Autoturisme în rate prin leasing financiar

Autoturisme în rate prin leasing financiarProfită de ofertele Autoklass !

Descoperă ofertele

Imagine cu titlu de prezentare

Ofertă leasing financiar

Profită de ofertele de finanțare prin leasing financiar special gândite pentru următoarele autovehicule. Te așteptăm în oricare din sucursalele Autoklass pentru a afla toate detaliile sau folosește formularul de mai jos și te contactăm noi.


60 luni Perioadă de finanțare

50% Avans

35% Valoare reziduală

3,99% Dobândă

Choose the best, choose MBFS. Mercedes-Benz Financial Services

Calculul ratei a fost realizat pentru valoarea de achiziție pe o perioadă de 60 de luni cu avans 50.00%, dobândă variabilă de 3,99% și o valoare reziduală de 35%. Prețul ratei lunare nu conține TVA și nici asigurarea CASCO obligatorie.

60 luni Perioadă de finanțare

30% Avans

35% Valoare reziduală

3,99% Dobândă

Choose the best, choose MBFS. Mercedes-Benz Financial Services

Calculul ratei a fost realizat pentru valoarea de achiziție pe o perioadă de 60 de luni cu avans 30.00%, dobândă variabilă de 3,99% și o valoare reziduală de 35%. Prețul ratei lunare nu conține TVA și nici asigurarea CASCO obligatorie.

36 luni Perioadă de finanțare

33,3% Avans

40% Valoare reziduală

3,99% Dobândă

Choose the best, choose MBFS. Mercedes-Benz Financial Services

Calculul ratei a fost realizat pentru valoarea de achiziție pe o perioadă de 60 de luni cu avans 33.30%, dobândă variabilă de 3,99% și o valoare reziduală de 40%. Prețul ratei lunare nu conține TVA și nici asigurarea CASCO obligatorie.


Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:Calculul ratei a fost realizat pentru valoarea de achiziție pe o perioadă de 60 de luni cu avans %, dobândă fixă de 0,00% și o valoare reziduală de %. Prețul ratei lunare conține TVA și nici asigurarea CASCO obligatorie.

Autoklass face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații sau prețul, pot fi modificate de către Autoklass fără preaviz sau pot conține erori de operare. Prețul ratei lunare conține TVA.

Sucursale ! Unde ne găsiți.

Autoklass București Sud Splaiul Unirii 166 A, 040042 București

Autoklass București Pipera București Nord nr.18, Voluntari

Autoklass București Chitila Strada Rudeni, nr. 103, Oraș Chitila, Judetul Ilfov

Autoklass Constanța Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanța

Autoklass Ploiești Str. Ștrandului, nr. 61 A, Ploiești

Autoklass Sibiu Șoseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu

Autoklass Timișoara Str. Miresei nr. 5, Timișoara