Intrebari frecvente +40 317 133333

Toate showroom-urile Autoklass raman deschise. Pentru protectia dumneavoastra, in sucursalele noastre accesul este permis doar cu masca sau cu alte mijloace de protectie.

Inspira. Expira. Condu in siguranta.290 lei - Igienizare aer conditionat.

Contactați-ne

Oferta nu mai este de actualitate.

Pregătește-ți autoturismul de vară cu oferta specială la serviciul de igienizare a aerului condiționat.

Să conduci în siguranță înseamnă mai mult decât sistemele inovatoare și tehnologiile de ultimă oră care vin la pachet cu autoturismul tău Mercedes-Benz. Înseamnă, în primul rând, să respiri aer curat. În mijlocul traficului, la semafor, pe autostrada sau oriunde l-ai conduce.

Igienizarea regulată a sistemului de climatizare este extrem de importantă. Mai ales vara, cand temperaturile sunt ridicate și aerul conditionat este folosit mai des. Această procedură specială te ajută să ții departe alergiile, mirosurile neplăcute și poluarea din exterior, oferindu-ți un aer proaspăt și plăcut în habitaclu. 

Dacă vrei sa beneficiezi de o curățare în profunzime a sistemului tău de aer condiționat, cu efecte de durată și la un preț special, programează-te acum la una din sucursalele noastre. 

Acest serviciu include soluția specială de curățare si manopera și este valabil pentru toți proprietarii unui autovehicul Mercedes-Benz, indiferent de anul fabricației. 

______________________________

Serviciul de igienizare a aerului condiționat

290 Lei (TVA inclus/pachet)

Oferta valabilă în sucursalale Autoklass pana la 30 iunie 2021. Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne contactați.