Intrebari frecvente +40 317 133333

Toate showroom-urile Autoklass raman deschise. Pentru protectia dumneavoastra, in sucursalele noastre accesul este permis doar cu masca sau cu alte mijloace de protectie.

×

Meriți mai mult

Autoklass este locul în care fiecare zi te provoacă să fii mai bun, mai dinamic și mai performant. Motiv pentru care investim constant în oameni și îi motivăm. De la traininguri de dezvoltare la cursuri de specializare pentru a scrie împreună o poveste de succes. Succesul poveștii noastre se datorează, în cea mai mare parte, implicării şi dedicării de care dau dovadă toți angajații noștri. Motiv pentru care, formarea şi dezvoltarea lor are un rol cât se poate de important în cadrul companiei și investim resurse considerabile pentru atingerea cerințelor de performanță și creşterea competenţelor individuale pe toate planurile.

Pentru a asigura succesul nostru și pe viitor, căutăm, formăm și dezvoltăm în permanență persoane ambițioase, dinamice, etice și responsabile, ce vor avea șansa să își construiască propria carieră.

Nici un anunt

Cautarea nu a returnat nici un rezultat.
Modificati filtrele folosite si mai incercati o data.

Contact Introduceti comentariile dumneavoastra folosind formularul de mai jos, si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass pentru oferte, reclame, publicitate, campanii de marketing si promovare, cercetari de piata, sondaje de opinie si colectare informatii statistice si feedback pentru produsele si serviciile Autoklass, astfel:

AUTOKLASS se obliga sa respecte confidentialitatea.
SC Autoklass Center SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 3213, avand posibilitatea sa prelucreze si sa utilizeze datele dvs. cu caracter personal pentru a raspunde solicitarilor dvs.

Sucursale Unde ne gasiti?

 •  Autoklass Bucuresti Sud
  Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucuresti
 •  Autoklass Bucuresti Pipera
  Bucuresti Nord nr.18, Voluntari
 •  Autoklass Bucuresti Chitila
  Strada Rudeni, nr. 103, Oras Chitila, Judetul Ilfov
 •  Autoklass Constanta
  Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, Constanta
 •  Autoklass Ploiesti
  Str. Strandului, nr. 61 A, Ploiesti
 •  Autoklass Sibiu
  Soseaua Alba-Iulia, nr.69, Sibiu
 •  Autoklass Timisoara
  Str. Miresei nr. 5, Timisoara
 •  Autoklass Cluj-Napoca
  Strada Clujului 25, Sânnicoară 407042, Cluj Napoca