Intrebari frecvente +40 317 133333

In siguranta pe sosea.Amortizoare de origine Mercedes-Benz pentru autoturisme.

Contactați-ne

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

In perioada 25 noiembrie 2019 - 29 februarie 2020, la achizitionarea unui amortizor pentru un autoturism Mercedes-Benz mai vechi de 4 ani, il primiti pe al doilea gratuit.

______

Concepute să reziste. Destinate siguranței pe șosea.

Fie că este vorba despre frânare, viraj sau direcție, amortizoarele contribuie în mod esențial nu doar la confortul de rulare, ci și la menținerea siguranței. Chiar și așa, mulți șoferi au tendința să nu înlocuiască amortizoarele la momentul potrivit.

Amortizoarele de origine Mercedes-Benz au un rol vital în a-ți permite să menți controlul sigur asupra autovehiculului tău. În plus, calitatea lor de top și performanța excelentă vorbesc de la sine în materie de eficientizare a costurilor deoarece nu trebuie înlocuite atât de des.

______

Calitate de top pentru o manevrare optimă.

Amortizoarele de origine Mercedes-Benz au fost concepute în mod optim și au fost adaptate pentru autovehiculul tău Mercedes-Benz, pentru a garanta interacțiunea perfectă cu alte componente ale sistemului de suspensie. Gama extinsă de repere îți oferă amortizorul potrivit pentru autovehiculul tău, astfel încât să te poți bucura de confortul dorit.

  • Manevrare sigură, confort optim la rulare
  • Distanță de frânare optimă, datorită aderenței ridicate
  • Gamă extinsă de repere pentru o adaptare perfectă la autovehicul și asigurarea confortului
  • Viraj sigur, stabilitate și precizie la bracare
  • Eficientizarea costurilor, datorită materialelor rezistente
  • Adaptare optimă la componentele de suspensie, pentru evitarea costurilor ulterioare
  • Siguranță excelentă datorită unei interacțiuni omogene între toate sistemele de asistență


Campania se adresează tuturor autoturismelor Mercedes-Benz mai vechi de 4 ani, indiferent de model. Perioada campaniei: 25 noiembrie 2019 – 29 februarie 2020.