Intrebari frecvente +40 317 133333

Toate showroom-urile Autoklass raman deschise. Pentru protecția dumneavoastră, în sucursalele noastre accesul este permis doar cu mască sau cu alte mijloace de protecție. Programul de funcționare al centrelor de vânzări și service Autoklass poate fi afectat în această perioadă de evoluția pandemiei. Avand in vedere prevederile H.G. nr. 1161/2021, cu actualizarile la zi, "Art.6, punctul 3. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor nealimentare este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2. ..." accesul tuturor clientilor in incinta sucursalelor Autoklass este permis doar in urma validarii prin scanare a certificatului verde sau prin prezentarea dovezii ce atesta trecerea prin boala.

Verificare de iarna smart120 lei, TVA inclus

Contactați-ne

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

În perioada 1 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022, în cadrul sucursalei Autoklass Pipera, verificarea de iarnă pentru toate autovehiculele smart are un preț special, de numai 120 lei TVA inclus.

Verificarea include: 

  • verificare nivel și concentrație lichid de răcire
  • verificare concentrație lichid de spălare parbriz
  • testare acumulator și verificare sistem de încărcare acumulator
  • verificare grad uzură anvelope
  • verificare și corectare presiune anvelope
  • verificare sistem de iluminare
  • verificare sistem de încălzire/climatizare
  • verificare grad de uzură lamele ștergătoare de parbriz.

Doar așa vei ști că poți pleca la drum în siguranță cu mașina ta, indiferent de destinația aleasă.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să contactezi un consilier de service.

Sucursale Centre participante