Ask Mercedes Asistentul virtual inteligent.

Contactați-ne

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

Aplicația Ask Mercedes Ask Mercedes are răspunsul.

Testează acum: descărcă gratuit Ask Mercedes.

Descărcare din Apple App Store Descărcare din Google Play Store

Aplicația este disponibilă doar în limba engleză.

Ask Mercedes este asistentul virtual inteligent care te va ajuta să descoperi autovehiculul tău Mercedes-Benz într-un mod complet nou. Datorită realității augmentate te vei familiariza cu ușurință cu funcțiile numeroaselor elemente de comandă. Ai o întrebare? Nu trebuie decât să o introduci sub formă de text sau comandă vocală în chat și vei primi răspunsul potrivit. Chiar și subiectele complicate sunt explicate simplu și inteligibil, prin intermediul imaginilor sau videoclipurilor de tip How-to.

Pentru a putea utiliza funcția de realitate augmentată ai nevoie de aplicația Ask Mercedes.

 

Asistent virtual

Asistentul tău virtual inteligent.

Pot să sincronizez automobilul cu telefonul mobil? Cum pot conduce mai sportiv? Ask Mercedes te ajută.

Căutările prelungite și răsfoirea manualului de utilizare țin de trecut. Ask Mercedes îți explică cele mai importante funcții ale autovehiculului tău Mercedes-Benz într-un mod inovator și simplu de înțeles. Dorești să știi cum funcționează asistentul activ la parcare? Sau dorești să conectezi telefonul mobil cu autovehiculul? Ask Mercedes îți arată cum să procedezi.

Te gândești la achiziționarea unui autovehicul electric? Te interesează ce modele EQ vor fi introduse pe piață în viitor? Ask Mercedes are răspunsul la întrebările tale legate de electromobilitate la Mercedes-Benz.

 

Chat

Discuți prin chat cu Ask Mercedes.

Cunoaște-ți mai bine autovehiculul.

În chat primești în câteva secunde răspunsul potrivit la numeroase întrebări legate de autovehicul. Poți introduce întrebările prin comandă vocală sau text. Răspunsurile sunt oferite în format multimedia: sub formă de text, imagine, videoclip de îndrumare sau link spre manualul de utilizare online.

Aplicația Ask Mercedes este disponibilă doar în limba engleză.

 

Realitate augmentată

Descoperă autovehiculul tău Mercedes-Benz cu realitatea augmentată.

Cu aplicația Ask Mercedes poți utiliza funcția de realitate augmentată. Activează aplicația și deplasează camera smartphone-ului tău pe deasupra cockpit-ului și consolei centrale ale autovehiculului tău Mercedes-Benz. Aplicația identifică toate elementele de comandă și semnalele de avertizare și explică funcția acestora. Demonstrativ și ușor de înțeles. Disponibilă momentan pentru noile modele din clasele A, C, E și S. În curând vor beneficia și alte modele de această funcție.

Te rugăm să ai în vedere faptul că aplicația nu trebuie utilizată în timpul deplasării.