Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

 • Autovehicule
 • Service autovehicule
 • Piese si Accesorii
 • Servicii
 • Despre noi
 • Cumpara on-line
 • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
 • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
 • +40 317 133 333

Beneficiile programului

Bucură-te de un întreg pachet de beneficii adaptat nevoilor tale.

 • EASY access - Chirie lunară mai mică, 0% avans, durată și rulaj flexibile
 • 0 risc de revânzare - Mercedes-Benz Romania preia acest risc
 • Contabilitate simplificată - Amortizarea intră în responsabilitatea companiei de leasing
 • Grad de îndatorare client îmbunătățit - Autoturismul neînregistrat în bilanțul contabil al companiei
 • Cheltuieli deductibile până la 100% - În funcție de tipul utilizării (conform Codului Fiscal)
 • Planificare - Predictibilitate și planificare facilă a costurilor
 • Reînnoire - Mai rapidă a parcului auto
 • Servicii extinse incluse în chirie - Obligatorii: cheltuieli înmatriculare, CASCO, impozit, rovignetă; Opționale:  mentenanță, RCA, anvelope, taxă management finanțată, etc.

 

 

EASY access
Chirie lunară mai mică, 0% avans, durată și rulaj flexibile
0 risc de revânzare
Mercedes-Benz Romania preia acest risc
Servicii extinse incluse
Obligatorii & Opționale
Alege o sucursala

Modele disponibile

Solicită o ofertă pentru unul din modelele de mai jos.

CLA Coupé 

Acest model este descrierea perfectă pentru tot ceea ce te face sã te simți deosebit. Designul te face sa stralucesti. Performanta iti accelereaza viata. Interfața iti vorbește pe limba ta. Grație sistemului MBUX, sunt suficiente cuvintele „Hey, Mercedes" pentru ca autovehiculul tau Mercedes-Benz nu doar sã asculte, ci sa fie atent la fiecare cuvânt. Noul model CLA Coupé se uita cu atenție la mediul inconjurätor. Indiferent unde vrei sä ajungi, țelul sau este siguranta ta.

 

GLE SUV

Arata ca un succes. Dar exprimã ceva mult mai important. Mai inteligent si mai vigilent ca niciodata, GLE traseazã o noua imagine a SUV-urilor. Suprafete senzoriale, forme prominente si linii clare caracterizeazà designul elegant al modelului GLE. Cu greu se poate exprima forta in structuri mai elegante si mai dinamice. Fiecare functie, fiecare detaliu are un singur scop: de a iti oferi cât mai mult spatiu liber si confort. Descopera noile posibilitäti ale zonei tale personale de confort. Prin intermediul sistemelor de siguranta si asistenta, modelul GLE te poate ajuta si proteja considerabil.

 

GLE Coupé

Noul model GLE Coupé este creat pentru a se dezlantui si a cuceri furtunos orice colt al lumii. Cu designul säu sportiv extraordinar. Un cockpit revolutionar. Si un tren de rulare complet activ care defineste noi standarde in clasa sa. O aparitie care nu poate fi trecuta cu vederea. in exterior frumusete, in interior, o stare de bine. Aici, in habitaclu, totul urmäreste un singur scop: sa iti faca trecerea timpului cât mai placuta si mai comodã. Descopera elementele esentiale de confort ale noului model GLE Coupé. Cu sistemele de asistenta si sigurantà de ultima generatie, noul model
GLE Coupé te asistà in aproape orice situatie din trafic, asigurandu-se ca vei ajunge cu bine la destinatie.

 

GLC SUV

Atractiv. Pe orice traseu. Liniile clare si proportiile dinamice caracterizeaza designul noului model GLC. Prezenta sportivã a SUV-ului este la fel de impresionantà in ora ca si pe sosea Datorita celei mai recente generati MBUX, experienta de condus este mai conectatà digital ca niciodata. MBUX recunoaste posturile de radio preferate, playlist-urile sau rutele de navigatie prin intermediul profilurilor individuale de utilizator. Noul model GLC SUV are o varietate de functii care se adapteazã la tine, cum ar fi asistentul vocal MBUX. Sistemele moderne de asistenta si siguranta te ajuta sa ajungi la destinatie in siguranta si relaxat.

 

GLC Coupé

Modelul GLC Coupé imbina cele mai bune caracteristici de la SUV si Coupé. Designul o sã te impresioneze incã inainte de inceperea cálätoriei. Mai sportiv ca niciodata, modelul GLC Coupé atrage toate privirile. Cu spoilere mai late, ornamentele de evacuare marcanta si farurile LED High Performance cu design modern al luminilor, montate pentru prima data ca echipare standard. Modelul GLC Coupé intelege limba ta. Recunoaste gesturile tale. Modelul GLC Coupé nu doar ca iti intelege cuvintele, dar reactioneaza imediat la atingerile si gesturile tale. De asta se ingrijeste sistemul modern MBUX (Mercedes-Benz User Experience) cu mutte elemente noi de operare si afisare. Sistemele de siguranta si asistentä conectate inteligent iti usureaza sarcinile in situatiile neprevazute din trafic.

 

GLA

La fel de aventuros ca tine. Modelul GLA este insotitorul perfect pentru o viatà plinà de diversitate. Proportiile dinamice fac modelul compact si totodatá functional. Ca model SUV compact se potriveste in aproape orice loc de parcare, dar are totusi spatiu pentru tot ce ai nevoie. Pentru micile aventuri ale vietii cotidiene. GLA are o mare varietate de caracteristici de sigurantà care fac posibilà aproape rice excursie.

 

GLB

Chibzuit la maxim. Modelul GLB este este cel mai versatil model compact de SUV pe care lam construit vreodata. Fiecare linie, fiecare detaliu se subordoneazã unui scop: sã iti ofere cât mai mult spatiu posibil. Confort rar intâlnit. Este usor sä te faci comod in modelul GLB. Anticipativ. in toate directiile. Modelul GLB stie ce urmeaza.

 

Clasa C

Descopera un nou tip de lux. Noul model Clasa C Limuzinà aduce confortul in viata ta. Designul: expresia sportivitäti. in noul model Clasa C Limuzinã, caracterul progresist intálneste luxul. Numeroase elemente inovatoare pentru confort iti fac deplasarea relaxatá si confortabilã. O nouà generatie a pachetului de asistenta la rulare stabileste noi standarde.

 

Clasa S - versiune lunga

Are grija de ceea ce conteazã. Noul model Clasa S se concentreaza asupra elementelor esentiale: tehnologii nice pentru confort si sigurantä pe care te poti baza. Indiferent cà esti conducator auto sau pasager pe locurile din spate. Conceptul unic de operare MBUX oferä, in combinatie cu materialele premium, o experienta de calatorie cu adevärat deosebitá. Estetica moderna si generozitate de lux. Intrã in zona ta de confort. Luxul modern si confortul de
primá clasã ajung la un nou nivel in noul model Clasa S. Este locul ideal de refugiu pentru toti cei pentru care deplasarea cu masina este mai mult decât o simplà cälâtorie. Caracteristicile inovatoare de confort asigura o experientä de primã clasa la rulare, din scaunul goferului pânã pe locurile din spate.

 

Ești interesat de o ofertă de leasing operational? Completează formularul și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.

Sucursale

Autoklass Bucuresti Sud

Autoklass Bucuresti Sud

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti

 •  
Autoklass Chitila

Autoklass Chitila

Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov

 •  
Autoklass Constanta

Autoklass Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta

 •  
Autoklass Pipera

Autoklass Pipera

Bucuresti Nord nr.18, Voluntari

 •  
Autoklass Ploiesti

Autoklass Ploiesti

Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti

 •  
Autoklass Sibiu

Autoklass Sibiu

Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

 •  
Autoklass Timisoara

Autoklass Timisoara

Str. Miresei nr. 5, Timisoara

 •  
Vezi oferta pe CEL.ro