Intrebari frecvente +40 317 133333

Toate showroom-urile Autoklass raman deschise. Pentru protectia dumneavoastra, in sucursalele noastre accesul este permis doar cu masca sau cu alte mijloace de protectie.

Autoconstatare GroupamaDisponibila in toate sucursalele Autoklass

Contactați-ne

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:

_____

Autoklass, alături de Groupama Asigurări, vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu un nou serviciu de constatare prin corespodenta a daunelor în cazul unor accidente minore.


Astfel, în orice sucursală a grupului Autoklass, consilierii nostrii specializati  va pot ajuta in efectuarea constatarilor daunelor si transmiterii documentelor catre asigurator pentru deschiderea dosarelor de dauna si aprobarea lor.


Tot ce trebuie să faceți este să avizati dauna online aici sau telefonic la numarul de telefon: 0374110110 si sa solicitati efectuarea procedurilor de constatare in unul din punctele noastre de lucru.

In cazul in care doriti, puteti sa va prezentati direct in sucursala noastra, unde va vom ajuta cu intreaga procedura de avizare si contatare.

Logo Groupama