, înapoi la distribuitorul autorizat Mercedes-Benz.

Avantajele dumneavoastră.

 • Stabilirea duratei de derulare a contractului, kilometri parcurși estimați (km) și valoarea ratei de leasing la începutul contractului
 • Returnare comodă a autovehiculului la expirarea contractului
 • În cazul utilizării în regim business, puteți deduce ratele de leasing de la impozit
 • Inclusiv asigurare gratuită de despăgubire insuficientă RTI
 • Impozitare: ratele de leasing operațional se deduc imediat ca și cheltuieli ale firmei
 • Componente de service la alegere liberă
 • Autovehicul întreținut ca la carte
 • Costuri lunare fixe
 • Mobilitate deplină, chiar și în caz de daune.

Returnare în regim leasing

Rapid și fără griji.

Procesul de returnare al autovehiculului are loc la distribuitorul autorizat Mercedes-Benz de unde v-a fost livrat. Va fi întocmită o inspecție auto și o verificare a rulajului. Pentru o derulare rapidă a operațiunii, vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii la adresa suport@daimler.com și numărul de telefon +40 21 3060 700.

Credit auto

Vreți să deveniți proprietarul unui autovehicul Mercedes-Benz fără să plătiți prețul său dintr-o dată? Atunci plătiți suma în rate lunare predictibile. Până când, în final, va fi cu adevărat al dumneavoastră.

Închiriere auto

Rate lunare fixe pentru durate mai mici de un an, adaptate necesităților dumneavoastră de sezonalitate și în conformitate cu previziunile de rulaj și durată, la cele mai eficiente costuri.

Asigurări

Bucură-te de cea mai bună protecție a mașinii, dedicată exclusiv clienților Mercedes-Benz. Prin asigurarea Mercedes-Benz, beneficiezi de acoperirea riscurilor speciale, tratament preferențial în caz de reparație, decontare rapidă către unitățile de service și multe alte avantaje. Aceste servicii personalizate de asigurări sunt disponibile atât în cazul achizițiilor finanțate, cât și a celor în numerar.

Asigurare

Descoperiți variantele de asigurare Siguranța înainte de toate.

Asigurările noastre vă oferă beneficii multiple în condiții atractive.

Cea mai bună protecție a mașinii.

Pe lângă o asigurare complexă a mașinii dumneavoastră, vă este garantată în caz de daune și reparația sa într-un service autorizat Mercedes-Benz, conform procedurilor stabilite de producător.

Formular de petiții

Asigurare auto

Asigurarea auto Mercedes-Benz. Pentru o călătorie sigură la volanul mașinii dumneavoastră Mercedes-Benz.

Asigurarea auto Mercedes-Benz vă garantează o protecție completă.

 • Constatare rapidă.
 • Reparații de calitate.
 • Informații în timp real.
 • Asistență rutieră extinsă.
 • Acoperirea riscurilor speciale.
 • Ridicarea mașinii din service.
 • Tratament preferențial, în caz de reparație.
 • Decontare rapidă către unitățile de service.
 • Call Center dedicat clienților Mercedes-Benz.
 • Mobilitate deplină, chiar și în caz de daune.

Asigurarea Mercedes-Benz - exclusiv creată pentru dumneavoastră.

 • La achiziționarea noului dumneavoastră autovehicul, veți obține asigurarea auto Mercedes-Benz, în condiții extrem de avantajoase.
 • Autovehiculul dumneavoastră va fi reparat întotdeauna conform prescripțiilor producătorului, utilizând numai piese de schimb originale. Totul având loc într-un service autorizat Mercedes-Benz.
 • În caz de daună, asigurarea auto Mercedes-Benz, în funcție de pachetul de asistență rutieră ales, va oferta un autovehicul la schimb sau, la finalizarea reparațiilor va organiza transportul dumneavoastră sau al unui împuternicit către unitatea de service din afara granițelor țării pentru a vă recupera autovehiculul.
 • Pentru situații de urgență, există linie dedicată asiguraților Mercedes-Benz.
 • Pentru cel mult 3 ani de la investiția făcută în noul dumneavoastră autovehicul, cu asigurările sau clauzele anexe, ce vă asigură diferența dintre valoarea de autovehicul nou și deprecierea conform contractului de asigurare CASCO, în cazul unei daune totale sau al unui furt total, beneficiati de suma integrală investită și vă puteți achiziționa noul model Mercedes-Benz.

Asigurarea auto de răspundere civilă

Pentru un sentiment general de confort:

Asigurarea auto de răspundere civilă acoperă prejudicii cauzate terților de până la 6.070.000 Euro pentru vătămări corporale și deces și 1.220.00 Euro pentru daune materiale.

Asigurarea CASCO

Se întâmplă adesea lucruri neașteptate.

Prin asigurarea CASCO Mercedes-Benz, beneficiezi de acoperirea riscurilor speciale, tratament preferențial în caz de reparație, decontare rapidă către unitățile de service și multe alte avantaje.

Garantarea prețului de cumpărare

După un accident, bugetul dumneavoastră este neafectat.

Asigurați-vă mașina pentru a preveni riscurile financiare imprevizibile. Pentru a putea circula în continuare cu autovehiculul dumneavoastră dorit, chiar și în urma unei daune totale, furt sau distrugere, fără vreo pierdere financiară, indiferent că ați obținut autovehiculul prin finanțare sau plată în numerar, există garanția prețului de cumpărare, care acoperă diferența dintre prețul de cumpărare și valoarea de nou în primii 3 ani de la achiziție.

Avantaje

 • Fără costuri financiare suplimentare în caz de daună totală sau furt total
 • Servicii financiare care depășesc valoarea autovehiculului în funcție de vechime, până la prețul de achiziție inițial
 • Pentru autovehicule noi sau rulate cu o vechime de max. 3 ani la intrarea in asigurare
 • Perioadă contractuală de până la 36 de luni
 • Garantarea prețului de achiziție intervine și în cazul în care asiguratorul CASCO poate recupera prejudiciul în baza poliței de răspundere civilă a vinovatului.
Închiriere autovehicul

Rezervare închiriere Mercedes Benz Atât de simplu să o închiriezi - atât de dificil să te desparți de ea.

De la un aer sportiv la unul clasic-elegant – Partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz vă oferă autovehiculul potrivit pentru orice ocazie. Pentru excursii spontane, apariții impunătoare sau pentru călătorii îndelung pregătite – vă închiriați pur și simplu Mercedesul dorit, urcați și savurați călătoria.

Sucursale

Autoklass București Sud Splaiul Unirii 166 A, 040042 București

Autoklass București Pipera București Nord nr.18, Voluntari

Autoklass București Chitila Strada Rudeni, nr. 103, Oraș Chitila, Judetul Ilfov

  Autoklass Constanța Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanța

  Autoklass Ploiești Str. Ștrandului, nr. 61 A, Ploiești

  Autoklass Sibiu Șoseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

  Autoklass Timișoara Str. Miresei nr. 5, Timișoara