Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Autovehicule
 • Service autovehicule
 • Piese si Accesorii
 • Servicii
 • Despre noi
 • Cumpara on-line
 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

Oferta financiara

Nu aștepta schimbarea, fii parte din ea. Bucură-te de toate avantajele sistemului de propulsie Plug-in Hybrid: mai multă putere și deplasare fără emisii în oraș.

Campania este valabilă începând cu data de 08.02.2022 pănă la data de 31.12.2023 inclusiv, pentru autovehicule noi Mercedes-EQ, în limita stocului disponibil, sub condiția lansării Programului Național de Finanțare de către Administraţia Fondului pentru Mediu. Oferta include primele 12 rate gratuite ale poliței de asigurare CASCO.

Condiții pentru a beneficia de Ofertă: plata unui avans de minimum 15%, perioada de finanțare de minimum 3 ani, încheierea unei asigurari CASCO pe toata durata finanțării pentru care se optează (3-5 ani).

Oferta este valabilă pentru finanțare în sistem de Leasing Financiar, furnizat de Mercedes-Benz Leasing IFN SA, iar Asigurările sunt oferite prin Mercedes-Benz Insurance Broker SRL.

pana la 32.000 lei
Ecotichet
12 luni GRATUIT
Asigurare CASCO
15%
Avans
Alege o sucursala

Despre tehnologia Plug-in Hybrid

Tehnologia inovatoare Plug-in Hybrid Mercedes-Benz aduce împreună dinamismul si eficienţa motoarelor electrice cu autonomia și confortul motoarelor convenţionale.
 

Mai multă putere, mai puțin consum

Te poţi deplasa complet electric în traficul din oraș, în timp ce la drum lung te bucuri de puterea suplimentară pe care motorul electric o oferă dar și de un consum redus, datorat funcţionării în parametri optimi a motorului cu combustie internă.
 

Încărcare

Datorită sistemului plug-in, poţi reîncărca bateria acasă sau la una din staţiile de încărcare publice din ce în ce mai numeroase, iar datorită sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se încarcă și în timpul rulării autoturismului.
 

 

 

 

 

Clasa A

Un autoturism exact ca tine, acum mai eficient și dinamic ca oricând, grație propulsiei hibride ce îi conferă o autonomie pur electrică de până la 70 de km și un consum redus pe distanțe lungi. Echipat cu indicator acustic de prezență, funcții noi ale sistemului MBUX pentru modele electrice și funcție ECO Assist care îți oferă recomandări astfel încât să ai parte de călătorii cât mai eficiente, Clasa A Plug-in Hybrid este gata să te surprindă.
 

Consum de combustibil combinat: min. 1.1 – max. 1.4 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 24 – max. 31 g/km[1]. Consum de curent combinat în kWh/100 km (în regim mixt): 17.4 - 19.2[2].

 

Clasa E

Varianta Plug-in Hybrid a unui Mercedes-Benz Clasa E te va surprinde prin eficiența și dinamismul său din traficul urban, cu o autonomie electrică de până la 50 km. Sistemul de propulsie hibrid combină puterea superioară cu un consum redus și deplasare 100% electrică în oraș, iar funcția inteligentă de recuperare a energiei la frânare sau la eliberarea accelerației îți va oferi un plus de eficiență în trafic. Transmisia automată 9G-TRONIC otimizată pentru modelele Plug-in Hybrid îți oferă 4 programe de bază și 2 setări special concepute pentru modelele hibrid: funcția Boost și funcția 100% electrică.
 

Consum de combustibil combinat: min. 1.2 – max. 1.9 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 31 – max. 44 g/km[1]. Consum de curent combinat în kWh/100 km (în regim mixt): 17.1 - 18.8[2].

 

GLA

Modelul GLA Plug-in Hybrid îți oferă, pe lângă modurile clasice de rulare, alte două moduri specifice motoarelor electrice - Electric și Battery Level. Cu modul de rulare Electric poți experimenta apogeul performanței electrice, la o viteză maximă de 140 km/h. În plus, confortul și siguranța ta la volan se află întotdeauna pe primul loc, grație echipărilor precum indicatorul de prezență acustică sau controlul temperaturii din habitaclu, înainte de îmbarcare.
 

Consum de combustibil combinat: min. 1.3 – max. 1.7 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 30 – max. 38 g/km[1]. Consum de curent combinat în kWh/100 km (în regim mixt): 17.0 - 19.0[2].

 

GLC

Mercedes-Benz GLC Plug-in Hybrid îți oferă 5 moduri de rulare - Confort, ECO, Sport, Electric și Battery Level – astfel încât să ai parte de toată libertatea de care ai nevoie și să profiți la maximum de beneficiile unui model hibrid. În plus, funcția de atenționare acustică, cea de recuperare inteligentă a energiei la frânare și sistemul ECO Assist vor optimiza la maximum fiecare călătorie și îți for oferi o experiență remarcabilă la volan.
 

Consum de combustibil combinat: min. 1.7 – max. 2.8 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 45 – max. 63 g/km[1]. Consum de curent combinat în kWh/100 km (în regim mixt): 18.1 - 20.6[2].

 

GLE

Mercedes-Benz GLE Plug-in Hybrid setează noi standarde în ceea ce privește autonomia pentru deplasarea în regim electric, combinând dinamica unui motor performant de 100kW și capacitatea unei baterii mai mari. În plus, încărcarea rapidă prin intermediul prizei COMBO integrate, spațiul generos și confortul de neegalat îl transformă în partenerul ideal de drum.
 

Consum de combustibil combinat: min. 0.7 – max. 1.3 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 18 – max. 29 g/km[1]. Consum de curent combinat în kWh/100 km (în regim mixt): 26.0 - 31.4[2].

 

 

Ofertă valabilă prin “Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024”, valabilă de la data lansării programului. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetului, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.

Condiții de accesare a programului Rabla Plus:

1. Introducerea obligativității casării unui autovehicul uzat pentru achiziționarea unui autovehicul nou.

2. Pentru fiecare autovehicul nou achiziționat, va exista posibilitatea casării a maximum 2 autovehicule uzate, cuantumul finanțării urmând a fi:

 • pentru achiziționarea unui autovehicul nou, în schimbul casării unui autovehicul uzat (condiție obligatorie): 26.000 lei pentru autovehicule Plug in hybrid;
 • pentru achiziționarea unui autovehicul nou, în schimbul casării a două autovehicule uzate (1 obligatoriu + 1 opțional): 29.000 lei pentru autovehicule Plug in hybrid;
 • pentru fiecare autovehicul uzat mai vechi de 15 ani și încadrat cu normă de poluare cel mult Euro 3, se va adăuga un bonus de 1.500 lei/autovehicul.
   

Astfel, maximul de accesat prin Programul Rabla Plus este de 32.000 lei pentru autovehicule Plug in hybrid.

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro