Intrebari frecvente +40 317 133333

Toate showroom-urile Autoklass raman deschise. Pentru protecția dumneavoastră, în sucursalele noastre accesul este permis doar cu mască sau cu alte mijloace de protecție. Programul de funcționare al centrelor de vânzări și service Autoklass poate fi afectat în această perioadă de evoluția pandemiei. Avand in vedere prevederile H.G. nr. 1161/2021, cu actualizarile la zi, "Art.6, punctul 3. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor nealimentare este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2. ..." accesul tuturor clientilor in incinta sucursalelor Autoklass este permis doar in urma validarii prin scanare a certificatului verde sau prin prezentarea dovezii ce atesta trecerea prin boala.

Oferta de sarbatori Autoklass Timisoara15% Avantaj Client la Manopera si 10% Avantaj Client la Piese

Contactați-ne

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

În perioada 15 decembrie 2021 - 31 ianuarie 2022, punctul de lucru AUTOKLASS TIMISOARA va oferi tuturor clientilor, pentru toate lucrarile de mecanica, o reducere de 10% la piese de schimb si 15% la manopera.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm sa ne contactați!


Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte campanii, preturi speciale sau reduceri convenite in baza contractelor de prestari servicii.

Sucursale Centre participante