Coșul este gol.

Nici-un autovehicul nu se află in garaj.

Nici-un accesoriu nu se află la favorit.

  • Romania flagAi nevoie de ajutor?Contacteaza-ne la:
  • Ukraine flagПотрібна допомога?Зв’яжіться з нами:
  • +40 317 133 333

Cod produs: B66959466

Ceas Mercedes-Benz, GARMIN Venu 2

Ceas Mercedes-Benz, GARMIN Venu 2


2.116 RON Pret (TVA inclus)

Vezi coșul Star
Tiberiu Pop
Consultantul dumneavoastra Tiberiu Pop Car+40 739 711176
Whatsapp
  • Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui ceas cu funcții inteligente, ceasul de mână Garmin venu® este alegerea potrivită. Asta pentru că ceasul, cu afișajul său AMOLED de înaltă rezoluție cu ecran tactil fabricat din Cornig® Gorilla® Glass 3, nu este doar un ceas de încredere, ci oferă și multe funcții inteligente. Acest ceas inteligent este compatibil cu smartphone-urile Android® și Apple®, la fel ca și cu aplicația mobilă Garmin Connect™. În plus, acceptă Garmin Pay™ pentru plată simplă și obțin scoruri foarte bune cu funcțiile de urmărire a sănătății și a fitness-ului, permițând o imagine de ansamblu pe o zi întreagă a propriei stări de sănătate. Fie că este vorba de măsurători ale frecvenței cardiace, niveluri de stres, niveluri de energie, frecvența respirației, saturația de oxigen sau analiza somnului - ceasul de mână are toate datele disponibile dintr-o privire. Acceptă funcțiile pachetului opțional ENERGIZING și pachetului ENERGIZING Plus, care sunt disponibile pentru NTG 6 și versiuni ulterioare. Citirea nivelului de stres și a ritmului cardiac controlează funcțiile acestor accesorii opționale, astfel încât ceasul oferă sugestii pentru activarea programelor de vitalitate și relaxare. Activitățile pot fi, de asemenea, înregistrate prin mai mult de 20 de aplicații sportive preinstalate, în timp ce antrenamentele cu exerciții animate bazate pe antrenament cu greutăți, cardio, yoga și Pilates sunt disponibile pentru a fi urmate. Pentru a putea reda și muzica preferată în timpul sportului sau al vieții de zi cu zi, listele de redare individuale Deezer, Amazon Music sau Spotify® pot fi încărcate cu ușurință pe Smartwatch. Pentru a putea asculta aceste piese chiar și fără un smartphone, ceasul de mână poate fi conectat la căști wireless. Ceasul inteligent este proiectat cu o carcasă din plastic negru, în timp ce rama și împingătoarele sunt din oțel inoxidabil. Versiunea Mercedes-Benz a Garmin Venu 2® are marca Mercedes-Benz. Marcajele Mercedes-Benz sunt pe baza carcasei și pe interiorul curelei, precum și pe cadrane. Cadranele preinstalate modelate în designul Mercedes-Benz sunt, de asemenea, exclusiv pentru această ediție. Durata de viață a bateriei este de până la 8 ore în modul GPS cu muzică, iar în modul smartwatch ceasul poate fi purtat până la 11 zile fără reîncărcare.

- Culoare: negru
- Material: plastic/otel inoxidabil
- Diametru: aprox. 45,4 mm
- Setări de limbă instalate: arabă, bulgară, croată, cehă, daneză, olandeză, engleză (SUA), estonă, finlandeză, franceză, germană, greacă, ebraică, maghiară, italiană, letonă, lituaniană, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, turcă
- Rezistent la apa pana la 5 ATM
- Măsoară date vitale, cum ar fi ritmul cardiac și nivelul de stres
- Cadrane preinstalate în design Mercedes-Benz
- Disponibil ca versiune Mercedes-Benz exclusiv în rețeaua Mercedes-Benz

Autoklass face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe. Fotografiile si caracteristicile tehnice ale produsului au titlu informativ. Pachetele standard, unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre Autoklass fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate ofertele si promotiile prezentate in site sunt valabile in limita stocului. Pentru o oferta ferma va rugam sa contactati Consultantul Vanzari. Toate propunerile de a contracta prin intermediul site-ului nu valoreaza oferta din partea Autoklass, ci solicitare de oferta. Vanzarea se va considera incheiata doar in baza unui contract de vanzare-cumparare incheiat in forma scrisa.

User
Email
Phone
Vezi oferta pe CEL.ro