Intrebari frecvente +40 317 133333

Toate showroom-urile Autoklass raman deschise. Pentru protecția dumneavoastră, în sucursalele noastre accesul este permis doar cu mască sau cu alte mijloace de protecție. Programul de funcționare al centrelor de vânzări și service Autoklass poate fi afectat în această perioadă de evoluția pandemiei. Avand in vedere prevederile H.G. nr. 1161/2021, cu actualizarile la zi, "Art.6, punctul 3. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor nealimentare este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2. ..." accesul tuturor clientilor in incinta sucursalelor Autoklass este permis doar in urma validarii prin scanare a certificatului verde sau prin prezentarea dovezii ce atesta trecerea prin boala.

Reechipati viitorulCu Mercedes me Adapter

Contactați-ne

Oferta nu mai este de actualitate.

Conectivitate la cel mai înalt nivel.

Serviciile Mercedes me Adapter vă permit să interacționați cu autovehiculul într-un mod complet nou. Puteți înregistra automat cu smartphone-ul traseele parcurse sau opririle pentru realimentare, puteți localiza rapid și ușor autovehiculul parcat și monitoriza datele autovehiculului, cum ar fi kilometrajul și nivelul combustibilului. În orice moment și foarte ușor, folosind aplicația Mercedes me Adapter. Beneficiați de gestionarea personalizată a programului de întreținere și primiți oferte adecvate de service de la partenerul dumneavoastra Autoklass, Centru Autorizat Mercedes-Benz. În cazul unor defecțiuni sau accidente, ajutorul imediat și eficient este asigurat prin listele de verificare corespunzătoare, contactul direct cu serviciul asistență clienți și transmiterea datelor autovehiculului și a poziției curente (în funcție de setările smartphone-ului). În același timp, aveți acces la gama diversificată de oferte, servicii și informații Mercedes me.

Toate serviciile Mercedes me Adapter pe scurt.

Mercedes me Adapter

Autovehiculul meu

Fiți întotdeauna la curent cu cea mai recentă stare memorată a autovehiculului: nivelul de combustibil, kilometrajul, durata de parcare, alături de o fotografie a autovehiculului, informații privind asigurarea și numărul de înmatriculare - starea autovehiculului și gestionarea acestuia vă oferă în orice moment informațiile de care aveți nevoie.

Călătoriile mele

Utilizați lista de călătorii și funcțiile de export și editare, pentru o imagine generală a tuturor călătoriilor dvs. Puteți adăuga comentarii, sorta călătoriile și monitoriza distanțele parcurse și durata călătoriilor. Astfel completarea jurnalului de bord nu mai este o problemă.

Parcare și localizare

La finalul călătoriei, locația autovehiculului este salvată automat, pentru ca dvs. să-l puteți găsi cu ușurință oricând. Imaginile și comentariile suplimentare asigură o localizare și mai ușoară. În plus, aplicația vă permite să monitorizați durata parcării cu un cronometru care vă reamintește că timpul e pe cale să expire.

Modul cockpit

În ecranul cockpit puteți monitoriza toate datele curente și importate ale autovehiculului, în timpul călătoriei: autonomia, viteza medie, temperatura uleiului etc.

Accidente și defecțiuni (în Romania această funcție are o disponibilitate limitată)

În caz de accident sau defecțiune, serviciile Mercedes me Adapter vă permit să beneficiați de asistență promptă și fiabilă. Raportarea directă a daunelor poate fi suplimentată cu funcțiile transmitere imagine și dictare. Aveți posibilitatea să transmiteți datele autovehiculului și locația (în funcție de setările smartphone-ului), pentru a permite serviciului suport clienți să vă asigure asistență imediată.

Dealerul meu

Aplicația vă oferă posibilitatea să contactați cu ușurință partenerul dumneavoastra Autoklass, Centru Autorizat Mercedes-Benz telefonic sau prin e-mail. Funcția de chestionare privind programarea în service vă permite să solicitați direct informații despre programare de la partenerul de service.

Căutare dealer

Localizați ușor cel mai apropiat Centru Autoklass, pe baza datelor GPS, prin introducerea orașului preferat sau căutarea în apropiere. Toate informațiile importante și opțiunile de contact sunt afișate direct pe ecran.

Gestionarea întreținerii

Datele autovehiculului relevante pentru întreținere sunt transmise Centrului Autoklass cu care sunteti conectat. Acest lucru ne permite să vă trimitem oferte personalizate privind programările pentru întreținere, prin intermediul portalului Mercedes me.

Memento

Setați un memento care să vă avertizeze cu privire la programări importante, cum ar fi efectuarea la timp a reviziei periodice.

Realimentare

Aplicația Mercedes me Adapter documentează stațiile de alimentare, care pot fi exportate și editate. De asemenea, puteți adăuga informații suplimentare, cum ar fi prețul combustibilului sau o scurtă observație.

Pas cu pas, către un autovehicul conectat în rețea.
Cum funcționează serviciile Mercedes me Adapter?

Mercedes me Adapter

Dispozitivul Mercedes me Adapter este introdus în interfața pentru diagnoza autovehiculului (așa-numitul „conector OBD2”). Această interfață permite dispozitivului Mercedes me Adapter să citească datele autovehiculului și să le transmită smartphone-ului prin conexiunea Bluetooth®. Astfel, aveți posibilitatea să accesați datele prin intermediul aplicației Mercedes me Adapter și să utilizați toate funcțiile disponibile. Portalul Mercedes me vă permite să accesați o lume Mercedes-Benz personalizată în funcție de preferințele dvs.

Cum puteți configura accesul dvs. la autovehiculul Mercedes-Benz:

Mercedes me Adapter

Pasul 1
Verificarea cerințelor prealabile

Puteți comanda dispozitivul Mercedes me Adapter la Autoklass, Centru Autorizat Mercedes-Benz, care va activa serviciul și vă va acorda toată asistența în vederea configurării acestuia. Verificați mai întâi dacă autovehiculul dvs. este compatibil cu dispozitivul Mercedes me Adapter.

De asemenea, aveți nevoie de un smartphone pe care poate fi instalată aplicația Mercedes me Adapter. Instalați pe smartphone aplicația Mercedes me Adapter. Conectați-vă la contul de utilizator Mercedes me.

  Nu uitați să acceptați condițiile de utilizare ale aplicației Mercedes me Adapter. !
Acestea se găsesc în contul dvs. personal, pe portalul Mercedes me, în Menu (meniu) > Terms of Use (condiții de utilizare) > Terms of Use for Mercedes me Adapter services (condiții de utilizare pentru serviciile Mercedes me Adapter)

Dacă sunt îndeplinite aceste cerințe, puteți solicita partenerului dumneavoastra Autoklass, Centru Autorizat Mercedes-Benz, conectarea autovehiculului la contul de utilizator Mercedes me. !

Pasul 2
Conectarea adaptorului și sincronizarea prin Bluetooth®

Introduceți adaptorul în interfața pentru diagnoză („conectorul BOBD2”) a autovehiculului. Dacă este cazul, puteți fixa capacul pe adaptor cu banda Velcro din dotare. Ledul roșu al adaptorului începe să clipească. Din acest moment aveți la dispoziție 3 minute pentru a conecta smartphone-ul la adaptor prin Bluetooth®. Pentru aceasta, căutați dispozitivul cu denumirea „MB....” în meniul Bluetooth® al telefonului. După conectarea autovehiculului la adaptor, ledul rămâne aprins. Dacă nu reușiți să finalizați procesul în cele 3 minute alocate, repetați-l.

Pasul 3
Activarea adaptorului cu ajutorul aplicației

Porniți aplicația pe smartphone, conectați-vă la contul de utilizator Mercedes me dacă nu ați făcut deja acest lucru și selectați „Add new vehicle” (adăugare autovehicul nou). Asigurați-vă că aveți o conexiune la internet stabilă. Dacă ați creat deja un autovehicul în aplicație, activați „My Vehicle” (autovehiculul meu) și selectați „Add another vehicle” (adăugare alt autovehicul). După ce aplicația vă solicită să faceți acest lucru, porniți motorul autovehiculului pe durata următorilor pași ai instalării. Apoi vor fi identificate și verificate datele autovehiculului, iar partenerul de service menționat de dvs. pe portalul Mercedes me va fi adăugat și în aplicație. Respectați instrucțiunile din cadrul aplicației pentru a finaliza procesul de înscriere. După ce aplicația vă solicită să faceți acest lucru, opriți din nou motorul și confirmați finalizarea procesului de activare. Autovehiculul dvs. a fost creat cu succes și puteți utiliza toate funcțiile aplicației Mercedes me Adapter. În funcție de modelul de autovehicul, interfața pentru diagnoză („conectorul OBD2”) este amplasată în diferite poziții din zona pentru picioare.

Pentru mai multe detalii, contactati cel mai apropiat centru Autoklass.

Informatii utile