Intrebari frecvente +40 317 133333

Toate showroom-urile Autoklass raman deschise. Pentru protecția dumneavoastră, în sucursalele noastre accesul este permis doar cu mască sau cu alte mijloace de protecție. Programul de funcționare al centrelor de vânzări și service Autoklass poate fi afectat în această perioadă de evoluția pandemiei. Avand in vedere prevederile H.G. nr. 1161/2021, cu actualizarile la zi, "Art.6, punctul 3. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor nealimentare este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2. ..." accesul tuturor clientilor in incinta sucursalelor Autoklass este permis doar in urma validarii prin scanare a certificatului verde sau prin prezentarea dovezii ce atesta trecerea prin boala.

Mercedes-Benz Express ServiceRevizie. Fără programare.

Contactați-ne

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

Diagnoză, întreținere și reparație la cel mai bun preț.
Înapoi pe şosea în cel mai scurt timp.


Ştim cât de preţios este timpul dumneavoastră. De aceea, vă oferim: ExpressService, un serviciu de revizii și operațiuni de service care nu necesită programare. În funcție de disponibilitatea dumneavoastră, vă puteți prezenta direct la service-urile noastre din orice locație Autoklass. Iar operațiunile durează mai puțin de două ore!

Nu a fost niciodată mai ușor sa faceți mentenanța autovehiculului dumneavoastră!

Am ales pentru dumneavoastră mai multe operaţiuni al căror timp de execuţie este de maxim două ore (avem în vedere operaţiuni legate de sistemul de frânare, eşapament, amortizoare, schimb de ulei, anvelope etc.). Vom fi operativi şi calitatea serviciilor oferite va respecta standardele Mercedes-Benz. Toate aceste lucruri sunt garanţii ale faptului că veţi circula în deplină siguranţă după ce autoturismul dumneavoastră a beneficiat de ExpressService.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.